Te caut din toata inima...

20 septembrie 2010

Învăţătură de la Spiritul Sfânt în iunie 2010


”Voia lui Dumnezeu aceasta este: sfinţirea voastră!” 
(1 Tes.4,2)

 
A 69-a întâlnire lunară de rugăciune
în Nuşfalău pe muntele Sfintei Treimi

Din Sfânta Scriptură
să medităm evangheliile de duminică! (Lc.10,1-41; 11, 1-13) 
 
Motto-ul lunii: „Îndură-te de mine Dumnezeule, după mare mila Ta!
(Psalmul 50)
 
Intenţia comună de rugăciune : ne rugăm pentru cei care zilnic păcătuiesc cu vorba împotriva lui Dumnezeu şi a oamenilor!
 
Sarcina noastră concretă va fi : ne rugăm şi răspândim caietul de rugăciuni cu titlul: „Rugăciuni pentru situaţii grele”, care conţine rugăciuni de eliberare şi vindecare!!!


Învăţătură de la Spiritul Sfânt în iunie 2010

 
Spirite Sfinte Doamne!
În ultimele timpuri auzim şi vedem că în multe locuri din lume plâng icoane şi statui ale lui Isus, ale Mariei şi ale unor sfinţi.
Ce vor să transmită Cei din Cer omenirii prin aceste lacrimi?  

  
„Dragii mei!
Prin lăcrimări vă atenţionăm asupra Marelui Avertisment care se află la uşa voastră. Cele mai multe mame plâng atunci când îşi văd copiii în pericol trupesc sau sufletesc şi omeneşte  nu-i pot salva. Prin lăcrimări, Isus şi Maria, mărturisesc că sunt prezenţi ca Persoane compătimitoare, care dau ajutor, în Biserică şi în lume. Prin lăcrimări Cei din Cer vor să vă atragă atenţia asupra gravităţii păcatelor voastre şi asupra urmărilor nefaste ale acestora! Trebuie să ştiţi că Cei din Cer nu plâng pentru ei înşişi, ci din cauza păcatelor voastre. Ei vor să se nască  în voi lacrimile pocăinţei. Dacă vor reuşi să obţină acest lucru cu ajutorul vostru, veţi fi salvaţi la Marele Avertisment. Dacă nu vor reuşi, sunteţi pierduţi pentru veşnicie! Lacrimile sunt ultimele avertismente şi ultimele invitaţii la pocăinţă de la Cei din Cer pentru omenirea păcătoasă. Mai trebuie să vă spun că aceste  lacrimi  adunate vor fi spre convertirea şi vindecarea voastră, dacă le primiţi şi le folosiţi cu credinţă.
Văzând aceste lăcrimări, întrebaţi-vă: oare Cei din Cer plâng sau se bucură din cauza voastră?

 
Pentru cine plâng Cei din Cer?
  • De Florii, când Isus a intrat în Ierusalim, cei din jurul Lui erau fericiţi, numai El plângea. Isus a prevăzut că nu vroiau să-L accepte nici pe El, nici învăţăturile Lui. A mai prevăzut şi că din cauza opoziţiei lor nu vor putea evita pedeapsa, care s-a şi împlinit după câteva decenii. Isus plânge şi astăzi pentru toţi cei care nu vor ceea ce vrea El şi vor ceea ce El nu vrea!
  • Apostolul Paul spunea cândva credincioşilor: ’Vă spun între lacrimi, că mulţi trăiesc între voi ca duşmani ai crucii lui Cristos. Stomacul le este Dumnezeu, se laudă cu cele de care ar trebui să se ruşineze’. Cei din Cer plâng şi astăzi pentru cei care nu doar comit fără ruşine păcate grave (avort, eutanasie, homosexualitate,...) ci mai vor să le şi legalizeze. Cei din Cer plâng pentru că marea parte a omenirii de astăzi a decăzut la nivelul de imoralitate al Sodomei şi Gomorei şi nici nu vrea să schimbe situaţia. Forţează pedeapsa lui Dumnezeu prin păcate strigătoare la cer.
Pentru cine se bucură Cei din Cer?
  • Când evreii s-au întors din robie, au construit şi au sfinţit Templul. În timpul sărbătorii au vărsat lacrimi de recunoştinţă. Când au auzit Cuvintele lui Dumnezeu , în lumina acestora şi-au văzut păcatele şi omisiunile,şi  au vărsat lacrimi de pocăinţă. Dacă-I veţi permite lui Dumnezeu ca prin Sfânta Scriptură să vă îndrepte spre pocăinţă şi recunoştinţă, se va bucura pentru voi.
  • Isus a plâns la mormântul prietenului său Lazăr, vărsând lacrimile compasiunii şi ale iubirii. Dacă veţi eradica din voi bucuria simţită pentru necazul altora şi daca se va naşte în voi compasiunea  faţă de toţi semenii, Cei din Cer se vor bucura pentru voi.
  • Cei din Cer sunt încântaţi de lacrimile de căinţă ale regelui David, ale apostolului Petru, ale Mariei Magdalena şi ale voastre.
  • Gândiţi-vă la Ieremia, care spunea: ’ printre lacrimile mele de ispăşire, mă bucur de parcă aş trăi între îngeri’. Bucuraţi-vă  că prin viaţa de ispăşire puteţi răscumpăra deja aici pe Pământ pedeapsa datorată după păcatele voastre.
  • Fericiţi sunteţi dacă puteţi plânge din inimă pentru păcatele voastre şi ale omenirii. În curând va veni timpul când Dumnezeu vă va şterge toate lacrimile.
  • Trebuie să ştiţi că cei care în prezent seamănă cu lacrimi (ispăşesc) la  recoltă (revenirea lui Isus) se vor bucura.
  • Gândiţi-vă la papa Ioan Paul al II-lea, care s-a oferit pe sine şi întreaga omenire Maicii Sfinte Îndurerate. El a crezut în importanţa oferirii. El a crezut că aşezându-vă în Inima Îndurerată şi Neprihănită a Maicii Sfinte, mai devreme sau mai târziu veţi ajunge la pocăinţă.
Ca încheiere vă spun că provocând lacrimi de durere în Cei din Cer şi în persoanele de pe Pământ, mai devreme sau mai târziu veţi primi înapoi aceste lacrimi. Dacă aduceţi lacrimile bucuriei, mai devreme sau mai târziu veţi simţi roadele bune ale acestora.
 
Vă binecuvântez cu cele mai minunate lacrimi, cu darul lacrimilor pocăinţei!”
 
Tema de casă pentru luna iunie:
 
„ISUS ŞI MARIA AJUTAŢI-NE SĂ TRĂIM ASTFEL, ÎNCÂT VĂZÂND POCĂINŢA NOASTRĂ SĂ PLÂNGEŢI DE BUCURIE
!

3 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

O seara binecuvantata sa ai draga mea.Te las in grija Bunului Pastor!

mmary spunea...

Avram Marian - Gabriel, blogurile dumneavoastra sunt binevenite si contin multe informatii.

Trebuie sa va marturisesc ca nu sunt de acord cu afirmatia

"Romania va intoarce Europa la credinta!"

De ce? Deoarece atata timp cat Romania e pe locul intai in Europa in ceea ce priveste avorturile, atata timp cat copiii isi ucid si violeaza parintii ,si parintii fac acelasi lucru cu copii lor, atata timp cat in jurul tau auzi doar injuraturi , blesteme si frivolitati , mi-e greu sa cred ca Romania poate intoarce pe cineva la Credinta.

Singura care poate face acest lucru e Presfanta Treime.

Te binecuvantez cu binecuvantarea Sfintei Treimi si a Sfintei Fecioare!

mmary spunea...

Buna dimineata draga doamna Elena.
Azi eu va ofer Preasfintei Treimi pe care o rog din tot sufletul sa va binecuvanteze cu harurile Sale.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...