Te caut din toata inima...

19 iunie 2010

Ma frang...ia-ma in brate Doamne ...

E noapte ... vineri 18 iunie 2010, ora 23 si 59 minute...nu pot dormi , simt ca ma frang sub greutatea tristetii care-mi sfasie sufletul.Rememorez fapte petrecute ieri si lacrimile ce-mi ineaca fiinta striga un singur lucru: 
"Mi-e mila de Tine , Doamne!...mi-e mila si mi-e sila de noi oamenii care-Ti provocam si ne provocam atata suferinta..."
Insa ce s-a intamplat?
Ieri , joi, am mers la spital pentru a-mi face un control sa vad daca copilasul care creste in mine se dezvolta normal.Ajunsa in fata cabinetului am fost nevoita sa astept deoarece unul dintre doctori ii facea un avort unei tinere.Afland acest lucru m-am intristat gandindu-ma cum viata unui copilas este aruncata la gunoi,cum Isus suferea in acele momente, in acel loc...nu dupa mult timp , insotita de o infirmiera a iesit tanara care si-a ucis copilul ....
..Dumnezeu sa o ierte....
Mi-au izbit privirea sandalele ei cu toc, extrem de frumoase si "pretioase" si bikinii sexi care se vedeau prin camasa de noapte ce o primise probabil de la spital.O imagine jalnica a unei fiinte care putea parea frumoasa si demna de respect in fata oamenilor ,chiar daca acum mergea impleticindu-se, insa in acele momente  atat de urata in fata unui Dumnezeu bun si bland care paradoxal o iubeste.
Trista imagine a unei femei ce se afla in totala contradictie cu o alta femeie  ce se afla langa mine, o femeie simpla de la tara, prost imbracata, nu prea curata,insa o mama care-mi povestise cu putin timp inainte cum lesinase in casa si cum copiii si sotul o ajutasera sa-si revina...
si se simtea atata iubire in acea familie....
Ma frange superficialitatea noastra , a oamenilor care ne lasam inselati de aparente  si dam intaietate celor care ni se par "mai bine imbracati" sau "mai demni de atentia noastra"...Ma doare si acum faptul ca doctorul a preferat sa ma consulte intai pe mine ignorand-o pe acea femeie de la tara desi fusese acolo inaintea mea, insa doare si mai tare faptul ca si eu ,copila Lui, l-am suparat atat de mult in aceste zile prin unele cuvinte si "judecati"
pe care le-am rostit...
Cat sufera Isus in fiecare clipa...
Daca ne gandim putin  la cate avorturi , crime, abuzuri , violuri, adultere,minciuni,la cate injurii i se aduc Majestatii Divine in fiecare clipa, la cate pacate  se savarsesc in fiecare clipa , la cate pacate savarsim chiar noi in fiecare zi , sa ne cutremuram deoarece avem imaginea unui tablou sfasietor in care omenirea decazuta a uitat ce e Iubirea, cum s-o atraga si cum s-o daruiasca...

Si atunci , ce ne ramane de facut???

Raspunsul e unul singur:

Sa invatam sa iubim ! Sa invatam sa-L iubim ! Sa ne traim viata iubind!

...si asa cum ne spunea Isus in "Caietul Iubirii":

"A iubi inseamna a darui Iubirea:

-celui care nu o cunoaste
-celui care nu o cere
-celui care nu a primit-o in dar
-celui care nu stie sa o ceara
-celui care nu stie ce este
-celui care nu-i cunoaste puterea
-celui care a fost necredincios 
si se judeca nevrednic de a o primi din nou."



Dumnezeu sa ne ierte si sa ne binecuvanteze cu toate harurile Sale, cu toata Iubirea Sa pentru a deveni ceea ce ne-a creat sa fim: fiinte pline de lumina, puritate si iubire .

7 comentarii:

compadvice spunea...

Buna Mary!Din pacate acest act a devenit o rutina pentru multe tinere,fara sa se gandeasca la consecinte fac acest pas spre osanda lor.Sarcina ta cum merge,e bine micutul?O zi buna iti doresc:)

kis spunea...

ai postat un trist adevar care din pacate il intalnim foarte des .
ca natiune santem pe locuri fruntase, la capitolul avorturi!
Dumnezeu sa aibe mila de Romania!

toma spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=Z98U0nEQE6c

elena marin-alexe spunea...

Omul inca de la creatia sa, incearca sa-i subtilizeze dreptul de decizie Creatorului divin.Dumnezeu sa aiba mila de noi amin!

toma spunea...

As incerca sa o apar pe fata care a avortat, nu gestul ei ci defapt sa ii deplang ratacirea ! Am fost ratacit si stiu cum este ... e oribil, parca stii ca este ceva rau ce faci, nu poti defini, dar "ceva" iti spune ca toata lumea face asa ... si ce mai conteaza un pacat, un avort !!! Da, este o persoana tinuta in lesa de cel rau ... si sunt atatia !
Poate ca am putea cel mai bine sa spunem o rugaciune pentru ea si celelalte (ceilalti) ca ea ... sa nu cumva sa aruncam cu piatra, sa nu o abrutizam si mai mult ... e deajuns ca e in mana celui rau ...

Asa ca ... rugati-va ! e cel mai bun lucru !

... dati slava Domnului, amintindu-va :
http://www.youtube.com/watch?v=IMjAkwvMVNw

Geanina Lisandru spunea...

Mi-am amintit de momentele grele prin care am trecut alături de Cristi în luna decembrie. Nu judec pe nimeni, fiecare doarme cum îşi aşterne.

Îţi dorim multă sănătate, să vă bucuraţi şi de minunea ce va fi să vină!

mmary spunea...

Compadvice,Kis,doamna Elena, Toma, Geanina va multumesc frumos pentru gandurile asternute aici si ma rog sa fiti binecuvantati cu acele haruri care va vor face sa fiti mereu in bratele bunului si blandului Isus, in Inima Sa!

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata bucuria Sa si sa faca din voi fiintele care v-a creat sa fiti ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...