Te caut din toata inima...

13 octombrie 2010

Viziunea Raiului

 -Acum mergem in Rai, - mi-a spus Conducatorul.Ma tinea de mana si deja zburam tot mai sus catre Rai.Dupa o calatorie minunata am ajuns intr-un loc in care totul stralucea in culorile curcubeului.Numai o mica fractiune din ce am vazut acolo pot sa descriu acum ,aici.
Nu exista cuvinte care ar putea exprima cum este Raiul .Am sa incerc sa exprim prin asemanari ceea ce am vazut si simtit acolo.
Am intrat intr-un loc unde totul era transparent.De parca niste nori colorati ar fi zburat de ici - colo prin fata noastra.Acolo totul este iubire.Se simte ca toti se iubesc si ca tu iubesti pe toata lumea.
Aici iubirea se traieste la nivel superior.
Exista mai multe nivele care ajung pana la Tatal.Cu cat ajung mai aproape de Tatal, cu atat sufletele sunt mai perfecte in iubire.
Eu am fost la primul nivel, - probabil asa s-a formulat in mine.Am vazut ingeri in departare, care ma priveau si privirile lor erau minunate.Straluceau de iubire.Un inger s-a apropiat de mine zambind.Era frumos si tanar si radia iubire.Conducatorul meu a spus:
"El este ingerul tau pazitor".
Am fost foarte fericita.Am vrut sa-l imbratisez, dat n-am putut, pentru ca mi-era imposibil.El a zambit cand a vazut ce doream sa fac.Nu-mi putea imbratisa Ingerul Pazitor, pentru ca nu aveam inca trupul spiritual definitiv, care il vom merita dupa moarte.
A fost bine sa simt si sa stiu ca exista cineva , care apartine lumii spirituale si are misiunea sa ma ocroteasca pe pamant cu inspiratiile si atentionarile lui,, si sa ma invete exesarea actelor de iubire ca sa ajung la Cer.
Cei care sunt in Rai beneficiaza de prezenta imbucuratoare a lui Dumnezeu.Acolo este o bucurie si o fericire de nedescris.Sufletele traiesc acolo fara probleme, necazuri sau boli intr-o tinerete vesnica.De acest simtamant etern este patruns fiecare locuitor al Raiului.Fericirea in prezenta lui Dumnezeu este vesnica.
M-am simtit foarte bine acolo, dar Conducatorul m-a instiiintat ca eu trebuia sa ma intorc pe pamant..Am primit o misiune pe care trebuie sa o indeplinesc.Trebuie sa spun si altora ce am vazut si experimentat aici.
Eu nu vroiam sa revin pe pamant.L-am instiintat pe Conducatorul meu ca vreau sa raman aici.
Atunci el mi-a aratat ce s-ar intampla cu cei pe care Dumnezeu mi i-a incredintat pe pamant, daca nu m-as intoarce.Vazand asta am acceptat imediat sa ma intorc.Am inteles ca pe pamant cel mai mare lucru pe care-l putem face este sa-i invatam pe toti iubirea si sa traim si noi  astfel cu altii.Dupa moarte vom fi judecati in functie de cata iubire avem in noi si ce am facut din iubire, pentru gloria lui Dumnezeu si nu pentru a noastra!
In Rai nu exista falsitate, totul este transparent chiar si corpurile spirituale pe care le primim dupa moarte.
Daca pe pamant traim bine suferintele si umilintele si le oferim lui Dumnezeu, castigam merite pentru Rai.Daca cerem ajutorul lui Dumnezeu pentru suportarea greutatilor, deja aici pe pamant ne putem transfigura, - putem deveni transparenti - atunci putem merge fara Purgator in Rai dupa moarte.
Dupa toate acestea am fost foarte impresionata si doream deja sa ma intorc pe pamant sa pun in practica tot ce am invatat aici.
Dupa un scurt ramas bun, - care a fost foarte dureros, caci era greu sa parasesti Raiul- Conducatorul meu a facut un semn cu mana si zburam deja catre casa spre locul de unde am pornit.M-am regasit in camera, si m-am intors in corpul meu lasat pe pamant....
.........................................................
Domnul Isus a trait o viata printre noi, ca sa ne arate ca trebuie sa traim cum a trait El, pentru a ajunge in Imparatia Lui Dumnezeu.Sa cerem protectia ingerilor nostri pazitori, ca sa ne ajute prin inspiratii si sa ne invete.
A fost foarte bine de aflat, ca tot ce facem aici pe pamant are un rost.Astfel dincolo vom putea castiga lauda sau pedeapsa.Daca oamenii ar fi constienti de ce ii asteapta dupa moarte, ar evita si cele mai mici pacate, pentru ca sa nu trebuiasca sa mearga in Purgator, ci sa ajunga direct in Cer.Asta se poate dobandi numai aici pe pamant prin intermediul harului.Avem nevoie de credinta vie pentru a atinge acest nivel.Trebuie sa cerem de la Dumnezeu harul credintei adevarate pentru a intelege ce trebuie sa facem.Dimineata cand m-am trezit si am plecat la locul meu de munca simteam ca radiaza din mine iubirea care m-a patruns in Rai.Doream sa imbratisez pe toata lumea ca sa primeasca din iubirea supranaturala de care am avut parte acolo.
........................................................
Am adus un measj din Cer unei ruda, care nu credea in iubirea lui Dumnezeu.Mi-a acceptat sfatul si a primit de la Dumnezeu harul credintei.I s-a schimbat intreaga viata si mi-a fost de mare ajutor.
A fost foarte mirata cand i-am spus pe unde am umblat.Dar a vazut pe mine acea imensa bucurie si fericire, - astfel a inteles ca e adevarat tot ce ii spun si cu exemplul ei bun s-a straduit sa ajute pe altii.

sursa: "Secretul bucuriei mele"scrisa de Eva B.M.
 vizionara de pe Muntele Sfintei Treimi


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu darul credintei adevarate cu iubirea , pacea si Indurarea Sa!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Mmary, vreau si eu in Rai ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=SQlcS5nGUcw

mmary spunea...

Anonim, daca vrei cu adevarat cu siguranta vei ajunge. :)

Eu ii multumesc Domnului pentru toate momentele in care m-am simtit in Rai inca de aici de pe pamant,dar ii multumesc si pentru momentele in care aproape am fost in iad.Ii multumesc pentru TOT.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Binecuvantarea Sfintei Treimi si a Sfintei Fecioare si sa faca din tine iubitul copil al Vointei Divine! :)

Anonim spunea...

http://fr.gloria.tv/?media=52733

mmary spunea...

Anonim,

http://fr.gloria.tv/?media=52726

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea, Iubirea si Bucuria Sa!:)

Anonim spunea...

Sr. mmary,

http://www.youtube.com/watch?v=P8s3i0yyN3c

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea, Iubirea si Bucuria Sa!:)
dublu ! :)

mmary spunea...

Anonim,iti multumesc din suflet frate ! :)

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Pacea , Iubirea ,Bucuria si Indurarea Sa in fiecare clipa !
...in aceasta viata si in Eternitate ! :)

Ovidiu Gabriel Cel Intelept spunea...

Vreau in Rai sa fiu cu Domnul Iisus Hristos in veci de veci chiar daca nu merit.Amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...