Te caut din toata inima...

02 iulie 2010

Crucea Mea nu se poate vedea decat cu ochii sufletului

 7 martie 2001

"J.N.S.R":"Doamne!Cum sa-i explic acestui copil importanta Crucii Tale,cum sa-l linistesc?As putea sa-i vorbesc atat de mult incat ma tem ca l-as face sa se simta si mai rau.Singur Tu,Doamne ,  il poti intari. Te implor, vino in ajutorul sau! 
Iti multumesc ,Doamne".

ISUS:Eu nu cer nimanui nimic:nu stiu decat sa dau.Iubirea Mea Infinita se raspandeste pe Pamant ca si in Cer.Daca ti-as spune ca ea ajunge pana in infern nu M-ai crede.Si totusi , nu exista nici un loc , oricat ar fi de mic,nici un singur loc, aflat in adancimile pamantului sau in imensitatea Cerurilor, 
care sa nu fie vizitat de Iubirea Mea Vie.
Omule, intelege ca primul lucru pe care l-am facut pentru ca voi sa acceptati cu adevarat Iubirea Mea, a fost de a va da mai intai Libertatea,
sunteti liberi s-o acceptati sau s-o respingeti.Daca o acceptati,
Iubirea Mea se concentreaza cu totul in inima voastra, ceea ce inseamna ca Cel Infinit de Mare intra in cel infinit de mic:inima ta,pentru a o face sa devina la fel de mare ca a Mea, caci Eu te iau cu Mine: si atunci nu vei cunoaste decat o singura dimensiune, a Mea.
A iubi fara a ti se raspunde.
A iubi fara a astepta nimic de la cel in care ai depus intreaga ta Iubire.Iubirea Ta  va fi atunci ca aceea a Dumnezeului tau: cu cat dai mai mult  cu atat se inmulteste.Astfel tu devii capabil sa iubesti toate fiintele de care te apropii sau care se apropie de tine;ii vei iubi pe dusmanii tai cu aceeasi iubire incapabila sa judece, caci iubirea nu judeca; incapabil sa-ti amintesti ceeea ce ti-au gresit altii in trecut fata de tina, caci vei fi intrat in Prezentul Meu Vesnic: raul , indiferenta, cruzimea cu cortegiul sau de judecati, suferintele, toate acestea nsunt moarte in trecut.
Nimic nu te va mai tine prizonier, nici o conventie, nici un pact, nici un respect omenesc, caci vei trai atunci in Milostivirea Mea nesfarsita si nu vei putea nici sa faci rau, nici sa cunosti raul, pentru ca tu L-ai ales pe Stapanul tau,Dumnezeul tau.
Persoana care il alege pe Dumnezeu- vesnica este alegerea sa - nu poate si nu va putea niciodata sa slujeasca la doi stapani in acelasi timp

caci Dumnezeu este Primul si Unicul servit.
Cel care Ma serveste nu trebuie sa priveasca lumea cu o privire omeneasca:in aceasta Lume Noua pe care Eu o pregatesc deja cu fiecare dintre voi, realizarea sa are chipul Iertarii.
Un copil foarte mic s-a ratacit, el vine la tine, oare il vei respinge? Il vei speria intrebandu-l:"Cine esti ? De unde vii?" Acest copil cauta in tine un refugiu, el s-a pierdut, momentan a ratacit drumul.Ia-l in brate si linisteste-l:
"Nu te teme, eu sunt cu tine".
Si atunci , de tine depinde sa cauti, mai intai cu privirea: daca mama sa, tatal sau, sunt alaturi de tine, vei vedea adulti cuprinsi de neliniste;si il vei indruma pe acest copil spre cei care il cauta, dar in clipa aceasta , tu devii raspunzator.
Este cazul oii pierdute: ea il cauta in van pe Tatal Sau, pe Tatal nostru din Ceruri; ea nu-I poata da un Chip, nu-L poate regasi, caci nu L-a vazut niciodataCum este oare acest Tata despre Care se spune ca este atat de generos?Si atunci, ea se teme.
Ca si copilul pierdut in mijlocul multimii.Asadar,  
ia aceasta Oaie la inima ta, cine te vede pe tine,
copilul inimii Mele, Ma vede pe Mine pentru ca Eu traiesc in tine. aceasta inima care contine Divina Mea Sfanta Inima.Si atunci, Oaia Mea il va vedea pe Tatal Meu si pe Tatal nostru.Cine Ma vede pe mine, Il vede pe Tatal Meu, si
Acum intelegeti mai bine aceasta Iubire inefabila?Da, tu esti bucuria Inimii Mele.Invatatorul si-a gasit ucenicul , si elevul pe Invatator.
Sa nu crezi ca am sa te trimit numai in locuri pline de blandete unde iti inchipui ca iti vei afla  odihna.Nu.Cauta si vei gasi.In varful tijei spinoase se afla minunatul  Trandafir al iubirii.
De ce Crucea Mea? 
Pentru ca pe Ea s-a indeplinit Jertfa Mea de iubire.Martiriul Meu este Daruirea de mine Insumi.Indurand Sfanta Mea Patimire, Eu continui sa-i mangai cu blandete pe nefericitii pacatosi pierduti si disperati.Mielul salvator, Mangaietorul sufletelor voastre sfasiate de pacat, continua sa-si imprime Sfanta Sa Fata in fiecare copil al Tatalui iubirii: 
Eu sunt Invierea si Viata.
In Sfanta Mea Cruce s-a indeplinit Jertfa Mea de Ispasire: V-am rascumparat cu un Pret atat de mare!Din Trupul Meu Sfant, ca dintr-un fruct copt si strivit in presa Iubirii Mele, a tasnit Sangele Pretios, singurul Leac ce putea salva vietile voastre de moartea vesnica; si Apa purificatoare ce spala sufletele voastre de pacatul originar.
Eu am murit pe Cruce.Ea este leaganul care a primit Trupul Rastignitului din Iubire.Oh! Voi , cei care treceti prin fata Crucii Mele, amintiti-va ca v-am purtat pe toti in maruntaiele Mele, pentru a va da in Sfanta Mea  Moarte si in Sfanta Mea Inviere, Viata Mea, Viata Vesnica in Dumnezeu.
Darul lui Dumnezeu, Tatal , Fiul  si Duhul Sfant, s-a implinit in Fiul lui  Dumnezeu, Fiul unic al Tatalui , Fiul Unic al MARIEI Preasfinte.
Fiul Omului , ca o rodie coapta, si-a umflat semintele inrosite de Soarele Dreptatii, apoi le-a expulzat cu toate puterile Sale, formand miriade si miriade de graunte pretioase imprastiate asupra lumii intregi pentru a hrani multimea, prezenta si viitoare, a celor infometati de Iubire, a celor insetati de adevarul Meu Sfant.
Luati si mancati, acesta este trupul Meu care Se da pentru voi.
Luati si beti, acesta este Sangele Meu, Sangele Noului Legamant,
care pentru voi si pentru multi se varsa spre iertarea pacatelor.
Faceti aceasta in amintirea Mea.
Moartea Ta o vestim, Doamne Isuse.
Si Invierea Ta o marturisim pana la Venirea Ta in Glorie!

Da,este Euharistia Mea.

Si in Mesajul Meu din 16 iulie 1996 catre JNSR, Eu am cerut mii de Cruci de iubire in lumea intreaga pentru a reaminti Sfanta Mea Moarte si Sfanta Mea Inviere, uitate de trei sferturi din Omenire.Daca cer ca ele sa fie luminoase, este pentru a anunta printre voi apropiata Mea intoarcere,ISUS,Lumina Lumii.
Da, sarbatoriti intoarcerea Mea si anuntati-Ma prin mii de Cruci de Iubire, care sunt stele aprinse pentru Maria.

Eu sunt Invierea si Viata.

Amin.

sursa:"J.N.S.R."-"Martori ai Crucii"
Faptele apostolilor
vol.4 a doua parte

23 de comentarii:

kis spunea...

Mmary ,foarte frumoasa postarea asta;eu il iubesc pe Isus dar crucea nu ,pentru ca a fost instrumentul de tortura apoi pe ea a murit.

mmary spunea...

Kis, eu il iubesc mult atat pe Isus , cat si Crucea deoarece prin Jertfa Lui pe Ea noi avem Viata, iar Isus ne indeamna sa ne ducem Crucea cu bucurie , s-o iubim, iar eu chiar o iubesc, si El o iubeste .

Iar adevaratul instrument de tortura cred ca au fost pacatele noastre. :)

Dumnezeu sa te binecuvanteze!

elena marin-alexe spunea...

Eu iubesc vechea trista cruce
Pan' sfarsesc viata umana
Eu voi sta langa trista cruce
Si-am s-o schimb candva-ntr-o coroana.
Asa suna o cantare mai veche, draga mie din copilarie.Am inteles caci fara jertfa de pe cruce as fi fost osandita pe veci, dar o iubesc doar ca simbol si nu ca imagine asa cum multi o adora doar ca imagine, dar sufletul lor ramane gol in fata simbolului divin.
O zi cu binecuvantare sa ai draga mea Mmary!

toma spunea...

Cu acordul tau mmary, pentru Kis :

http://www.youtube.com/watch?v=xQCxSf01F3M

Pace si Bine ! :)

toma spunea...

Cu acordul tau mmary, pentru mmary :) ... Matori ai crucii - faptele apostolilor-1 : pag 92 ... asta, dupa drumul crucii ! :)

I.P.B. !

P.S.
"La multi ani !" :)

mmary spunea...

Ma bucura cuvintele dumneavoastra draga mea doamna Elena , va doresc si eu o zi binecuvantata impreuna cu Isus si iubirea lui minunata.

mmary spunea...

toma :),e minunat mesajul tau, mai ales pe la pag.94(la mijloc)...

si chiar daca tu nu ai auzit,i-am spus azi "La multi ani" lui toma...

in urma cu cateva minute insa, in fata icoanei lui Isus Induratorul cineva a dorit sa-ti ofere un dar minunat...:)...cel mai frumos :)

...nu-ti voi spune cine...:) insa vei afla singur daca vei cauta in "Faptele Apostolilor" 1 la pag.46-47-48.

"Domnul si Dumnezeul meu " sa te binecuvanteze cu toate harurile Sale ! :)

kis spunea...

spatiul nu ne permite sa facem aici hermeneutica, doar nuantam putin ceea ce credem fiecare.
Pentru toma:
eu nu stiu cine a fost maica siloana si nici nu ma intereseaza,dar stiu cine este Hristos si doar pe EL il citez:
Ioan 14:6 Isus i-a zis: "Eu sunt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine ,,

toma spunea...

Kis,
fii bun si asculta, mediteaza la ce zice maicuta, chiar daca nu o cunosti ... caci pe Eminescu, Creanga, etc. nu i-ai cunoscut decat un pic din cele citite si tot meditai la cele spuse de ei. Ai rabdare si asculta ... dar sa fie liniste in jur ... ca sa-ti mearga la inima !
Kis, Pace si Bine !

elena marin-alexe spunea...

Pentru Toma [ cu dragoste in Hristos].
Nu pot nega viata curata a sfiintilor dar ei au trait-o pentru Dumnezeu. Singurul mijlocitor intre Dumnezeu si om este si va fi Hristos, cel ce a murit pentru pacatele mele si ale tale.Cauta sa citesti CARTEA CARTILOR BIBLIA, si cuvantul Sfant al Domnu;ui iti va darui viata, daca il vei urma.Toate celelalte scrieri sunt istorie.
Hristos zice: Eu sunt CALEA, ADEVARUL SI VIATA. Nimeni nu vine la TATAL decat prin MINE!
Dumnezeu sa te binecuvanteze.

toma spunea...

D-na Elena,
a nega ca Sfanta Fecioara Maria este mijlocitoare la Domnul Isus Cristos este o lipsa, care nu ia Pacea din sufletul omului, nu ... dar ce bucurie are acel om caruia Domnul, prin Biblie, in meditatie, ii reveleaza acest adevar ! E asa o mare bucurie de parca ai fi orfan si ti-ai gasit mama printr-o minune a Domnului ! ... ce zic eu, "de parca" ... chiar asa este !
Oare acel om care n-are Mama nu se numeste orfan ? ... caci Tatal nostru stim cine este, Dumnezeu Tatal ! ... dar Mama, d-na Elena ? ... nu va e dor de Ea ?

Cu dragoste in Cristos, cu Pace si Bine, toma pacatosul ! :)

toma spunea...

D-na Elena,
1)... "Nu pot nega viata curata a sfiintilor dar ei au trait-o pentru Dumnezeu."...

Dumnezeu a daruit atatea haruri unor oameni, dinainte stiuti de El, facandu-i sfinti, pentru a-i intoarce pe oameni la credinta, pentru a le arata oamenilor bunatatea si milostivirea Lui. De aceea multi oameni exclamau la vederea vreunui sfant : "l-am vazut pe Dumnezeu intr-un om !" .... la fel si cu profetii Domnului ... toti au anuntat Cuvantul Lui, toti au "lucrat" pentru preamarirea Numelui Domnului !
A spune ca un sfant nu este mijlocitor la Domnul ce spunem defapt ? ... ca nu e sfant ! ... caci un sfant este acel om plin de Duhul Sfant, de Sfanta Treime, si care, odata ce-si lasa trupul muritor, isi continua trairea in imparatia Tatalui Ceresc ! Sufletul ne este dat de Dumnezeu si se intoarce la Dumnezeu, pentru a lua calea ce o merita, dupa fapte, dupa alegerile facute !

Sunt atatea exemple de mijlociri ale sfintilor incat numai cineva "indoctrinat" sa nu creada asta, isi inchide inima si mintea si refuza .... d-na Elena, cu dragoste frateasca va spun : cuvantul, daca este luat motamo, ucide ... pe cand "spiritul cuvantului" da viata !
Exemplu : imi vine in minte ce le-a zis Domnul ucenicilor : cine mananca trupul meu si bea sangele meu are viata vesnica !

2) ... "Toate celelalte scrieri sunt istorie."

Nici nu stiti cata dreptate aveti ! :) ... dar nu in sensul acela... Domnul este cel care face istoria acestei omeniri, El conduce totul !
Daca erati in timpul lui Isus ati fi zis la fel ? ... atunci nu ar mai fi existat "Vechiul Testament" !!!

Domnul ne spune : "innoiti-va mintile !" ... dar evreii erau rigizi, nu cumva sa iasa din ce le zicea rabinul !!! ... si au gresit ca nu au meditat la Cuvantul Domnului !


... "Toate celelalte scrieri sunt istorie." !!!

... credeti ca ideile vin din incordarea muschiului creierului ? Trebuie cercetata scrierea in Duhului lui Dumnezeu ! Poate fi de la cel rau sau poate fi de la Domnul !

kis spunea...

pentru Toma:(ai numele apostolului Toma, si el a fost necredincios dar dupa ce l-a intalnit pe Hristos o rostit celebrele cuvinte...Domnul meu si Dumnezeul meu...)
--- in 1992 BOR l-a canonizat pe Stefan cel Mare ;multi cred ca a fost o mare greseala, chiar daca a fost un mare voievod si a zidit vreo 40 de biserici nu poate fi sfant cunoscand din istorie viata lui imorala.
----s-a cerut canonizarea marelui Eminescu, ce parere ai, e bine??
....si ce va urma? peste cativa ani canonizarea marilor personalitati romanesti,Nadia, Hagi ETC.e amuzant dar este trist ca se deformeaza adevarul.
fi binecuvantat!

toma spunea...

Kis,
se pare ca ortodoxii si-au gasit nasul ! :)
... vezi, cine sunt eu ca sa judec pe unul sau altul ? Judecator ? Nu, Domnul este singurul !
... apropo de Stefan cel Mare ... daca o fi fost asa imoral ca mine dar apoi s-a convertit, iar mai apoi a fost sfant, ce treaba ai tu Kis ? ... si cunosti tu tot adevarul despre Stefan cel Mare ? eu, nu !!!
... cred ca fiecare om trebuie sa aduca spre semenii sai : Lumina, Pace, Bucurie de la Dumnezeu ! Daca aduce judecata semenilor atunci trebuie inscaunat la Judecatoria sau la Curtea de Apel din raza unde-si are domiciliu !!! :) nu ? :)

Pace si Bine !

mmary spunea...

Dragii mei prieteni si frati in Cristos:Toma, Doamna Elena, Kis, mi-am deschis larg bratele sufletului, v-am imbratisat cu multa dragoste, v-am asezat in inima mea, apoi m-am rugat "Domnului si Dumnezeului meu" sa va transmita un mesaj iar Biblia s-a deschis la :

Romani 14 -tot capitolul
Romani 15 , 1-7

Laudat sa fie Domnul nostru care e atat de bun si bland si pe care il rog sa va binecuvanteze cu toate harurile si cu toata bucuria Sa! :)

toma spunea...

Ce chestie, nu spune in Biblie de nicio religie : numai de o singura lege, cea a iubirii ! :)

Pace si Bine ! ... pentru toti !

mmary spunea...

toma,Cel care a dat Legea Iubirii, Cel care e Iubirea,te asteapta in 'Martori ai Crucii" , Faptele Apostolilor 1, la paginile110 si 111.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata iubirea , pacea si indurarea Sa! :)

toma spunea...

Multumesc, sr. mmary ! :)
Acum stiu ce am de facut !

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata iubirea, pacea, bucuria, milostivirea si indurarea Sa! :)

mmary spunea...

Frate toma, iti multumesc frumos pentru binecuvantarea pe care am asezat-o in inima si ma rog ca Dumnezeu sa reverse asupra familiei tale toate comorile nesfarsitei Sale Milostiviri.

...si un mic dar :)...

http://www.youtube.com/watch?v=mzKiZX8Wybo

Pace si bine! :)

toma spunea...

m-a uns la suflet, sr. mmary ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=zc05cGsZfAk&feature=related

mmary spunea...

Cu cata iubire se plimba Domnul de la mine pana la tine, de la tine pana la mine...

Laudat sa fie in veci ! ..e atat de bun ...:)

O noapte binecuvantata impreuna cu El iti doresc ! :)

Pace si bine!

toma somnorosul spunea...

Laudat sa fie Domnul in veci !

Cum Domnul este omniprezent, iti doresc deasemeni : o noapte binecuvantata cu El ! :)

Pace si Bine !

elena marin-alexe spunea...

Pentru Toma.
Si noi avem oameni cucernici si mari evanfgelisti ca Billy Graham, dar nu-mi ajustez viata mea dupa scrierile lui.Eu am SF.Scriptura, Cuvantul lui Dumnezeu lasat pentru noi oamenii.Daca as fi gasit scris aici ca sfintii si Maria mama Domnului pot fi mijlocitori intre om si Dumnezeu as fi crezut, dar Biblia spune clar ca Isus este SINGURUL mijlocitor intre om si Dumnezeu.Si am ales sa cred Cuvantukl lui Dumnezeu si nu al omului.
Iti doresc pace si lumina din ISUS!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...