Te caut din toata inima...

02 noiembrie 2010

Binele sau răul pe care-l facem aproapelui nostru îl facem lui Isus

2007 - Anul iubirii aproapelui - ”Binele sau răul pe care-l facem aproapelui nostru îl facem lui Isus!”
2 – 3 – 4 martie 2007
A 25-a prima vineri, prima sâmbătă şi prima duminică pe muntele Sfintei Treimi
Din Sfânta Scriptură: să medităm la suferinţa, moartea şi învierea  lui Isus (Lc. Capitolele 22.-23.-24. )
Motto-ul lunii: „Pe cel care se lasă umilit, Dumnezeu îl va înălţa!”
Intenţia comună de rugăciune: ispăşim pentru conducătorii bisericii şi ai statului, din naţiunea noastră şi din toate naţiunile, ca ei să ia întotdeauna decizii după Voia lui Dumnezeu!
Sarcina noastră concretă: în fiecare dimineaţă între orele şase şi jumătate şi şapte, rugăciunile de mijlocire pe care le spunem unii pentru alţii să le spunem şezând sau stând în genunchi!
Tatăl Ceresc aşteaptă de la apostolii noilor timpuri veghe-rugăciune de ispăşire în fiecare noapte de joi spre vineri (între orele 0 şi 1), până la Paşti, pentru reaşezarea ordinii în natură!

I. Nuşfalău: retrospectivă - examen de conştiinţă

Accepţi în boala ta Voia lui Dumnezeu indiferent dacă este: vindecare, suferinţă purificatoare de ispăşire sau pregătire pentru viaţa veşnică? Te-ai obişnuit cu apa naturală în interesul sănătăţii tale? Te angajezi la veghe de rugăciune de ispăşire pentru readucerea ordinii în natură, pentru oprirea pandemiilor, pentru pacea lumii,…? Ai păşit pe vaporul sigur al lui Isus prin: pocăinţă, iubire slujitoare, respectarea legilor,…? Te aşezi pe tine şi pe cei dragi ţie în fiecare dimineaţă sub protecţia celor din Cer? Îţi ajuţi familia sau o împiedici pe calea lui Dumnezeu? Pentru vindecarea sufletului tău ai iertat tuturor duşmanilor tăi?

II. Nuşfalău - prezent

·         Învăţătură de la Domnul Isus pentru prima vineri din martie 2007

„Acum vă voi explica înţelesul motto-ului acestei luni! Atunci când Eu trăiam pe Pământ, înainte de a fi răstignit, soldaţii romani M-au scuipat, Mi-au pus pe cap o coroană de spini, Mi-au dat o trestie în mână,…şi astfel M-au umilit! M-au şi pălmuit! Atunci am spus făptaşilor: pentru care din faptele Mele bune M-aţi pălmuit? Dacă am făcut ceva rău, dovediţi! A trebuit să spun Adevărul, dar nu am lovit şi Eu, pentru că atunci aş fi devenit ca ei. Pe Pământ – aparent – câştigă cel puternic! Tu atunci te învingi pe tine, dacă nu îl loveşti şi tu pe cel care te umileşte! În Împărăţia Mea nu puterea este importantă, ci smerenia! În Împărăţia Mea nu intră omul orgolios, ci doar acela care se poate învinge pe sine şi astfel devine smerit. Sfatul Meu: să nu fii smerit din laşitate, ci să rabzi paşnic în Dreptate! Omul smerit urmează Exemplul Meu şi învăţătura Mea! Trebuie să ştiţi că exersând smerenia puteţi triumfa şi peste cel Rău. Cel care se lasă umilit şi oferă aceasta Tatălui Ceresc, este deja de partea celui Victorios, pentru că în el orgoliul a fost înlocuit de smerenie. Trăind astfel vă puteţi aştepta ca Tatăl Ceresc să vă înalţe şi să fiţi locuitori fericiţi ai Împărăţiei noastre!  
Vă binecuvântez cu spiritul smereniei!”
·        
Învăţătură de la Sfânta Fecioară pentru prima sâmbătă din martie 2007

„Dragele Mele flori! Cei pe care i-am educat până acum  şi au ascultat de Mine, au ajuns la un asemenea nivel spiritual, încât sunt capabili să-i conducă pe alţii din întunericul sufletesc la Lumina sufletească
Aflaţi că vă apropiaţi de timpul când nu vă vom mai da învăţături  ’sub forma’ în care am făcut-o până acum. Astfel vă atenţionez să luaţi în serios învăţăturile date până acum pe muntele Sfintei Treimi şi să trăiţi aşa cum vă cer ele! Pe cei care vin în comunitatea de ispăşire cu intenţia curată să înveţe de la Noi îi pot folosi pentru realizarea ’Planului Meu de salvare a sufletelor’. Fiţi gata pentru că în viitorul apropiat toţi veţi trece printr-un ’examen venit de la Dumnezeu’ şi în funcţie de acesta veţi deveni Colaboratorii Noştri! Acum învăţaţi una din cele mai grele lecţii, cea din motto: ’pe cei care se lasă umiliţi Dumnezeu îi va înălţa’. Trebuie să ştiţi că smerenia nu se poate învăţa bine, ci doar trăi bine! Dumnezeu permite chiar şi celor aleşi să fie umiliţi, ca să dobândească spiritualitatea dorită de Noi! Doar având o spiritualitate smerită puteţi fi uneltele Noastre de încredere în Via lui Dumnezeu şi doar astfel puteţi conta pe înălţarea venită de la Tatăl Ceresc. Ţineţi minte: omul smerit este condus de Spiritul Sfânt, iar omul orgolios de cel Rău! Cât a trăit pe Pământ, Fiul Meu a fost umilit de multe ori, dar El nu a ripostat nimănui, pentru că ar fi devenit ca cei care L-au umilit. Eu am devenit plăcută Tatălui Ceresc prin smerenia Mea. În timpul care a trecut v-am dat ’o spiritualitate’ şi v-am învăţat lucrurile de care aveţi cea mai mare nevoie pentru sufletul vostru şi pentru suflete! Acum vă cer să tipăriţi sub forma unei cărţi învăţăturile primite de la Noi până în prezent, ca cei dornici să înveţe să o poată citi şi astfel să se convertească şi să crească în viaţa spirituală! În viitor fiţi foarte precauţi şi rugaţi-vă mai mult, ca cel Rău să nu vă poată duce în eroare! Vă atenţionez anticipat că în curând vor fi ’ învăţături, semne şi minuni false’, care vor fi de la cel Rău. El vrea să vă ducă în eroare şi vrea să vă rupă de Dumnezeu! Să nu urmaţi învăţăturile false ale celui Rău!!! Cei care-l urmează pe Duşman vor încerca cu ’ falsă  smerenie’ să-i devieze de pe calea cea strâmtă chiar şi pe cei drepţi! În prezent, în lume, sunt mulţi oameni neştiutori dar orgolioşi  care pot fi îndrumaţi doar cu o spiritualitate smerită! Dacă ascultă de voi şi se căiesc pentru păcatele lor şi ei pot urca pe  ’ Marele Vapor’, chiar ultimii fiind pot şi ei să ajungă în ’Lumea Nouă’!!! Aflaţi că  vor trece din această lume  în ’Lumea Nouă’ în primul rând aceia care au iubire smerită, slujitoare!!! Trăind cu o astfel de spiritualitate puteţi conta pe înălţarea primită de la Dumnezeu!!!  

Vă dau binecuvântarea Mea Maternă!”

·         Învăţătură de la Tatăl Ceresc pentru prima duminică din martie 2007

Dragă Tată Ceresc! Astăzi, ne-am adunat pentru a 25-a oară pe muntele Sfintei Treimi, noi, micile tale creaturi, cu intenţia de a Te bucura pe Tine, Dumnezeul nostru Creator! Prin ispăşirea noastră făcută în comun îţi cerem iertare şi în numele celor care nu Te cunosc şi nu Te iubesc! Te rugăm, priveşte spre cei care Te iubesc, împlinesc Voia Ta Sfântă şi avându-i în vedere pe cei drepţi te rugăm să salvezi întreaga omenire!
Răspunsul Tatălui Ceresc: Mă bucur foarte mult că în lumea creată de Mine mai am copii care Mă iubesc! Trebuie să ştiţi că Pământul pe care trăiţi nu ar mai exista de mult dacă nu ar mai fi copii fideli Mie! Vă spun cu durere: marea parte a acestei generaţii Mă exclude din viaţa sa şi vrea să trăiască fără Mine! Totuşi, avându-i în vedere pe copiii Mei care îmi sunt fideli, mai ofer o şansă de convertire celor care trăiesc în păcat! Această generaţie nu va primi mai multe posibilităţi! Pregătiţi-vă prin pocăinţă, pentru că focul Spiritului Sfânt va dezvălui tot ce este fals în faţa tuturor creaturilor Mele! Vă spun anticipat: cu cei care vor rămâne şi după aceea în păcatele lor şi nu se vor căi pentru acestea, nici Eu nu voi mai avea ce face! Gândiţi-vă cât a trebuit să rabd creaturilor Mele, timp de secole, de când l-au răstignit pe Isus şi până în ziua de astăzi. M-am săturat de aşteptare! Nu-i mai las singuri pe copiii Mei care se încred în Mine! Trebuie să ştiţi că am trimis-o pe Pământ pe ’cea mai Curată Creatură a Mea, pe Maria’, ca să vă pregătească pentru întâlnirea cu Isus, care se întoarce pe Pământ! În curând un ’Mare Har’ va coborî peste locuitorii Pământului, dar vă puteţi aştepta şi la o ’Mare Purificare’ cum nu a mai fost până acum! Vă spun toate acestea prin copila Mea mică şi simplă ca să-i ruşinez pe cei orgolioşi! În viitorul apropiat Eu Mă voi glorifica cu acei copii ai Mei care rezistă alături de Mine şi în aceste ultime timpuri! Vă spun din nou: Eu, Dumnezeul Vostru Creator, mă bucur foarte mult pentru voi, cei care vă adunaţi ’indiferent de vreme’ ca să Mă bucuraţi!!! Oricine, orice ar spune despre voi, Eu vă spun acum că răsplata voastră nu va lipsi!!! Acum vă cer să rezistaţi şi în timpurile grele, până la capăt alături de Mine, ajutându-vă unii pe alţii pe calea spre Mine! Pe cei care vor fi umiliţi şi de acum încolo pentru Mine, Eu îi voi înălţa!!!

Vă dau binecuvântarea Mea părintească!”

    Mărturii în anul iubirii aproapelui

Încă înainte de a ajunge în comunitatea de ispăşire,  Sfânta Treime şi Sfânta Fecioară au lucrat în viaţa mea, pentru ca să caut şi să fac Voia lui Dumnezeu. Mă numesc Pr. Iosif Mihăeş. Sunt paroh la parohia romano catolică din Băiţa, judeţul Bihor. M-am născut la 21 octombrie 1965 într-o familie catolică religioasă.  
De când eram mic m-am întâlnit cu greutăţile vieţii. Călătoream câte 19 km cu trenul în fiecare duminică pentru a ajunge la Sfânta Liturghie. Deseori era foarte frig, dar bucuria pe care o primeam la Sfânta Liturghie era mult mai mare. De la vârsta de 10 ani am început să ministrez.  În fiecare primă duminică  mergeam împreună cu grupul nostru de rugăciune într-un azil de bătrâni, care tânjeau mai mult după iubire decât după cele materiale .Viaţa mea  s-a schimbat auzind la una din Sfintele Liturghii cuvintele Sfântului Augustin – „Pentru tine ne-ai creat, Doamne, şi inima noastră nu-şi găseşte pacea până când nu se odihneşte în tine!” . La toate întrebările puse, mi-a dat răspuns Isus, Cel care mă conduce şi mă păzeşte în toate situaţiile din viaţă. Îmi plăcea să iau parte şi la Adoraţia Euharistică. Într-una din sărbătorile mariane, m-am oferit cu totul Ei! Am fost în multe locuri de pelerinaj. Aşa am ajuns şi la Şimian în vara lui 2004 şi ulterior la Nuşfalău. Pe muntele Sfintei Treimi m-a atins cel mai mult bucuria de pe feţele oamenilor. În acest Loc Sfânt am primit multe haruri şi bucurie spirituală! Pentru mine Nuşfalău este un loc de pelerinaj special, binecuvântat de Dumnezeu, unde sufletul îşi primeşte înapoi pacea şi bucuria! Nu cred că aş putea vreodată să mă despart de acest Loc Sfânt şi de comunitatea de ispăşire! Am experimentat - aici se trăieşte credinţa! Cred că şi aici, împreună, putem să obţinem haruri multe pentru întreaga omenire. Cred că acela care se pune sub ocrotirea Sfintei Treimi şi a Sfintei Fecioare este protejat de atacurile Celui Rău. Cred în învăţăturile pe care le primim prin intermediul Mamei Eva. Este un sentiment plăcut să simţi că Părintele János, mama Eva, şi comunitatea de ispăşire primesc întotdeauna pe toată lumea cu iubire, şi pe preoţi.
Motto-ul meu: „Doamne, pe Tine vreau să te iubesc şi să te slujesc toată viaţa mea!!!”
* * *
Lăudat fie Isus Cristos! În primul rând aş vrea să mulţumesc Domnului Isus şi Sfintei Fecioare că mi-au dat putere să vin în acest Loc Sfânt de Pelerinaj! Eu cred că pe muntele Sfintei Treimi mii de oameni se vor converti şi vor găsi calea către Sfânta Treime şi către Sfânta Fecioară! 
Mă numesc Szabó Károly. M-am născut la 16 februarie 1970, la Sălard (judeţul Bihor) şi locuiesc la Nuşfalău. Sunt căsătorit şi am un băieţel de 10 ani! Eram copil când părinţii mei au divorţat. Pe mine m-a crescut bunica mea, lucru pentru care îi sunt recunoscător! Copilăria mea a fost foarte scurtă şi a trebuit să înţeleg repede în ce fel de lume nemiloasă trăim, în care cel sărac este desconsiderat şi umilit. Din păcate am trăit foarte mult timp departe de Domnul Isus! Deoarece am crescut mai mult singur, fără iubire, astfel şi eu am putut să dau mai departe doar puţină iubire. Ca să pot ţine pasul cu prietenii, am plecat la muncă în străinătate. Ceea ce alţii primesc de la părinţi eu a trebui să obţin prin muncă grea. Înainte de a ajunge în comunitatea de ispăşire am lucrat în mină, la Ip! În comunitate am experimentat cât de multe lucruri le-am omis în viaţă! Gândindu-mă la trecut simt că aveam pe inimă un lacăt uriaş. Slavă lui Dumnezeu am găsit acele două chei care mi-au deschis inima: Părintele János  şi Mama Eva! Lor pot să le mulţumesc pentru multe lucruri. Ei s-au rugat mult pentru mine şi pentru familia mea. Astfel am ajuns să iau liber hotărârea de a deveni catolic! Daca cineva urcă aici şi vede într-un asemenea Loc Sfânt atâtea sute de oameni, nu cred că este inimă care să nu se convertească. Eu m-am integrat în multe din acţiunile acestei comunităţi, am rămas pe din afara doar dintr-una singură – Sfânta Împărtăşanie. Sincer vorbind, undeva în adâncul sufletului am simţit mereu Acea lipsă! Azi mă bucur că am făcut acest pas, chiar dacă nu toată lumea se bucură de aceasta! Faptul că sunt lângă mine Domnul Isus, Sfânta Fecioară şi întreaga comunitate de ispăşire îmi dă un curaj deosebit în ceea ce priveşte viitorul! La final mă rog astfel: „Dragă Isuse, am nevoie de tine în fiecare zi şi în fiecare noapte. Recunosc că sunt un sărman om păcătos, predispus la orice rău! Te rog iartă-mă pe mine, care de atât de multe ori te-am supărat pe Tine ! Te rog ajută-mă să recunosc şi să fac întotdeauna Voia Ta Sfântă! Doamne eu cred că Tu m-ai iubit, m-ai ocrotit şi ai fost cu mine şi în vremurile grele. Te rog Doamne, rămâi cu mine mereu. Ştiu că viaţă fericită există  doar prin Tine!!! Amin!
Motto-ul meu: 
„Dragă Isuse,  îmi aşez inima la picioarele tale, ia-o şi transform-o după placul Tău!”
III. Nuşfalău - privire în viitor - luna aprilie
Intenţia comună de rugăciune va fi: vom ispăşi împreună cu papa Ioan Paul al II-lea în cinstea lui Isus cu Inima Îndurătoare şi îl rugăm să ierte întreaga Europă!
Sarcina noastră concretă va fi: celor aflaţi în necaz le vom spune ca încurajare: ”Nu te teme! Isus te iubeşte!!!”
Programele de ispăşire vor fi în 1,6 şi 7 aprilie în cadrul ritualurilor cerute de Biserică!
În 8 aprilie, de Paşti, după amiaza, la ora 3  se va sfinţi biserica subterană.
Motto-ul lunii va fi: ”Nimeni nu are mai mare iubire decât cel care-şi dă viaţa pentru aproapele său!”
Tema de casă din martie:
DOAMNE AJUTĂ-MĂ CA EU SĂ NU UMILESC PE NIMENI; IAR DACĂ EU SUNT UMILIT, DĂ-MI PUTERE SĂ ACCEPT ŞI SĂ OFER ACEASTA PENTRU CONVERTIREA CELOR CARE MI-AU FĂCUT RĂU!”
                                              sursa :  http://www.muntelesfinteitreimi.ro

8 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Intr-adevar o parte din mesaje sunt extrem de inspirate si nu pot fi trecute cu vederea:
Maria: "Dacă ascultă de voi şi se căiesc pentru păcatele lor şi ei pot urca pe ’ Marele Vapor’, chiar ultimii fiind pot şi ei să ajungă în ’Lumea Nouă’!!! Aflaţi că vor trece din această lume în ’Lumea Nouă’ în primul rând aceia care au iubire smerită, slujitoare!!!"
Tatal: "marea parte a acestei generaţii Mă exclude din viaţa sa şi vrea să trăiască fără Mine! Totuşi, avându-i în vedere pe copiii Mei care îmi sunt fideli, mai ofer o şansă de convertire celor care trăiesc în păcat! Această generaţie nu va primi mai multe posibilităţi!"
Discursul continua la fel de glorios si inspirat si imi place si sfarsitul la fel de mult deoarece indeamna la ascultare: "Trebuie să ştiţi că am trimis-o pe Pământ pe ’cea mai Curată Creatură a Mea, pe Maria’, ca să vă pregătească pentru întâlnirea cu Isus, care se întoarce pe Pământ! În curând un ’Mare Har’ va coborî peste locuitorii Pământului... "
F frumos si divin, Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru cuvinte atat de frumoase care cu siguranta ca vor confirma viziunea spirituala si intuitiile sau chiar revelatiile multora dintre cei care se roaga.

mmary spunea...

Ingerul tau,

"Maria: "Dacă ascultă de voi şi se căiesc pentru păcatele lor şi ei pot urca pe ’ Marele Vapor’, chiar ultimii fiind pot şi ei să ajungă în ’Lumea Nouă’!!! Aflaţi că vor trece din această lume în ’Lumea Nouă’ în primul rând aceia care au iubire SMERITA, SLUJITOARE!!!"

Cred ca trebuie sa meditam atent la aceste lucruri.Cat de smerita si de slujitoare e iubirea noastra?

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu virtutea Smereniei!

Anonim spunea...

mary ai avut vizitatori cu malver pe sait si nu am putut accesa pagina mai fac si din astea vizitatori de ce oare ca tot ce a ce postezi nu cred ca ar putea sa supere pe cineva ,,la multi ani si un an binecuvantat de dumnezeu laudat sa fie isus .

mmary spunea...

Anonim, iti multumesc frumos si iti doresc si eu un an sfant , binecuvantat si fericit impreuna cu Isus si cu toti cei dragi.

De vina pe acel malwer nu a fost nici un vizitator ci chiar eu deoarece pusesem un link catre un site unde era postata Biblia (site care se pare ca e virusat).Cu ajutorul unui frate bun am aflat despre aceasta problema si am remediat-o .

Daca nu te deranjeaza mi-ar placea sa stiu cum te numesti, vreau sa te amintesc in rugaciunile mele.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea Iubirii Sale!

silvia spunea...

Asa este Mmary draga nu ne ramine decit sa-l rugam pe Tatal cesresc sa ne faca sa fim cit mai buni,caci intradevar toate lucrurile si faptele bune care ni le facem uni altora lui i le facem,daca suparam pe cineva pe el il suparam. Ajuta-ne o,Tata scump sa fim fii si ficele tale faptuind fapte placute tiesi sa te urmam din toata inima noastra.amin.Razele Duhului Sfint sa se coboare peste noi toti.

mmary spunea...

Da, Silvia, azi , duminica , il sarbatorim pe Tatal Ceresc.

O , Tata drag, ce am putea face ca sa te bucuram astazi?

Te rugam inspira-ne si poarta-ne pasii mintii, ai vietii si ai inimii astfel incat sa te bucuram si sa implinim fidel Sfanta Ta Vointa!

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea iubirii Sale , draga mea prietena!

Anonim spunea...

laudat sa fie isus si maria sunt eu francisc anonimul si din nou multumesc lui dumnezeu ca sunt persoane care fac asa lucruri minunate sa posteze iubirea lui isus, cat de mare e dragostea lui pentru noi incat ne vrea pe toti langa el ,inca odata laudat sa fie numele lui isus ca tot e inchinat luna ianuarie numelui isus .multumesc inca odata si sa te binecuvinteze dumnezeu cu harurile lui.

mmary spunea...

In vecii vecilor ! Amin.

Francisc,iti multumesc frumosc pentru binecuvantari si iti doresc sa fii binecuvantat cu acele haruri care vor face ca inima ta sa se topesca si sa patrunda in misterul milostivirii divine.

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...