Te caut din toata inima...

12 octombrie 2010

Viziunea Iadului

Am avut parte de mari haruri in saptamana dinaintea primirii Tainei Mirului.

Intr-o seara , inainte de a adormi, am luat in mana Sfanta Scriptura.Am citit un fragment din ea ,ca aceasta sa ramana in mine peste noapte.Am meditat asupra celor citite, asupra vietii lui Isus si a suferintelor Lui.Am simtit toata nerecunostinta pe care a primit-o de la oameni.Cat de mult bine a facut si totusi l-au rastignit pe cruce.
Putea sa fie dupa miezul noptii, 
cand un inger acoperit cu un voal a aparut in fata mea.M-am speriat tare la inceput.
Mi-a spus ca a venit ca sa ma ia de aici (in spirit) si sa-mi arate Iadul si Raiul.
Am fost de acord si m-am incredintatlui in totalitate Conducatorului meu(asa cum o sa-l numesc eu de acum) printr-o miscare a facut posibil ca spiritul meu sa iasa din trup si sa se transforme intr-un trup spiritual.M-am vazut intinsa pe pat ca si cum as dormi.Nu ma mai interesa prea mult trupul meu ramas acolo.Conducatorul meu m-a prins de mana si prin geam am iesit in strada.De acolo am zburat in sus cu mare viteza.
Peste putin timp am ajuns intr-o pustietate salbatica.Din cauza secetei se crapase pamantul.Nicaieri n-am vazut vegetatie sau macar o vietate.Aici ne-am oprit.
La un semn al Conducatorului meu, pe care l-a facut cu mana in jos catre pamant, s-a deschis pamantul in fata noastra cu mare zgomot.Am vazut o prapastie adanca in care coborau niste scari inguste.Conducatorul mi-a facut un semn cu mana ca vom cobora pe aceste scari, in adancuri.El mergea inainte si eu dupa el.Cand am fost deja destul de adanc, dintr-o data deasupra noastra s-a inchis pamantul printr-o bubuitura.M-am speriat , dar Conducatorul meu m-a linistit ca nu se va  intampla nimic.
Cu cat coboram mai adanc , cu atat mi se strangea inima mai tare, simteam ca abia respir.I-am dat de inteles Conducatorului meu ca nu vreau sa merg mai departe.Dar el m-a incurajat, asa incat ne-am continuat drumul.
Simteam din ce in ce mai puternic aerul puturos, umed, plin de fum, care ma inabusea.In acea intunecime mare locul parea luminat de un foc.Am vazut acele suflete care aveau forma de piele si os.In forma de om, gemeau disperati de durere, sufereau in aerul inecacios, usturator, puturos.Parca i-ar fi ars un foc.Se mirau de ei insisi ca au ajuns aici.Au vrut sa ma prinda, dar nu au putut ajunge la mine,
pentru ca ne despartea un zid invizibil.
As fi dorit sa-i ajut dar nu o puteam face.Ei nu mai puteau fi ajutati.Am inteles ca oricum n-ar fi acceptat ajutorul meu.Orgoliul lor e atat de mare, incat nu accepta nici un ajutor de la nimeni.Se urasc unii pe altii ca au ajuns aici.Era insuportabil sa fii acolo.
Daca harul nu m-ar fi intarit, n-as fi rezistat la ceea ce am experimentat acolo.Conducatorul meu mi-a spus:acesta este Iadul.
Aici ajung acele suflete care traiesc toata viata lor in ura.Nu cer sfaturi si ajutor de la nimeni.Refuza tot ceea ce ar putea primi de la altii.
Se incred numai in ei insisi si nu pot sa se smereasca.Fac totul pentru slava lor proprie.Egoul lor formeaza in jurulu lor un perete puternic.Cand soseste ora mortii , li se mai ofera o sansa de pocainta.Daca acestia nu o pot vedea sau folosi bine, atunci peretele care-i inconjoara va ramane.
Un astfel de suflet moare in orgoliul lui.Nu Dumnezeu il trimite in Iad, ci el alege asta din proprie initiativa.
Si pentru ca intr-un astfel de suflet nu este iubire, numai razbunare si ura, il arde pana si scanteia iubirii.astfel ura creste si mai mult in el.Aceasta stare omul o poarta in el pe pamant, si aici  dupa moarte doar se confrunta cu sine.
Am inteles de asemenea ca totul se decide in viata noastra de pe pamant in functie de cum traim.
Noi singuri suntem raspunzatori pentru toate.Cei care nu pot accepta acest lucru , ii acuza tot timpul pe altii.Noi trebuie sa ne folosim de posibilitatile noastre aici pe  pamant pentru a invinge raul din noi prin iubire.
In iad nimeni nu se mai poate ajuta pe sine insusi.Si nici noi nu-i mai putem ajuta.
A fost o priveliste groaznica.As fi murit daca eram constienta in totalitate de locul in care ram.
Am inteles acum, de ce trebuia sa vad toate acestea.Daca altcineva mi-ar fi spus, n-as fi crezut ca exista asa ceva.
Conducatorul meu m-a instiintat ca am vazut doar o parte din Iad.Din consideratie pentru mine ma va duce mai repede la suprafata.Mi-a spus:
"Spune si altora ce ai vazut aici , pentru ca oamenii nu cred ca se poate ajunge aici.Si inca atat de usor! Prima data va face sa credeti ca nu exista nici Iad  si nici Rai.Asa ca nu trebuie sa te preocupe nimic.Sa depui marturie despre vederea Iadului! "
- a spus Conducatorul meu.
A facut o miscare cu mana si pamantul s-a deschis din nou deasupra noastra.Noi zburam catre suprafata pamantului cu viteza mare.
Ne-am regasit in locul de unde am pornit.

sursa : "Secretul bucuriei mele" scrisa de Eva B. M.vizionara de pe
Muntele Sfintei Treimi
                                                     
                                                   alte marturii despre IAD gasiti pe:
                 http://www.crestinul.ro/iadul.htm#_CUV%C3%82NT_%C3%8ENAINTE




Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Binecuvantarea Sfintei Treimi si a Sfintei Fecioare precum si cu toata Iubirea  Sa ! 


10 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Despre cum arata iadul nu vreau sa stiu caci nu voi ajunge acolo. Cat despre rai astept sa -i calc pragul in mod real nu numai in vis.
Va veni si acea zi minunata sunt sigura!
Imbratisari de la inima spre inima draga mmary!

Anonim spunea...

Stateam si ma gandeam : de ce va veni Marele Avertisment, si Domnul in Bunatatea Sa m-a invatat ca oamenii au nevoie de un "soc" pentru a se trezi, pentru ca : "frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii !"
Slavit si Preamarit sa fie Domnul in veci ! Si bucurosi ucenicii sai ! :)

P.I.B. 4 U, sr.mmary! :)

Cristake1974 spunea...

Iadul... zice-se ca Satana e atat de hidos, incat un om ar muri de frica numai la vederea lui. Hidos acasa la el, cica in lume ia niste forme foarte imbietoare. Si nu doar de femei, ci si de principii, teorii, doctrine...
Iar noi, doar cu bietele simturi si perceptii, nevolnice pentru a ne feri. Credinta? Are cineva destula ? In suflet, dar si faptic ?
Mi-e frica de ce va fi, zau.

mmary spunea...

Doamna Elena,sa dea Domnul sa ne intalnim cu totii in Rai!

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Bucuria Sa!

mmary spunea...

Anonim, asa e :

"frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii !"

insa

Iubirea de Dumnezeu e chiar IUBIREA, adica DUMNEZEU!

Eu nu am decat frica de a nu-L supara cu pacatele mele, in rest prefer si traiesc IUBIREA, fara frica".

Domnul sa te binecuvanteze Pacea, Iubirea, Bucuria si Indurarea Sa! :)

mmary spunea...

Cristake, principala arma impotriva diavolului e Credinta, Increderea nelimitata in Dumnezeu, Rugaciunea , Iubirea, Adevarul dar mai presus de toate : Isus Cristos !

Cauta-L , primeste-L , iubeste-L si nu vei mai avea nici o teama, indiferent cat de urat ar fi necuratul.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu DARUL Credintei Adevarate, cu Iubirea, Pacea si Indurarea Sa!

silvia spunea...

eu o sa ma rog mult pentru toate acele suflete care nu-l cunosc pe Isus,care nu cer sfaturi de la nimenistiu ca Domnul ai va scoate in calea mea,oa sa ma rog mult sa nu ajunga in focul iadului.

multumesc DOAMNE CA NE DAI ACEASTA OCAZIE AICI PE PAMINT.
Mmary draga Domnul cu bunatatea lui mare sa fie cu noi cu totii.

mmary spunea...

Draga Silvia , uite o rugaciune foarte , foarte folositoare:

" O, Isuse, iarta-ne pacatele , fereste-ne de focul Iadului, condu la ceruti toate sufletele mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de Indurarea Ta!
Dumnezeul meu , cred in Tine , ma inchin , nadajduiesc si te iubesc! Iti cer iertare pentru toti aceia care nu cred , nu ti se inchina , nu nadajduiesc si nu te iubesc! Amin! "

Iti multumesc frumos pentru toate mesajele scrise .

Dumnezeu sa asculte glasul inimii tale si sa te binecuvanteze cu infinita Sa iubire!

cornelia spunea...

multumesc mari pentru iubire care neo arati zi cu zi dumnezeu sa te bine cuvateze cu multa iubire si sati umple inma cu iubire amin

silvia spunea...

Multumesc draga mea,pentru cele trimise am sa le repet intrunasi usor o sa se imprime in memoria mea,o sa fie asa minunat!!!
Domnul sa ne ajute sa traim in faptele lui si in milostivirea si iubirea lui!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...