Te caut din toata inima...

21 mai 2010

Acum pastrati in inima voastra certitudinea Victoriei Mele


San Giovanni Rotondo
16 aprilie 1968

"Vreau sa va invat cum sa cuceriti Inima Mea ca sa va fac sa traiti in Iubire.Inima Mea va va invata sa cuceriti inima oamenilor.Va voi invata sa duceti Iubirea tuturor oamenilor, caci Iubirea va fi singura cale ce va putea aduce pacea intre natiuni;va fi singura garantie pentru a restabili acordul intre popoarele care se lupta in numele dreptatii lor, adica a urii care le dezbina si le omoara, in numele adevarului lor care este o absenta a libertatii;este o sclavie provenita din egoismul  care da nastere pasiunilor omului si care vrea sa domine libertatea ce nu apartine decat Spiritului Meu care a patruns in voi.



Duhul Meu, Care este Viata si Care va mentine in viata, este un Spirit de Libertate.Spiritul Meu va lasa liberi ca sa-mi dati iubirea pe care am pus-o in inima voastra.Eu v-am lasat liberi sa Ma preferati ambitiilor desarte care consista in a va domina unii pe altii, v-am lasat liberi sa cautati a poseda Darurile Spiritului, in locul bunurilor pe care le-am creat.Aceasta libertate deplina v-am acordat-o pentru ca  numai daca voi Ma alegeti in mod liber, pot recompensa recunostinta celor care Imi dau totul.
Caci ei stiu si cred ca au primit totul de la Mine.

Fidelitatea voastra fata de Mine, Care v-am dat totul in acelasi timp cu Viata, consta in a recunoaste ca Eu sunt Totul vostru, ca Eu sunt Adevaratul vostru Dumnezeu.Fidelitatea care se exprima prin recunostinta voastra cu privire la Mine, va uneste intr-un tot care este pace, fericire si armonie.
Infidelitatea inseamna a inalta la rangul de dumnezeu pe oricare dintre voi, pe oricare dintre pasiunile voastre,oricare din minciunile voastre.Cel care vrea sa inalte o fiinta umana la rang de dumnezeu da nastere dezbinarii intre oameni, da nastere la lupte , razboaie, nenorocire si moarte.
Nu exista decat o singura dreptate: 
Iubirea pentru Adevarul lui Dumnezeu in toti.
V-am chemat ca voi sa purtati Inima Mea in lume, pentru ca voi sa faceti cunoscut tuturor ca nu exista decat un singur Adevar si o singura Dreptate : este Iubirea pentru Inima Mea Divina.
Numai in Inima lui Dumnezeu veti gasi tot Adevarul si toata Dreptatea pe care le-ati cautat si pe care le cautati in zadar in alte parti.Inima Mea, Inima Dumnezeului vostru va invita sa va uniti, voi toti care M-ati cunoscut, voi care Ma iubiti si voi care spuneti ca Ma iubiti.
Va invit sa va uniti ca sa va ajutati reciproc spre a Ma cunoaste mai bine, a Ma cunoaste mereu mai bine pentru a Ma iubi si mai mult.Veti face sa creasca in voi increderea in Puterea Mea, va veti simti capabili sa cuceriti pentru Mine inimile pe care le iubiti,
sa cuceriti inimile celor care nu Ma au,
a celor care nu Ma cunosc deloc,
a celor care nu M-au primit in Dar,
a celor care n-au stiut sa Ma caute,
a celor care nu stiu Cine Sunt,
a celor ce nu stiu ce pot,
a celui ce se simte nedemn sa Ma aiba
pentru ca Mi-a fost infidel.



Nu va tulburati din cauza duritatii oamenilor care refuza sa va asculte, care nu vor sa auda vorbindu-se de Mine, care M-au renegat si Ma reneaga inca.Angajamentul vostru de a iubi pe toti cei care nu va asculta nu va fi niciodata inutil.Continuati sa nu doriti decat Iubirea intre ei, continuati sa-i iubiti pe toti in Mine.Iubirea Mea pentru voi va deschide multe dintre aceste inimi pe care voi le credeti indiferente la chemarea Inimii Mele
si la chemarea voastra.Pentru multi din acesti indiferenti, iubirea voastra va fi Milostivirea Mea in ultimul lor ceas, Iubirea Mea pentru voi va deveni Milostivire pentru toti aceia care au ramas mereu in inima voastra, chiar daca n-au vrut sa va asculte;ei au gasit in inima voastraIubirea pe care ati stiut sa Mi-o oferiti in locul lor.Eu nu voi risipi Iubirea pe care voi ati dat-o cu perseverenta celui pe care voiati sa-l conduceti spre Mine.
Perseverenta voastra in Iubire pentru cei ce au ramas surzi fata de voi, era propria Mea perseverenta in vointa voastra de a aduce pe altii la Inima Mea.Eu vi i-am trimis pentru a va cere  sa le imprumutati Iubirea care va fi ofranda cea mai placuta pe care mi-o veti fi facut Mie Insumi.
Atunci cand voi imprumutati iubirea celui care nu stie si nici nu vrea sa Ma iubeasca, voi oferiti salvarea si viata celor care sunt pe punctul de a muri si care ar fi destinati sa Ma piarda pentru totdeauna in timp ce
Eu sunt Adevarata Viata Vesnica.
Iubirea voastra pentru toti cei care nu ma iubesc, va va aduce recunostinta Mea.Recunostinta Mea se va manifesta printr-o crestere a iubirii fata de voi si o inmultire a tuturor bunurilor pe care le voi pune la dispozitia voastra.Va voi coplesi cu Bunavointa Mea si va veti bucura de Prezenta Mea constanta in voi.
Prezenta Mea alaturi de voi va elimina orice teama pe care lumea si viata in lume ar putea sa v-o produca.Cu  Mine alaturi,voi veti fi totdeauna senini si nu veti patimi suferintele lumii, ci veti cunoaste cu Mine bucuria de a le usura.Cu Mine veti transforma in Bucurii suferintele altora.Cu Mine, veti aduce in inimi speranta de a regasi pacea pierduta.Cu Mine, veti infrunta pericolele lumii fara sa le cadeti victime, caci nu voi permite aceasta.In puterea care va va face capabili sa infruntati capcanele lumii, veti recunoaste Puterea Mea, puterea Marii Mele iubirii pentru voi.Aceasta Putere va va duce la victorie, ca si certitudinea acestei victorii pe care Eu am promis-o celui care vrea si care stie sa Ma pastreze alaturi de el.



Fidelitatea Mea fata de promisiunile pe care vi le-am facut este fidelitatea Mea fata de Iubirea Mea pentru salvarea voastra, atat pentru voi care Ma iubiti,cat si pentru toti cei pe care ii iubiti, si care va iubesc, pentru ca iubindu-va, Ma vor iubi pe Mine.Fidelitatea care vi se va arata cu darnicie, va fi fidelitate in Mine, pentru ca Iubirea pe care ei stiu sa o recunoasca in voi, nu e altceva decat Iubirea Mea care va fi recunoscuta si iubita cu fidelitate in voi.Victoria voastra este victoria Mea asupra dusmanilor vostri si ai Mei.
Pe vrajmasii vostri si ai Mei veti putea sa-i recunoasteti cand voi veni sa judec pamantul.
In prezent pastrati in inima voastra certitudinea victoriei Mele si a voastre, fiti siguri de bunatatea si Fidelitatea
Dumnezeului vostru Care, atunci cand va reveni pe pamant, va stii sa judece cu Dreptate pe vrajmasii Dreptatii, pe vrajmasii adevarului.Inima Mea cunoaste pe toti vrajmasii care vor ramane vrajmasi.Vrajmasii pe care voi veni sa-i judec vor fi vrajmasii Adevarului, toti cei care vor fi incapabili sa Ma iubeasca fiindca au iubit si isi iubesc minciuna.
Voi veni sa judec lumea celor orgoliosi care , renegand Adevarul, vor aduce printre voi domnia nedreptatii  lor, 
care este domnia minciunii, a orgoliului,a vanitatii.

Eu va voi aduce Imparatia Adevarului care va fi o Imparatie a Umilintei si a Iubirii..."

 sursa: "Caietul Iubirii" dictat de Domnul Isus si  scris de Luigi Gaspari

5 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Ma bucura revenirea ta, scumpa mea Mary! Binecuvantarea Domnului sa fie peste inima ta draga mea prietena.

Ingerul tau spunea...

Splendid textul. Eu ma intreb adesea cum majoritatea celor care cred in Hristos nu pot sa il recunoasca decat in textul Evangheliei. Bine, ce sa mai zicem de cei care nu il recunosc nici macar acolo?
Asta deoarece ei nu sunt educati religios in spiritul libertatii lui Mesia ci in spiritul bisericii, care este anticamera lui Hristos. Si sunt destui care din aceasta anticamera nu vor merge la Iisus ci inapoi in lumea de unde au venit.
Iar restul care nu merita sa fie slujitori directi ai lui Hristos vor fi salvati de iubirea celor care merita si vor fi slujitori ai slujitorilor lui Iisus.
Fa-ma Doamne slujitorul celui mai mic inger din Imparatia Ta. Sau daca nu merit nici asta macar, slujitorul celui mai mic slujitor al celui mai mic inger.
Orice cuvant rostit de Iisus este o mare revelatie si un mare adevar.
Sa-i multumim lui Dumnezeu ca din pretiosul sau timp ne acorda atat de mult si ca inca ne mai binecuvanteaza. Datoram asta celor drepti si sfinti care traiesc in aceasta lume, comoara vie a Lui...
Sa ne bucuram ca El este cu noi acum si aici si ne caluzeste cu rabdare si iubire. Gratie coplesitoare si nemeritata, nu-i asa?

denisia spunea...

Am trecut sa te imbratisez cu mare drag.

elena marin-alexe spunea...

Ingerul tau:

Daca tot il aduci pe Isus in comentariile tale ar trebui sa fii exemplu si in viata de zi cu zi si nu numai din vorbe...goale.Te mai rog inca o data ,daca ai caracterul lui Cristos desi eu nu cred, sa ma scoti din blogrool din pagina ta.Orice om de bun simt ar face asa.
Apropos...nu exista nici o anticamera lui Hristos...poate in imaginatia ta. Dumnezeu sa-ti lumineze inima.

Ingerul tau spunea...

Bine, dar nu pot sa va scot de acolo pentru ca va iubesc... Sunteti foarte simpatica si va admir chiar si atunci cand gresiti si nu aveti puterea sa recunoasteti...
Biserica poate fi privita ca o anticamera, dar aveti dreptate, s-ar putea sa nu existe asa ceva...
Nenumarate binecuvantari din partea Mantuitorului...
;):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...