Te caut din toata inima...

23 aprilie 2010

Legatura Mesajului de la Dozule cu alte mesaje actuale

Au trecut peste 36 de ani de cand Domnul  a cerut construirea la Dozule a CRUCII GLORIOASE inalta de 738 metri(inaltimea Ierusalimului).
Astazi, cand exista deja  turnuri construite de peste 500 metri inaltime, nu se mai poate indoi nimeni de posibilitatea realizarii tehnice a unei Cruci din structura metalica de 738 metri...
Si totusi, anii se scurg nemilosi, iar slujitorii bisericii indreptatiti sa aprobe construirea Crucii Glorioase nu se grabesc sa o faca.Speranta ca noul Episcop numit in regiune va lua o hotarare in acest sens s-a spulberat si ea...Biserica Frantei refuza SALVAREA oferita de Domnul intregii omeniri.Ea respinge Crucea Glorioasa.
Numai ca Cerul nu asteapta, ci gaseste si propune solutii.
Inca din 1988, Isus alege o alta persoana cunoscuta sub numele de J.N.S.R.(Je ne suis rien - eu nu sunt nimic), tot in Franta, mama si ea a 5 copii,devenita practicanta dupa o vindecare miraculoasa, careia ii comunica in inima mesajele Sale.In 19 octombrie 1988 i se adreseaza astfel:
" Am vorbit la Dozule.
Dumnezeu VORBESTE oamenilor din toate timpurile; si Dumnezeu ORDONA uneori ca Mesajul Sau sa fie transmis lumii, asa cum a facut Domnul cu Madeleine; incontestabil, acest  MESAJ este ADEVARAT  si nu merita NICI UN FEL de COMENTARII din partea oricui de pe acest pamant; el este Speranta si Adevarul Iubirii Mele pentru voi, oamenii din toate tarile, pe care Eu  va chem la Pace in Iubirea lui Dumnezeu Cel Viu".
Si apoi, "in mesaje" , in care Domnul Isi arata planul Sau de Iubire si Grija pe care ne-o poarta, in dorinta de a ne salva de la moartea sufletului, o pregateste treptat pe J.N.S.R. pentru marea misiune, cea a  CRUCILOR DE IUBIRE - Cruci luminoase de 7,38 metri - a suta parte din inaltimea Crucii glorioase, misiune pe care i-o incredinteaza la 16 iulie 1996.
Construirea acestor Cruci a inceput in 1997 in Spania, Franta, Portugalia, Italia, ca apoi sa se extinda rapid in toata lumea: Europa de Est, Africa, America, Israel, Cisiordania, Liban, Siria, Rusia, China , Corea, Oceania,  - ca raspuns la dorinta Domnului:
" Mii de Cruci vor impanzi lumea..." ( Mesajul din 11 martie 2003 )
Isus binecuvanteaza pe lucratorii Crucii si promite ca "fiecare Cruce este o protectie pentru fiecare tinut in care e inaltata" (Mesajul din 24 mai 2001).E nevoie insa si de recitarea zilnica a Rugaciunii Crucii de Iubire.Aceasta poate fi spusa si de persoane ce nu au posibilitatea sa se deplaseze zilnic la o Cruce de Iubire - Domnul le-a promis o protectie speciala.

Nu o data , pe parcursul mesajelor dictate lui J.N.S.R., Domnul isi manifesta durerea pentru neacceptarea Mesajului  de la Dozule:
" Da, Inima Mea este intristata de moarte pentru ca le-a fost data intreaga Putere a lui Dumnezeu, iar ei au renegat Darul Meu pentru a-si satisface "autoritatea" lor, puterea lor.
Da, din cauza unui singur om, Adam, pamantul Meu  a devenit sclavul dusmanului Meu.Si acum din cauza unei autoritati nefaste, toti fratii Mei in Dumnezeu vor suporta aceasta pedeapsa, acest dezastru : din nou , din cauza neascultarii de Dumnezeu!...
Ma adresez demnitarilor Bisericii Mele : Nu-mi vorbiti despre indoiala, voi nu cunoasteti cu exactitate continutul acestui Mesaj; nu l-ati citit niciodata cu inima, ci doar cu ratiunea voastra.Dar Eu nu sunt in ratiunea omeneasca.Eu sunt Lumina lumii... Cuvantul Meu este Adevar..."(Mesajul din 14 mai 1998).
"Nimic nu poate inlocui Crucea Mea Glorioasa ceruta Bisericii Mele si care trebuie sa atinga cei 738 de metri pe care Tatal Meu vi i-a cerut pentru a-Mi aduce preamarire.
Dar miile de  Cruci sunt pe cale sa potoleasca mania lui Dumnezeu" (mesajul din 2 ianuarie 2000)
"Voi puteti spune cu totii ca mantuirea voastra vine de la cruce.De aceea  va cer sa o reproduceti de mii de ori.Caci omul care a inteles cererea Mea, stie ca Eu sunt in fiecare Cruce, Viu, pentru a va ajuta:
Dumnezeu se multiplica in iubirea Crucii Sale!Astfel , triumful Meu este anuntat in fiecare tara unde se naste o Cruce de Iubire" (Mesajul din 31 martie 2001).

"Domnul a vorbit si nimeni n-a dat atentie Cuvantului Sau.In prezent, Pamantul intreg este pe cale sa suporte refuzul Cuvantului Meu, si Pamantul moare si omenirea este sfasiata din cauza unui singur om care a respins Cuvantul Meu de viata antrenand poporul de necredinciosi si Biserica Mea , care l-a urmat, sa intoarca spatele mainii pe care Eu o intindeam tuturor copiilor Mei.
Odinioara, in fata lui Caiafa, in fata lui Pilat, in fata multimii, prin Biserica din acel timp, am fost considerat vinovat si dat la moartea pe Crucea...eliberarii voastre.Astazi, din cauza unui singur om din ierarhia Bisericii Mele, sunt din nou socotit vinovat pentru ca am vorbit pentru intreaga lume in acest loc binecuvantat si sfintit de Tatal Meu si de Tatal vostru din Ceruri:
" Nu , Crucii de 738 de metri! Nu, Mesajului Meu de Viata! " 
Recunosc ascultarea datorata Bisericii Mele, de aceea am dat dovada de toleranta..." ( Mesajul din 9 aprilie 2002)

Dar in acelasi timp Domnul ne asigura de eficacitatea Crucilor de Iubire, Dar al Milostivirii sale, daca ne  rugam si recunoastem in ele prezenta vie a Rascumparatorului nostru:
"Voi Imi refuzati Crucea Mea Glorioasa pentru ca este prea inalta?Atunci  Eu  raspandesc pe intreg Pamantul recolta Mea de Cruci la a suta parte din aceasta...Ele misca inimile care se roaga in fata lor.Acceptate si iubite, ele lucreaza impreuna cu Spiritul Sfant care salasluieste in ele prin binecuvantarea Preotului sfant pe care EU l-am chemat sa vina pentru fiecare dintre ele...Ele au venit la voi ca o samanta iesita din Marea Cruce ca sa va strige Intoarcerea in Glorie a Fiului Omului.Pregatiti-va, faceti penitenta.Rugati-va si convertiti-va, caci Timpul Sfarsitului este aproape.Recitati rugaciunea zilnica de la Dozule si Sfantul Rozariu de la Fatima.Cele doua Inimi Sfinte ale lui Isus si a Mariei sunt in centrul Crucii, Binecuvantarea celor doua Inimi Unite ale Noastre. Spuneti :

"Isuse, Maria , Va iubesc, salvati sufletele , salvati pe cei Consacrati ".
Aceste Cruci de Iubire se inmultesc pentru ca sa realizeze ceea ce trebuia sa faca intr-o clipa, Marea Cruce Glorioasa ceruta de Tatal nostru din Ceruri.Dar lumea are deja un picior in prapastie..." (18.10.2002)

"Miile de Cruci sunt ambasadoarele Iubirii Mele Induratoare, semnul unirii intre toti oamenii.Da, convertiti-va si faceti pocainta, caci lumea este pe marginea prapastiei.Veniti si rugati-va la picioarele fiecarei Cruci..."

In decursul anilor, Isus nu inceteaza sa aminteasca , cu durere despre Mesajul Sau incercand sa trezeasca mintile si inimile amortite:

"Sfanta Mea Cruce Glorioasa A venit pana la  voi  pentru a trezi pe toti membri amortiti ai Bisericii Mele care merge , ca o somnambula in noapte, in cautarea Sfantului Meu Adevar.
Oh,nu Ma acuza , Pamant ingrat! Biserica anunta Intoarcerea Mea in Glorie de 2000 de ani ( Moartea  Ta o vestim Doamne, iar Invierea Ta o marturisim pana cand vei veni ) ! Iar Crucea vine sa spuna astazi ca Isus din Nazaret a triumfat asupra mortii, Imparatia Sa este vesnica, El vine sa invinga Lumea si Timpul.
De la 28 Martie 1972, mesajul Meu de la Dozule a fost ascuns de Biserica Mea pentru ca el deranjeaza:
<< Spuneti natiunilor ca Dumnezeu a vorbit prin gura servitoarei Sale (Madeleine). El i-a revelat ca marea stramtorare este aproape , caci ea a vazut Semnul Fiului Omului >>.
Iata-ne din nou in Scandalul Crucii : NEBUNIA Mesajului , o Cruce de 738 metri care ar veni sa salveze lumea !
Ah, da,iata  ca nu numai inaltimea va impresioneaza, dar nu sunteti interesati de ceea ce a declansat refuzul vostru...Zi dupa zi, natiunile au fost atinse.Dupa elementele dezlantuite ale naturii, iata oamenii nebuni care ucid mai rau decat animalele, - caci ele omoara numai ca sa manance.
Intreaga natura este revoltata de inconstienta omului...Pamantul , marea , fluviile, fauna insasi nu-si mai gaseste regiunea, omul patria, copilul parintii si parintii copilul.Toata suferinta se uneste cu Dumnezeu in semn de reparatie.Dar iata ca suferinta fara cruce devine o orfana.Stiati voi asta?
Voi stiati ca prin Sfanta Mea Cruce am salvat aceasta lume care il renega pe Dumnezeul sau.Fiul Omului si-a dat Viata pe Sfanta Sa Cruce de Iubire pentru ca omul sa devina fratele Sau si pentru ca, prin Iubirea Sa absoluta, sa devina la fel ca EL, un fiu al Tatalui a Toata Bunatatea, acceptat in Imparatia Lui.
Atunci multe sufletele au cerut lui Dumnezeu Suferinta Crucii Sale cu Sfintele Rani ale Patimirii sale : Dar al lui Dumnezeu pentru omenirea bolnava din lipsa de Iubire.Pamantul a devenit un spital unde se ingrijesc sufletele ranite, muribunde, agonizand in pacat , cu trupurile descompuse de catre propriile lor suflete.Tari intregi au nevoie de rugaciunile voastre, de darurile voastre de Iubire.Numai Dumnezeu ESTE, numai Dumnezeu salveaza !( 13 decembrie 2002)

Prin Crucea si Patima Ta, elibereaza-ne Doamne! "

" Crucea Mea a fost considerata " imposibila " pentru om ...(...).
Din orgoliu, acest popor refuza astazi mantuirea sa.Acest om, de astazi, nu este nici un nestiutor, nici un analfabet.Este un mare om de stiinta , un cercetator, un< < farsor >> care murdareste  Adevarul Meu Sfant incercand sa dovedeasca prin deductiile sale ca Dumnezeu n-ar exista...
Rabdarea Mea iti dovedeste ca exist.
Si iti spun : "Omule , pana cand vei incerca pe Dumnezeul tau ?"
- voi darama digurile de pe fluviile tale unul dupa altul.
- marea va deveni o amenintare care va continua sa te provoace...
- vitele tale vor continua sa slabeasca; pamantul a saracit...
- vegetatia se ofileste de frig, se usuca de foc, moare din cauza apelor care inunda peste tot.
Lipsa ta de credinta este pe cale de a sugruma planeta.
Ti-am dat cheia care sa refaca totul : Presfanta Mea Cruce.
Bazandu-te numai pe inteligenta ta, ai inchis ochii sufletului tau si i-ai astupat urechile.Te voi destepta lovind mai tare si Pamantul si viata ta!
Caci daca tu vezi , aproape de tine sau departe, pe fratii tai murind de foame sau de sete, tu , om al puterii, esti inca in picioare.Te-am ocolit ca sa poti constata ca Eu exist.Nu mai sunt profetii din vechime pe care sa-i faci sa taca.Acum Eu iti vorbesc prin toti aceia pe care i-am ales pentru acest Timp.Da, Dumnezeu  in marea Sa Milostivire va face Dreptate...
Popor ingrat si mandru , tu nu Ma onorezi, iar atunci cand imi vei cere in sfarsit iertare, nu voi mai putea sa te aud, caci timpul caintei tale va fi trecut.
Si totusi, Eu va voi salva datorita Crucii Mele.


Dar suferinta va fi inca partea voastra: ea va va pune in genunchi. Nevoind sa ridicati Crucea Mea, voi ati lasat pamantul vostru sa fie inundat de Suferinta Mea din Iubire..."(Mesajul din 13 decembrie 2002)

In final , Domnul precizeaza:

" Intreaga opera"Martori ai Crucii" in zece volume este dedicata:
- Preasfintei Mele Mame pentru Divina Sa Neprihanita Zamilislire.
- Sfintei Mele Biserici, indeosebi Sfantului  Meu Vicar, Papa Ioan Paul al doilea.
- Tuturor celor consacrati Mie, fii si fiice ale Sfintei Mele Biserici.
Apoi da o serie de binecuvantari , printre care:

- Binecuvantez pe toti Lucratorii Crucii Mele care au muncit in toate tarile la ridicarea miilor de Cruci care sfintesc Pamantul Meu apropiind pe toti fratii de diferite confesiuni: Cruci de Lumina care il cheama pe Cel Care este Lumina lumii intr-un strigat de Iubire : 
"Vino , Doamne  Isuse! "...
- Binecuvantez si Voi binecuvanta neincetat Lucrarea Mea , a Vremurilor de pe Urma," Martori ai Crucii" in cele zece volume ale sale.
- Binecuvantez pe toti cei care vor incerca sa o reproduca pana la Intoarcerea Mea in Glorie.
- Binecuvantez mainile care o primesc.
- Binecuvantez mainile care o resping.
- Binecuvantez ochii care o vor citi si urechile care o vor asculta.
- Binecuvantez pe cei care nu vor s-o accepte, caci ei vor ramane mereu copiii Mei de la Cruce, - deoarece prin Sfanta Mea Cruce de Iubire v-am mantuit Eu pe toti ... "


La randul sau, Papa Ioan Paul al doilea , a acordat Binecuvantarea Sa Apostolica lui Francois Ibanez si Lucratorilor Crucii inca din noiembrie 1999, cu ocazia Jubileului Anului 2000.

Rugaciunea de la Dozule 


"-Ai mila , Dumnezeul meu, de toti cei care Te blestema,
iarta-i ca nu stiu ce fac.
-Ai mila, Dumnezeul meu, de cei ce se invrajbesc,
scapa-i de spiritul satanei.
-Ai mila , Dumnezeul meu, de cei care Te evita, fa-i sa simta gustul pentru Sfanta Euharistie.
-Ai mila, Dumnezeul meu,de cei care vor veni sa se caiasca la picioarele Crucii Tale Glorioase, ca ei sa gaseasca acolo Pacea si Bucuria in Dumnezeu, Mantuitorul nostru.
-Ai mila, Dumnezeul meu,fa ca Imparatia Ta sa vina, dar salveaza-i, mai este inca timp pentru asta, caci timpul se apropie si ...IATA CA EU VIN.AMIN!

Vino, Doamne Isuse !   

 Apoi rostiti un Tatal nostru si zece Bucura-te 
 Marie...
 
"Doamne, revarsa asupra lumii intregi comorile nesfarsitei Tale Milostiviri"

8 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Genial, nu stiam ce inseamna JNSR...
Este sublim mesajul, divin, ador toate mesajele care vestesc Intoarcerea lui Iisus.
Crucea este drept, este extraordinar de mare, dar nu cred sa coste mai mult de cat o catedrala si poate prin gratia lui Dumnezeu o vom ridica candva aici in Romania.
Acel "v-am mantuit pe toti" de pe final este cu totul fantastic, inca o confirmare ca omul nu trebuie decat sa-si ridice aceasta mantuire prin iubire si umilinta si prin ascultare fata de Dumnezeu.
Minunate revelatii. Dumnezeu sa fie binecuvantat pentru asemenea mesaje!

elena marin-alexe spunea...

MMary draga mea, stii cat te pretuiesc si te iubesc in Isus Domnul nostru.Din acest motiv trebuie sa-ti spun parerea mea vis a vis de aceasta cruce de la Dozule inalta de 738 metri.Nu pot sa cred ca pe Dumnezeu il intereseaza o lucrare facuta de mana de om spre slava Sa. El Domnul este maret prin jertfa minunata si glorioasa inviere.In Biblie spune clar ca nu doreste de la noi decat inima noastra, adica iubirea , predarea totala a vointei noastre, care sa conlucreze spre lauda Sa.Sa spunem lumii intregi ca Isus Hristos este Domnul vietii noastre si sa marturisim ca doar prin ranile Sale avem ispasire de pacatele noastre si ca nu o cruce enorma sau o catedrala enorma ne poate mantui sufletul, sau Ii poate aduce lui Isus slava.Nu cu siguranta nu, ci doar lauda buzelor noastre.
Eu cred asta cu toata fiinta mea si ti-o spun ca la o prietena buna , asa cum te consider.Te rog sa nu te superi pe sinceritatea mea.
Te imbratisez cu mare drag.
Dumnezeu sa te binecuvanteze!

mmary spunea...

Ingerul tau, iti multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca ti-a placut acest mesaj...

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu bucuria Sa!

mmary spunea...

Draga doamna Elena, cum as putea sa ma supar? Sincer intuiam parerea dumneavoastra chiar inainte de a o exprima atat de elegant aici, iar daca insusi Dumnezeu ne-a lasat "liberul arbitru" in a crede si a actiona, cum am putea noi oamenii sa pretindem altceva unii de la altii?
Cu toate acestea trebuie sa va marturisesc ca eu cred cu toata fiinta in aceste mesaje, l-am vazut si simtit pe Dumnezeu cat de minunat a lucrat in viata mea prin ele , cat de minunat a fost modul in care le-am primit si oamenii prin care ele au ajuns la mine.Apoi , la mine in localitate, la Manastire , este inaltata o astfel de Cruce de Iubire( 7,38 metri) si cu toata sinceritatea va spun ca atunci cand te rogi la picioarele ei il simti pe Isus cu toata fiinta ta.Eu sunt o privilegiata , as putea spune , deoarece o vad oricand imi doresc , o pot privi de la toate ferestrele casei mele, ma pot ruga la picioarele ei..Cert este ca de cand a fost inaltata la noi , de circa 7 ani, in localitatea noastra nu au fost nici un fel de calamitati , nici seceta prelungita, nici inundatii , nici grindina,nimic.Poate , in curand, voi scrie si despre cateva dintre minunile care s-au intamplat in jurul ei, minuni reale pe care le-au trait oameni din sat ...Apoi mai cred ca trebuie sa-L marturisim pe Isus si cu faptele noastre , cu ascultarea noastra , iar atunci cand El vorbeste si porunceste trebuie sa indeplinim.Dumnezeu nu rationeaza ca noi , nu are logica noastra si uneori dorintele Lui nu corespund cu ale noastre.Nu cred ca putem pretinde ca noi am cunoaste intru totul toate dorintele LUi , iar daca Isus a cerut aceasta mare Cruce , daca i s-a aratat Madeleinei de 5o de ori trimitand catre episcopii Frantei mesaje in limba latina pe care Madeleine, o femeie simpla , n-o cunostea deloc,mesaje prin care Isus cerea construirea unei astfel de Cruci, atunci , dati-mi va rog voie sa cred ca Isus isi doreste o astfel de Cruce.Eu cred si ma rog ca Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata Lumina si Bucuria Sa !

Va imbratisez cu mult drag...

elena marin-alexe spunea...

Nu vreau sa polemizam pe aceasta tema ci eu am spus ce cred si nimic in plus. Esti libera sa crezi in orice profetie mai noua, eu una insa ma rezum doar la Sf. Biblie si mi-e deajuns. Apoi mai am proorocii in biserica, dar prin ei Domnul nu ne spune decat: sa ne pregatim caci El nu va intarzia sa vina.
Esti libera sa crezi ce doresti draga mea.Fii binecuvantata!

mmary spunea...

Doamna Elena, nici eu nu vreau sa polemizam , departe de mine acest gand.Va respect opinia si sunt de acord ca Biblia e cartea de capatai si daca respecti si traiesti in viata Ta Cuvantul scris inea e de ajuns ca sa-ti mantuiesti sufletul.Insa , in acelasi timp, nu putem crede ca Domnul a vorbit doar acum 2000 de ani , si chiar mai mult ,avand in vedere ca ceea ce e scris in Vechiul Testament s-a petrecut cu mult inainte.Eu nu pot crede ca Domnul a vorbit de la crearea lumii si pana la apostoli , iar de atunci si pana acum a tacut .Eu cred cu toata fiinta ca Domnul ne vorbeste in fiecare zi, de aceea cred.

Domnul sa va binecuvanteze cu toate harurile Sale !

pacatosul spunea...

Sora mmary in actiune ! :)

Te rog din suflet sa nu postezi altceva, caci am trimis link-ul tau cu postarea la ... mai multi frati si surori ! :)

Multumesc mult pentru intelegere !

Pace si Bine ! :)

mmary spunea...

pacatosule, :),nici nu intentionam sa postez altceva deoarece ... :)

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata bucuria Sa si sa te ajute sa-ti implinesti MISIUNEA :)

Iubire, pace , bucurie... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...