Te caut din toata inima...

25 martie 2010

Miracol la Buenos Aires




In continuare puteti citi traducerea acestui clip care a fost facuta de prietenul meu Cristian Butnaru ( Cristake), caruia ii multumesc foarte mult.

"Voi începe acum un subiect foarte interesant, pe care îl voi explica amănunţit, desigur.
Am fost chemat de cardinal la Buenos Aires.
Trebuie să spun că Biserica, după atâţia ani de muncă…îmi apreciază investigaţiile.
Aşadar, sunt chemat pentru că în Buenos Aires există o nouă tendinţă ca anumiţi oameni să ia împărtăşania cu propria mână. Aşa se face că cineva a scăpat cuminecătura şi, deoarece era murdară, el nu a mai vrut să o ridice. Sfinţită!
Aşa că cineva i-a spus preotului. Preotul a luat-o şi a pus-o într-o fântână de apă, lăsând-o să stea acolo, astfel încât să se poată dizolva; este o regulă pe care o au, iar după ce se dizolvă, udă o plantă cu acea apă. După 5 sau 6 zile de stat în Tabernacol, au deschis Tabernacolul şi au observat că în loc să se fi dizolvat, cuminecătura avea unele pete roşii. Având forme diferite, ei au observat că petele creşteau, în zilele următoare, atunci când m-au invitat să iau o mostră şi să aflu despre ce este vorba.
Am călătorit de câteva ori şi am luat două mostre, una din ele fiind ca gelatina. Pentru că v-am spus de o singură cuminecătură, dar acelaşi lucru s-a petrecut încă o dată, aşa că există două pe care trebuie să le analizez. Una din ele este aceasta, iar cealaltă s-a uscat în ’96 şi a devenit precum o crustă uscată.
Am mers la anumite laboratoare din SUA, în California, luând aceste mostre. Nu le-am spus că provin de la cuminecătura împărtăşaniei. Testele oarbe constau doar în a da mostrele laborantului. Care au fost rezultatele?
„Doctore, mostrele pe care le-aţi adus la noi sunt din muşchiul inimii, muşchi de la miocard, de la ventriculul stâng”.
Acesta a fost rezultatul iniţial, dar mai sunt multe lucruri de descoperit. Am muncit la aceste studii începând din 1999, dar cu câteva luni în urmă, am aflat de un renumit expert în cardiologie, patologie şi biochimie. Este singurul profesor care a scris o carte despre prognoza felului în care o persoană a murit, atunci când i-a fost afectat auzul. Aşa că este un profesor faimos, dr. Frederick Zugibe. I-am dat aceste mostre şi el a spus: „Persoana căreia i-a aparţinut inima asta trebuie să fi avut o rană severă… deoarece indiciile inimii arată că trebuie să fi fost bătut crunt…a fost torturat”.
El nu ştia că aceasta este o cuminecătură!
Ce s-a întâmplat ulterior a fost că a spus: „Dar există ceva ce trebuie să explici… Cum a fost posibil ca în timp ce eu studiam mostra, ea se mişca, bătea? Aşa că explică-mi… Cum ai scos inima unui om mort şi ai adus-o vie la mine, în laboratorul din New York?”
„Profesore Zugibe, asta nu e ceea ce crezi dumneata… este o cuminecătură sfinţită care a început să sângereze.”
Imaginaţi-vă! El are mai mult păr ca mine şi aproape că şi l-a smuls! Imaginaţi-vă că spuneam cuiva cum o bucată făcută din grâu s-a transformat în sânge, s-a coagulat şi a devenit ţesut de inimă!
Dar nu se termină aici, deoarece el a întrebat cum este posibil să fie vie. Am studiat această mostră din 1999, sunt mai bine de 5  ani de când am mostra.
M-am întors în laboratorul din Buenos Aires. Şi am căutat documente despre primele studii realizate în Buenos Aires, iar tehnicianul laborant care a realizat primele studii scrisese:
„Se observă unele lichide, precum celule roşii ale sângelui, celule sanguine albe, hemoglobină… ceea ce îmi atrage atenţia este că celulele se mişcă şi tresaltă”. Au trecut deja câteva zile! După 15 minute, celulele sanguine mor…
Am ajuns foarte interesat de subiectul inimii şi am aflat că în Lanciano, un oraş situat în sudul Italiei, un preot care ţinea o slujbă a avut îndoieli asupra prezenţei lui Isus în euharistie. El a avut îndoieli, iar în acel moment cuminecătura a devenit sânge, a devenit sânge şi s-a coagulat. Şi s-a transformat în această bucată de carne… dacă călătoriţi în Lanciano, o puteţi vedea. Am observat că unii dintre voi au făcut-o deja.
Vinul s-a preschimbat în 5 cheaguri. Acestea sunt cele 5 cheaguri de sânge, arată precum bumbacul. Dar cele 5 au mărimi diferite şi aceeaşi masă!
Adunarea episcopală a Italiei l-a invitat în anii 70… Faptul s-a întâmplat în sec. al VIII-lea, dar ei le-au păstrat… l-au invitat pe profesorul dr. Linolli, care este expert în biochimie şi patologie, pentru a le studia. Şi acest doctor ne-a spus: „este muşchi al inimii, întocmai ca mostra pe care o aveţi”.
Ca atare, mostra pe care o am din anii 90, din Buenos Aires, este la fel ca aceasta. Aparţine aceleiaşi persoane! Ce credeţi? Nu am să vă spun şi restul, pentru că nu aţi mai cumpăra cartea mea. Glumesc, nu am adus cartea care vorbeşte despre asta. Aşadar, vorbim despre ceea ce cred că este o dovadă extraordinară. Pot eu dovedi că Isus Hristos este prezent în Euharistie? Domnul spune ceva mistic, „Fac minuni pentru cei orbi şi surzi, dar mi-ar plăcea să nu fac vreo minune, iar voi să credeţi datorită Credinţei”.
Eu nu sunt persoana care să afirme că acestea sunt dovezi! Dar vreau să arăt rezultatele cercetărilor mele, astfel încât să puteţi medita şi să trageţi propriile concluzii. Eu nu-mi pot explica faptul că o cuminecătură sângerează… De ce aceşti pereţi nu o fac?  De ce doar sfintele icoane? Aşa că cred că trebuie să meditaţi. Ce încearcă Domnul să ne spună prin aceste semne? Mai apoi am realizat că în secolul al XIII-lea, un alt preot, din Orvieto, Italia, s-a îndoit de prezenţa lui Hristos în Euharistie – şi în timp ce el avea dubii dacă Hristos era sau nu prezent, veşmântul pe care-l purta s-a umplut de sânge, însă ceva interesant s-a petrecut aici, deoarece sângele căzut pe altar şi pe podea, iar dacă vă duceţi acolo veţi vedea cum sângele a pătruns în podeaua de marmură. Aşa a curs sângele, a căzut şi a pătruns. După această întâmplare din secolul al XIII-lea, Papa Urban, care era aproape de Orvieto, a călătorit până în acel lor pentru a vedea minunea, iar Urban al IV-lea i-a cerut sf. Toma Aquinas să facă şi să celebreze o slujbă şi un ritual pentru a înfiinţa Sărbătoarea Corpus Christi. Aşa că trebuie să ştiţi că sărbătoarea Corpus Christi a luat naştere după un miracol al Euharistiei.
Aţi obosit sau nu? Să vă zic mai multe…
OK, vă voi spune ceva frumos. Am să mă stăpânesc, nu vreau să vă plictisesc." 

Despre "Miracolul din Lanciano " , la care se face referire in clip , am scris aici  si aici

17 comentarii:

Ingerul tau spunea...

M-as bucura sa existe persoane care sa fie ajutate de aceasta viziune asupra Euharistiei.
Pentru mine este de neinteles cum cele mai spirituale si cele mai profunde aspecte ale unei religii au parte de o interpretare atat de grosiera, materiala, fiziologica.
Nu cunosc alta impartasanie decat Iubirea pentru Dumnezeu. Sangele Lui este Duhul Sfant iar noi pe acesta trebuie sa il bem. Se poate foarte usor arata ca toti aceia care il percep pe Iisus in preajma Euharistiei il percep si in alte circumstante. El se arata oricand inima noastra este plina de iubire pentru El. Deci El se arata iubirii si nu ritualului. Milioane fac ritualul dar numai cativa il vad si il simt pe El. Desigur ca tot El sustine si ritualul care are rostul lui pentru aceia care nu au altceva mai bun la indemana pentru a se apropia de Iisus si de Dumnezeu si in mod special pentru copii. Ritualul trebuie transcens, depasit, trebuie inteles simbolismul lui spiritual.
Incep tot mai mult sa inteleg de ce El a ridicat si alte culte crestine in afara celor doua care isi disputa apostolicitatea. De altfel toate aceste traditii si ritualuri vor fi in curand istorie si tainele se vor muta din exterior in interiror in sufletul fiecaruia.
Dumnezeu sa ne tina pe toti in Iubirea Lui si aceasta sa se reverse asupra tuturor.
Sper sa nu supar pe mine dar pe mine aceasta viziune ma intoarce pe dos si ma ingrozeste, nicidecum nu ma apropie de ritual.

mmary spunea...

Ingerul tau, cele prezentate aici nu sunt o viziune, sunt FAPTE, si daca ele nu sunt in concordanta cu ceea ce tu crezi , cu viziunea ta asupra Divinitatii ,asta nu le face mai putin ADEVARATE...

Ai spus:

"Sper sa nu supar pe mine dar pe mine aceasta viziune ma intoarce pe dos si ma ingrozeste, nicidecum nu ma apropie de ritual."...

Te ingrozeste???? De ce??? Poate nu stii , dar sunt zeci de Sfinti a caror singura Forta si Hrana pentru multi ani a fost doar "aceasta viziune" , cum o numesti tu, si anume Sfanta Euharistie...Si trebuie sa-ti marturisesc ca aceasta minunata si Sfanta Euharistie se petrece in primul rand in suflet, nu e un ritual mort , asa cum incerci sa il prezinti, ci dimpotriva : e VIU ! e insasi viata sufletului! hrana LUI! pentru ca IL contine pe Acela care e : Calea , Adevarul , Viata, Iubirea, Dumnezeu!

...si aceste lucruri ti le spune o persoana care Il gusta , Il savureaza , se uneste si se contopeste cu EL, o persoana care simte cum i se schimba viata dupa fiecare intalnire pe care o are cu Isus in Sfanta Euharistie.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate Harurile Spiritului Sfant , sa-ti lumineze mintea si inima pentru ca sa poti intelege Adevarul LUI, sa-L intalnesti , sa-L cunosti si sa-L iubesti pe EL , pe Bunul si Blandul Isus care ni se daruieste prin Sfanta Euharistie.

mmary spunea...

Tot pentru tine , Ingerul Tau, uite ce se intampla cu adevarat in timpul unei Sfinte Liturghii al carei punct culminant e Sfanta Euharistie:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.com/2009/09/redescoperirea-euharistiei.html

Citeste cu inima deschisa si vei intelege ca Sfanta Liturghie nu e un ritual mort , e insasi viata sufletului.

Iubire , Pace , Bucurie !

elena marin-alexe spunea...

Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti.Multe se scriu multe s-au scris.Daca mi-as apleca inima sa culeg totul , as fi tot timpul in contradictie cu mine personal si cu Dumnezeu, deoarece scrierile se cam contrazic intre ele, desi vorbesc despre acelasi subiect:Dumnezeu, Fiul, Duhul Sfant.Oamneii care scriu nu se pot pune niciodata de acord....
Asa ca am ales sa urmez si sa cred cu toata fiinta mea Cartea Cartilor, Sfanta Scriptura, atat. Celelalte scrieri, raman scrieri si fiecare poate alege ce trebuie sa creada si ce nu.
Fii binecuvantata draga mea Mmary!
Cu mare draoste si cu iubire din IUBIRE te imbtratisez!

elena marin-alexe spunea...

Dar cred ca Euharistia, este sfanta impartasanie cu trupul si sangele lui Cristos.Daca cineva nu mananca din trupul Lui si nu bea sangele Lui[ simbolic ] Scriptura spune ca nu va avea parte cu EL IN VESNICIE.
Mare atentie deci la acest semnificativ simbol!
Te imbratisez cu mare drag!

mmary spunea...

Draga doamna Elena, spre multumirea mea sufleteasca pot sa marturisesc ca, cartile pe care le citesc eu nu se contrazic, dimpotriva , in fiecare gasesc aceeasi flacara a iubirii, acelasi Dumnezeu pe care ni-L descrie Sfanta Biblie...Deci nu pot decat sa-i multumesc Domnului ca imi indruma pasii privirilor si ai inimii spre carti in care IL recunosc si il intalnesc...Ar fi absurd sa credem ca Dumnezeu a vorbit doar acum 2000 de ani ,in timpurile in care s-a scris Biblia, si de atunci a tacut si nu a mai vorbit cu nimeni...eu refuz sa cred asa ceva din moment ce mi-a vorbit chiar si mie, din moment ce ne vorbeste fiecaruia dintre noi, trebuie doar sa vrem sa-L auzim.

Cat despre Sfanta Euharistie , cu drag va spun , ca refuz sa cred ca e doar un simbol, e viata si o simt cum palpita in mine de fiecare data cand o primesc...

Apoi in 1Corinteni 10:16 se spune asa:

"16. Paharul binecuvântării, pe care-l binecuvântăm, nu este, oare, împărtăşirea cu sângele lui Hristos ? Pâinea pe care o frângem nu este, oare, împărtăşirea cu trupul lui Hristos ? "

Iar in Ioan 6 de la 47-59 Isus spune:

"47. Adevărat, adevărat zic vouă : Cel ce crede în Mine are viaţă veşnică.

48. Eu sunt pâinea vieţii.

49. Părinţii voştri au mâncat mană în pustie şi au murit.

50. Pâinea care se coboară din cer este aceea din care, dacă mănâncă cineva, nu moare.

51. Eu sunt pâinea cea vie, care s-a pogorât din cer. Cine mănâncă din pâinea aceasta viu va fi în veci. Iar pâinea pe care Eu o voi da pentru viaţa lumii este trupul Meu.

52. Deci iudeii se certau între ei, zicând : Cum poate Acesta să ne dea trupul Lui să-l mâncăm ?

53. Şi le-a zis Iisus : Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi."
54. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.

55. Trupul este adevărată mâncare şi sângele Meu, adevărată băutură.

56. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu rămâne întru Mine şi Eu întru el.

57. Precum M-a trimis pe Mine Tatăl cel viu şi Eu viez pentru Tatăl, şi cel ce Mă mănâncă pe Mine va trăi prin Mine.

58. Aceasta este pâinea care s-a pogorât din cer, nu precum au mâncat părinţii voştri mana şi au murit. Cel ce mănâncă această pâine va trăi în veac.

59. Acestea le-a zis pe când învăţa în sinagoga din Capernaum."

Isus ne spune clar ca in Sfanta Euharistie sunt Trupul si Sangele Sau, cu tot respectul doamna Elena ,Trup si Sange , nu un simbol, iar prin zecile de miracole in care ostiile au inceput sa sangereze si sa se transforme in carne si sange Isus ne ofera certitudini ale acestui fapt.Miracolul despre care e vorba in aceasta postare demonstreaza inca o data acest lucru.
Insa , asa cum bine ati spus , fiecare e liber sa creada ceea ce doreste.
Va imbratisez si eu cu mult drag si cu Iubire din Iubirea Lui ...:)

kis spunea...

Frângerea pâinii sau Euharistia pentru creştini, este ritualul central al cultului, având o semnificaţie: celebrarea morţii şi învierii lui Iisus Hristos, în cadrul căreia creştinii vestesc în mod solemn texte din Biblie.
Euharistia este un sacrament introdus în practica religioasă pe baza celor afirmate de Isus în timpul Cinei cele de Taină din Ierusalim (Matei 26,17-20, 26-30, Marcu 14,12-25). Euharistia, act celebrat de preoţi la altar, repetă Cina cea de Taină din preziua condamnării şi crucificării lui Isus, reamintind sacrificiul suprem a lui Isus spre mântuirea lumii. Catolicii şi Ortodocsii susţin că în timpul oficierii sacramentului Euharistiei preoţii ar transforma efectiv vinul şi pâinea în sângele şi corpul lui Isus, chiar dacă forma exterioară a vinului şi a pâinii nu se schimbă.(de aici apar tot felul de minuni in biserici cum Dumnezeu ar vrea sa ne impresioneze pentru a ne pleca inima spre credinta in El) Unii Reformaţi cred că sângele şi trupul lui Isus sunt numai simbolic reprezentate. Alţi Reformaţi practică Euharistia numai spre memorarea Cinei cele de Taină şi a jertfei lui Isus.

mmary spunea...

Kis, ai dreptate, de aceea eu, fiind o catolica practicanta , cred cu tarie ca acel vin si acea paine se transforma cu adevarat in Trupul si Sangele lui Isus.In raspunsurile pe care le-am oferit mai spus am explicat mai pe larg ...

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate Harurile Sale !

Orry spunea...

si eu cred cu tarie, ca vinul se transforma in sangele lui Cristos!! Cred pentru ca asa a crezut si Dumnezeu in mine! ;)

elena marin-alexe spunea...

Luati mancati acesta este trupul meu care se frange pentru voi....
Cred ca nu m-am exprimat cum trebuie.CINA , CUM O NUMIM NOI ESTE IMPARTASIREA CU SANGELE SI TRUPUL LUI, "PRIN CREDINTA".Are putere de vindecare si azi, caci Dumnezeu transforma vinul si painea si le da valoarea trupului si sangelui Domnului Isus.
Sincere imbratisari!

Miriam spunea...

Mary, permite-mi să împărtăşesc o mare bucurie de a mea, când acum doi ani, de Florii, ne-am împărtăşit mai mulţi fraţi dându-ne iertarea şi simţind iubire divină în noi...

( 20 aprilie – 2008...încă tremur de recunoştinţa unei mari minuni...minunea iubirii şi-a iertării, minunea-mpărtăşirii alături de fraţii mei, minunea înnoirii...minunea îmbrăţisării de către scumpul nostru Iisus, pe fiecare în parte, apoi pe toţi deodată apropiindu-ne de inima Lui şi ţinându-ne aşa de strâns...)

IUBIREA A ÎNVINS

Mă-ndrept cu bucurie spre Templul Tău, Iisus...
Mi-e inima prea plină de-un dor nestăpânit!
Fiinţa mi-e uşoară...se-nalţă tot mai sus,
Se-ndreaptă-n zboru-i larg spre locul preasfinţit.

Cu gândul către locul în care Tu şi eu
Vom sta-n tăcere sfântă ca după-un plâns durut,
Îmi pare feerie tot ce-i în jurul meu
Şi dulcea primăvară e-un Rai aşa plăcut !

Păşesc în Templul Sfânt cu tremur şi cu teamă
Să nu strivesc minunea de-a fi cu Tine iar…
Mă biruie Lumina, Iubirea Ta mă cheamă
Aproape, mai aproape de Sfântul Tău altar.

Îngenunchiez smerit când Trupul Tău se frânge,
Găsind atâta vină în sufletu-mi murdar…
Dar ştiu că înălbire găsi-va-n Sfântul Sânge,
Şi-ntreaga mea făptură va fi scăldată-n Har.

Ridic încet privirea şi-aş vrea să îţi şoptesc
Un murmur de iubire, o rugă, o cântare…
Un psalm de dor, Iisuse, să ştii că Te iubesc,
Să ştii că pentru Tine am dorul cel mai mare!

Aştept împărtăşirea cu ochii-nlăcrimaţi
Ştiind că dorul Tău e tot aşa de mare...
Privesc în juru-mi…O, Doamne, iată scumpii fraţi,
Îşi odihnesc privirea în nimb de lumânare.

Se-ndreaptă spre Potirul spre care merg şi eu.
O tainică iubire fiinţa-mi înconjoară…
Un dor de-mbrăţişare răsare-n pieptul meu...
Iubirea şi iertarea pe toţi ne înfăşoară.

Se întâlnesc privirile de dor înlăcrimate,
Se-ntind cu bucurie azi mâinile iertării…
Şi umăr lângă umăr, şi frate lângă frate
Păşim încet spre Tine cu dorul împăcării.

Ne-mpărtăşim cu Tine deplin înfioraţi…
E-atâta taină sfântă şi inimile-s una…
O, Doamne Sfinte, ce dar mi-ai dat prin fraţi !
Aşa aş vrea să fim uniţi pe totdeauna.

Îţi mulţumesc, Iisuse! Atât îţi mulţumesc,
De-mpărtăşirea sfântă cu Tine şi cu-ai Tăi!
Ne-ai dăruit iertarea, iar braţul Tău ceresc
Ne poartă spre-nviere pe-ale iubirii căi.

Îţi mulţumesc că Cerul L-ai coborât la noi
Punând în inimi dorul de-Acasa cea de sus...
E-atâta-nfiorare şi inimile-n roi
Se-nalţă către Tine, spre-a Te-ntâlni, Iisus.
Amin!

Traian Dorz scria în una din cărţile de cugetări nemuritoare, că nu trebuie să Îl lăsăm pe Hristos în altar ( sursa propriu-zisa prin care noi înşine luăm putere să-L trăim pe Hristos în cealaltă parte a vieţii noastre), ci trebuie să Îl luăm cu noi pentru toată săptămâna, să Îl arătăm oamenilor...Oare cum L-am putea lua altfel ( exceptând Taina Sfintei Euharistii ), decât în inima noastră, lăsându-L pe El să fie stăpân, trâind El deplin în noi.
,,O diferenţă între Liturghia sacramentală şi cea universală rămâne evidentă. Dacă în prima darurile se trasfigurează indiferent de vrednicia oamenilor, în al doilea caz “pâinea” vieţii nostre nu se transfigurează fără eforturile şi contribuţia noastră. Dar cea de a doua primeşte putere din cea dintâi. Din Sfânta Liturghie primim putere să facem din viaţa noastră o liturghie universală. ( V. Nica )

Îmbrăţişări sfinte, dragă Mary, o noapte liniştită şi o dumincă plină de flori în suflet pentru dragul Iisus!

mmary spunea...

Orry, ma bucura nespus raspunsul tau , si tiu ca si pe EL il bucura la fel de mult.
Dumnezeu sa te binecuvanteze !

mmary spunea...

Si eu va imbratisez cu drag doamna Elena si va doresc , din tot sufletul , sa simtiti intreaga viata , iubire si intregul Adevar care se revarsa din Sfanta Euharistie.

Fiti binecuvantata in fiecare clipa :) ....

mmary spunea...

Mariana , trebuie sa-ti marturisesc ca m-a emotionat profund comentariul tau deoarece ai descris stari minunate care imi sunt atat de cunoscute, stari pe care le iubesc atat de mult...

Citatul pe care mi l-ai oferit pare desprins din gandurile si credinta mea, deoarece le exprima in mod fidel:

,,O diferenţă între Liturghia sacramentală şi cea universală rămâne evidentă. Dacă în prima darurile se trasfigurează indiferent de vrednicia oamenilor, în al doilea caz “pâinea” vieţii nostre nu se transfigurează fără eforturile şi contribuţia noastră. Dar cea de a doua primeşte putere din cea dintâi. Din Sfânta Liturghie primim putere să facem din viaţa noastră o liturghie universală. ( V. Nica )"

Iti multumesc pentru tot si iti doresc ca in aceasta noapte sa fii impreuna cu Cel pe care l-am visat eu noaptea trecuta.

Domnul sa te binecuvanteze draga mea !

silvia spunea...

Buna draga mea, eu nu am sa contrazic pe absolut nimeni dar ma intreb pe mine insa-mi,daca nu arfi aceasta Iubire fata de Dumnezeu Tatal?cu siguranta noi nu am mai fi existat.
Asa ca ma bucur mult ca existsi-n acelasi timp ca-l simnt pe ISUS pe MARIA,CA SIMNT RAZELE Duhului SFINT coborind peste mine peste familia mea,peste cei cu care vorbesc deSPRE ISUS SI NE RUGAM IMPREUNA,asata conteaza cel mai mult pentru mine,lucrarea pe care o face la mine in familie,si simtindu-i prezenta,si intradevar in EUHARISTIE nu este vorba de ritualuli este vorba de insu-si Isus care transforma totul chiar si in realitate ,chiar si in inimile noastre,ne schimba vietile!!!GRATIE LUI!!! GLORIE LUI!!!AMIN
CU MULTA IUBIRE DIN IUBIRE DE IMBRATISEZ DRAGA MEA SURIOARA!!!
Si imbratisez pe toti frati si surorile mele din lumea intreaga!!!

mmary spunea...

Draga mea Silvia , am simtit atata iubire in cuvintele tale ,l-am simtit pe Isus .

Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te scalde mereu in splendoarea Iubirii Sale!

Te imbratisez si eu cu iubire din iubirea LUi !

silvia spunea...

Draga mea multumesc pentru sinceritatea ta pentru ca acuma sunt sigura ca Isus a vorbit prin mine si ma inspira ce sa scriu.....tu ai stat si ai asteptat mesajul!!!
Multumesc draga mea si eu simnt ca Isus i-mi vorbeste prin tine...
Doresc tuturor sa primeasca mesaje de la Domnul si sa simnta pogorirea Duhului Sfint,si sa-l putem vedea pe Isus in diferite persoane.
sa ai o noapte buna si toate Harurile Duhului Sfint sa se reverse asupra ta!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...