Te caut din toata inima...

24 octombrie 2010

Cheama Duhul

Invoca-l mai des pe Duhul Sfant.

Doar El te poate purifica, inspira, lumina, inflacara, prin el devii mijlocitor, doar el te poate intari, facandu-te rodnic.
***
El te poate elibera de orice spirit lumesc, superficial, de orice spirit de inchidere egoista in sine.
***
El te poate face sa apreciezi la justa lor valoare umilintele, suferinta, truda, meritul in sinteza Mantuirii.
***
El proiecteaza lumina intelepciunii noastre asupra starilor sufletesti, pline de bucurie sau de durere, dupa cum randuieste Providenta.
***
El confera etapei meritorii a existentei tale deplina eficacitate in slujba Bisericii.
***
El iti sugereaza ce au de facut si iti inspira ceea ce trebuie sa ceri pentru ca Eu sa pot lucra prin faptele tale si sa ma pot ruga prin rugaciunea ta.
***
El, in cursul activitatilor tale, te curata de propriul duh, de propria judecata, de iubirea de sine, de vointa proprie.El iti pastreaza viata in axa iubirii mele.El te impiedica sa iti atribui binele pe care El ti-l inspira.
***
El iti aprinde inima facand-o sa vibreze la unison cu a mea,El face sa izvorasca in mintea ta ideile la care altfel nu te-ai fi gandit nicidecum.El, in masura in care il asculti, iti insipra o hotarare potrivita, un comportament salutar si uneori o intoarcere in pustiu.
***
El iti da taria de a intreprinde si curajul de a continua in pofida piedicilor , a contradictiilor, a impotrivirilor.
***
El te pastreaza in pace, in liniste, in seninatate, in stabilitate, in siguranta.
***
Ai nevoie de Duhul Sfant pentru a face sa creasca in tine spiritul filial fata de Tatal : Abba Pater, si spiritul fratesc fata de ceilalti.
***
Ai nevoie de Duhul Sfant pentru ca rugaciunea ta sa se axeze pe a Mea si sa-si dobandeasca intreaga eficacitate.
***
Ai nevoie de Duhul Sfant pentru a vrea cu tarie, cu tenacitate, cu putere.Stii bine ca,fara El nu esti decat slabiciune si neputinta.
***Ai nevoie de Duhul Sfant pentru a dobandi rodnicia pe care o doresc pentru tine.Fara El, nu esti decat praf si uscaciune.
***
Ai nevoie de Duhul Sfant pentru a vedea lucrurile asa cum le vad Eu si a dispune de un indice corect de referinta asupra valorii evenimentelor in sinteza Istoriei vazuta dintru.
***
Ai nevoie de Duhul Sfant ca sa te pregateasca pentru ceea ce va fi viata ta definitiva si ca sa te ajute sa te rogi, sa iubesti , sa faptuiesti ca si cum ai fi ajuns in Paradis.
***
Crede in prezenta Duhului Sfant in tine; el nu poate insa faptui si nu te poate ajuta sa ii percepi realitatea divina decat daca il chemi in unire cu Maica Domnului.
***
Cheama-l pentru tine, dar si pentru ceilalti, caci, in multe inimi, El este ca legat, incatusat, paralizat.De aceea exista atata rau in lume.
***
Cheama-l in numele tuturor acelora pe care-i intalnesti.Va veni in fiecare dupa masura receptivitatii sale si , din aproape in aproape, Isi va spori capacitatea in fiecare.
***
Cheama-l in numele tuturor sufletelor necunoscute pe care ti le incredintez si pentru care credinta ta poate dobandi haruri nepretuite.
***
Cheama-l mai cu seama in numele preotilor si al sufletelor consacrate, ca sa creasca in lume numarul contemplativilor autentici.
***
Cel ce imi soarbe Duhul respira iubirea Inimii Mele.
***
Cat ar spori binele din lume, cat de vie si de unita ar fi Biserica, daca Duhul ar fi dorit cu mai multa ardoare si i s-ar da ascultare plina de credinta!
***
Roag-o pe Mama mea sa te primeasca in cenacolul sufletelor mici si smerite care sub ocarmuirea ei de mama , dobandesc Bisericii si lumii revarsare mai bogata si mai eficace a Duhului Meu de iubire.
***
Fii increzator ,fiule. Vreau ca, tot mai mult, sa se vadeasca viata mea palpitand in tine.
***
Ca Mantuitor, primesc tot ce imi oferi, tot ce savarsesti, tot ce imi daruiesti si, in unire cu Duhul Sfant, pot,la randul Meu, sa ofer totul Tatalui, purificat de orice ambiguitateumana si imbogatit cu iubirea Mea, spre folosul Bisericii si al intregii omeniri.
***
Daca ai cunoaste puterea de unire si de unificare a Duhului Sfant, duh al unitatii! Ellucreaza suaviter et fortiter in launtrul inimilor,care in mod loial se lasa conduse de el.Atat de putini oameni Il cheama intr-adevar, de aceea atatea natiuni, atatea comunitati, atatea familii sunt dezbinate.
***
Cheama-l  ca sa sporeasca in sufletul tau bucuria noastra trinitara, bucuria de nespus ce purcede din aceea ca fiecare dintre Persoanele noastre se daruie pe deplin celorlalte doua, ramanand pe deplin ea insasi.Bucurie totala a daruirii, a schimbului, a comuniunii nesfarsite, in care nazuim sa fiti cuprinsi in mod liber.
***
Foc de iubire ce vrea sa va cuprinda, dar caruia ii limitati lucrarea si intensitatea prin neatentia si refuzul vostru de a va incredinta Mie.
***
 Foc ce ar vrea sa va mistuie, nu spre nimicire, ci spre a va preschimba, spre a va transfigura in el, astfel incat orice veti atinge sa se aprinda de flacara din voi.
***
Foc de lumina si de pace, caci impac tot ceea ce cuceresc, facand partas la bucuria mea luminoasa tot ceea ce asum.
***
Foc al unitatii, prin care , respectand virtualitatile individuale legitime si aducatoare de bogatie, suprim tot ce dezbina si tot ce se impotriveste,absorbind totul in iubirea Mea.Dar trebuie sa doresti mai fierbinte venirea mea, cresterea mea, sa doresti sa fiu al tau, trebuie sa-mi ingadui sa ma slujesc de tine pentru a-mi arata gingasa Bunatate.
Prin lucrarea Duhului meu, aprinde in lume foc de iubire!
***
Timpul petrecut pentru a te lasa condus de lucrarea Duhului meu si cel pe care mi-l daruiesti atunci cand ti-l cer este intotdeauna timp castigat.
***
Duhul Sfant lucreaza  neincetat in launtrul fiecarei fiinte, precum si in interiorul fiecarei intitutii omenesti.Dar e nevoie de apostoli credinciosi imboldurilor sale, supusi Ierarhiei care ma reprezinta si imi continua lucrarea printre voi.Colaborare activa care inseamna dinamism in slujba mea si o cat mai buna punere in valoare a talentelor si a posibilitatilor pe care vi le-am daruit, oricat ar fi de limitate.Colaborare activa, adica fidelitate in a lucra impreuna cu Mine si in  comuniune cu fratii vostri.Si cu seninatate.Nu va cer sa va impovarati nervii cu nefericirea lumii, nici cu crizele Bisericii mele, ci sa le purtati in inima, in rugaciunile, in jertfa voastra.
***
Duhul meu este cu tine.Duhul meu este Lumina si Viata.
***
Este Lumina launtrica, descoperind tot ceea ce trebuie sa stii si sa intelegi.Nu se cuvine sa-ti descopere dinainte toate planurile Tatalui, dar, prin credinta, iti daruie lumina cea de trebuinta vietii tale launtrice si lucrarii tale apostolice.
***
Este viata, adica miscare, rodnicie, putere.miscare, deoarece actioneaza prin impulsuri discrete, dar atat de pretioase.El iti pune in miscare nazuintele, iti inspira dorintele, iti orienteaza optiunile,iti stimuleaza efortul.Rodnicie, fiindca El sporeste vitalitatea mea in tine si face sa creasca multimea nenumarata a urmasilor tai.El se slujeste de sarmana-ti viata si de slabele-ti mijloace pentru a lucra prin tine si a atrage la Mine.Putere, pentru ca nu lucreaza zgomotos, ci asemenea uleiului care patrunde, impregneaza, intareste si inlesneste activitatea umana , impiedecand-o sa "scartaie".
***
Cand Duhul Sfant se pogoara asupra unui om, il preschimba intr-un alt om, caci omul acesta se afla sub autoritate divina.
***
Sa sporeasca in tine dorinta ca Duhul sa se reverse tot mai bogat asupra ta si asupra Bisericii.Vei fi uimit de roadele pe care le va produce in tine si in aceia in numele carora il vei chema.
***
sursa: "Cand Domnul vorbeste inimii"scrisa de Gaston Courtois

Invocatie la Duhul Sfant

Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Mariei, 
Mireasa ta preaiubita.
Lumineaza, te rugam, mintile noastre, inflacareaza inimile noastre si indeparteaza din ele tot ceea ce te intristeaza.
Amin.

Marturie
Cu sinceritate si multa iubire marturisesc faptul ca din ziua in care am inceput sa rostesc rugaciunea de mai sus, sa-l caut cu sinceritate pe Duhul Sfant,viata mea interioara s-a schimbat...mai mult , de cand toti membri familiei mele se roaga aceasta rugaciune, viata familiei noastre s-a schimbat.
Si daca-mi permiteti un mic sfat: daca aveti o problema, daca doriti ca o persoana draga sa se converteasca, rugati-va impreuna cu copiii si aprindeti o lumanare sfintita in timpul rugaciunii.Veti fi uimiti de cat de scurt e timpul in care Dumnezeu topeste gheata din inimile celor dragi.In aceste zile Spiritul Sfant lucreaza si astepta sa se reverse in inimile tuturor.
Sa ne rugam impreuna:

Invocatie la Duhul Sfant
Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Mariei, Mireasa ta preaiubita.
Lumineaza, te rugam, mintile noastre, inflacareaza inimile noastre si indeparteaza din ele tot ceea ce te intristeaza.
Amin.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toate Harurile Spiritului Sfant !

15 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Vino Duhule Sfant, parte nediscutabila a sfintei treimi.
Si daca nu te superi, Biblia spune ca Singurul Mijlocitor intre om si Dumnezeu este Isus Hristos.Slavit sa fie numele Lui Amin.
O ZI PLINA DE HARUL DIVIN SA AI DRAGA MEA!

mmary spunea...

Doamna Elena,nu ma supar eu ,important e sa nu se supere El!

Sunt de acord ca intre oameni si Dumnezeu Tatal singurul mijlocitor e Isus Cristos , insa intre oameni si Isus sunt multi alti mijlocitori intre care cel mai important e :

Fecioara Maria!

Ca exemplu ca exista si alti mijlocitori va pot sugera capitolul 33 din IOV in special versetele23-32:

"23.Dar daca se gaseste un inger mijlocitor pentru el,unul din miile acelea, care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze,
24. Dumnezeu Se indura de el si zice ingerului:

"Izbaveste-l, ca sa nu se pogoare in groapa;
am gasit un pret de rascumparare pentru el!..."

cititi continuarea in Biblie, voi reveni probabil cu o postare pe aceasta tema , insa acum trebuie sa merg la bebelus.

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

kis spunea...

...Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Mariei, Mireasa ta preaiubita...
e un citat din postarea ta , o rugaciune scrisa de nu stiu cine, dar Maria e mireasa cui? nu am inteles bine dar e o aberatie... in rest este interesanta aceasta postare despre Duhul Sfant.
Dumnezeu sa-ti binecuvinteze familia si pe bebelasul tau!

Carmen Gigartu spunea...

Daca Iisus este fiul lui Dumnezeu, atunci Maria este aleasa, mireasa lui Dunezeu si nu este nicio aberatie ca Duhul Sfant a lucrat si lucreaza prin Fecioara Maria,ci este un mare adevar.

Carmen Gigartu spunea...

Sa nu uitam ca Iisus s-a intrupat din
unirea Duhului Sfant si a Fecioarei Maria, iar cei care neaga acest lucru sunt foarte departe de adevar,si credinta lor este doar o spoiala.

Carmen Gigartu spunea...

Vino, Duhule Sfant, vino prin puternica mijlocire a Fecioarei Maria, Mireasa ta preaiubita.
Vino, te rugam,
si sadeste adevarul in inimile si constiintele noastre.

Ingerul tau spunea...

Interesanta discutia.
In mod evident Fecioara este Mireasa Tatalui. Tatal si Fecioara il nasc pe Fiu prin puterea Duhului care este Viata manifestata a Tatalui.
Oricine este una cu Tatal este mijlocitor intre Creatie si Tatal.
Adica Tatal mijloceste prin oricine este una cu El.
Fiul este o intrupare a Tatalui dar Tatal este mai mare decat Fiul dupa cu Iisus ne spune in Ioan 14, 28.
Tatal nu este conditionat de Fiu, dar Fiul este conditionat de Tatal.
Sa ne bucuram de Iisus si sa intelegem ca iubirea ne apropie de El iar diferitele filozofii mai mult ne indeparteaza.
Sa devenim una si cu Fiul si cu Tatal si cu Viata din ei care este Duhul cel Sfant si vom intelege mai multe.

elena marin-alexe spunea...

Mmary, A.Paunescu este internat in stare grava la spital cu multe complicatii si blocaj renal.Te rog , sa ne unim rugaciunile pentru ca Dumnezeu sa-i daruiasca viata vesnica prin Hristos Fiul Sau. Multumesc, stiu ca te vei ruga.

mmary spunea...

Carmen, iti multumesc frumos pentru comentarii; sunt de acord cu cele scrise de tine.

Ma bucur sa te "aud" din nou si ma rog ca Domnul sa te binecuvanteze cu toate harurile Sale!

mmary spunea...

Ingerul tau, iti multumesc si tie.

Domnul sa te binecuvanteze cu binecuvantarea Sfintei Treimi si a Sfintei Fecioare!

mmary spunea...

Doamna Elena, bineinteles ca m-am rugat.

Vedeti ce altceva suntem noi atunci cand ne rugam unii pentru altii decat niste MIJLOCITORI????

Nu este oare rugaciunea noastra o mijlocire?

Si daca noi putem mijlocii, noi , niste fiinte netrebnice, atunci cum putem spune ca Preasfanta Fecioara nu este MIJLOCITOARE?

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Lumina si Iubirea Lui !

elena marin-alexe spunea...

Da dar, caci exista un da.Noi ascultam porunca lui Isus care spune asa: Orice veti cere in Numele Meu cu credinta veti primi.
Noi cerem in Numele Lui nu in numele sfantei Maria , mama fericita si binecuvantata a Domnului Isus "si atat".Biblia nu este o minciuna caci atunci religia crestina ar cadea in derizoriu si ar disparea..
Aceasta carte insuflata de Duhul Sfant, este la baza crestinismului si ea zice clar:
Saingurul mijlocitor intre Om si Dumnezeu este Isus.
Dar hai sa nu ne contrazicem, deoarece nu asta este intentia mea., si sper ca nici a ta draga Mary!
O seara cu prezenta si cercetarea Duhului Sfant sa ai scumpa prietena!

mmary spunea...

Draga doamna Elena , nici noi nu cerem in numele Fecioarei Maria, ci cerem mijlocirea Fecioarei Maria.

Vedeti paradoxul :dumneavoastra ati cerut mijlocirea mea si a altora , a noastra , a catorva pacatosi nevrednici,pentru a ne ruga pentru poetul Adrian Paunescu insa negati mijlocirea Fecioarei Maria, Mama lui Isus si a noastra a tuturor, cea mai ascultatoare si mai smerita fiinta dintre pamanteni.Nu credeti ca Isus asculta si implineste intai rugaciunile pe care i le pfera Ea si abia apoi cele pe care i le oferim noi?

Dar aveti dreptate , nu vreau sa ne contrazicem , nu e acesta scopul meu.

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata Lumina si Iubirea Sa!

Va imbratisez cu mult drag.

silvia spunea...

Da Mmary draga cea ce spui in legatura cu Duhul Sfint ai mare dreptate,in legatura cu Fecioara Maria eu personal cind ma rog la ia cu toata fiinta mea,vine foarte fin de multe ori apare si disparedar ai multumesc oricum si o rog sa se roage cu mine la FIUL ei Isus,o rog sa mijloceasca pentru mine si pentru toata omenirea intreaga.te las draga mea sa ai noapte minunata ingerii si toti Sfinti sa te ocroteasca pe tine si intreaga ta familie si intreaga omenire amin.

mmary spunea...

Draga mea Silvia, cu siguranta cei care o aleg pe Sfanta Fecioara ca model si far calauzitor in viata lor spirituala ajung mult mai repede si mult mai sigur impreuna cu Isus.Ea , Mama noastra e atat de buna.

Azi , iti doresc sa te mangaie cu gingasa Sa iubire , sa te imbratiseze cu blanda si delicata Sa prezenta si sa te binecuvanteze cu dulcele Sau Fiu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...