Te caut din toata inima...

16 martie 2010

Crucea Glorioasa -Mesajele de la Dozule 2


A 13 aparitie

Vineri 4 ianuarie 1974, ora 16 si 15


Spre marele meu regret, n-am putut sa particip la Liturghia de la 8 dimineata deoarece a trebuit sa pregatesc copiii si sa-i duc  la scoala.

 La ora 9 m-am dus la capela sa ma rog in fata Crucii Mantuitorului Rastignit.M-am intors acasa catre ora 11 ca sa pregatesc masa pentru sotul meu, pentru mama mea varstnica si pentru cei doi copii care veneau la pranz acasa.Dupa masa m-am dus la Casa Sf.Iosif ca sa calc niste rufe maicilor.Am ramas sa ma rog lui Isus pana la ora 15 cand m-am dus sa telefonez, din biroul maicii Bruno ca sa caut un doctor pentru fata noastra cea mare.Dar in loc sa ma duc la calcatul rufelor, n-am putut rezista tentatiei de a reveni la capela sa ma rog, ca si cum cineva imi spunea:
"Trebuie sa te duci!"
Este atat de bine, atat de minunat sa-L adori pe Isus Cel Prezent;
la randul Lui Isus este atat de fericit!
Imi venea sa nu ma mai desprind de acel loc;ma simteam pironita.Cred ca as fi ramas pentru totdeauna acolo, unita definitiv cu Isus.
Timpul trecea fara sa-mi dau seama.Am auzit batand ceasul bisericii;era 16 si 15 minute.Mai aveam de spus o decada de Rozar si trebuia sa plec acasa.Incepusem deci sa spun ultimele rugaciuni.
Deodata s-a facut intuneric.Daca ati sti ce frica mi s-a facut!Nu m-am putut opri sa nu strig.Am chemat preotul si i-am spus:
"Nu mai vad nimic".
Ma simteam descumpanita, iar inima imi batea foarte puternic de frica.L-am auzit pe preot apropiindu-se si vorbindu-mi cu voce calma.
Mai tarziu preotul va spune:
"Cand m-am apropiat de ea , prezenta cu adevarat toate semnele orbirii, impresia de a fi pierduta in noapte, ochii stinsi , fata descompusa, era dezorientata si panicata.
Am incercat s-o linistesc  gandind ca mai degraba era manifestarea unui fenomen mistic decat o incercare neasteptata:
"Nu te teme, ai rabdare, o sa treaca".
Apoi am trimis o sora s-o cheme pe maica Bruno care a venit imediat".
Totusi Madaleine nu s-a linistit.Dupa aceea va scrie:
Imi spuneam in gand:se vede ca nu e in locul meu!...Eram nelinistita si ma gandeam la familia mea , la copiii mei.Sa-mi pierd vederea! Ce trista eram.La acea ora a dupa -amiezii nici nu ma gandeam ca poate fi o incercare care sa vina de la Isus; 
El venea de obicei la ora 19.
Dar dupa aceasta mare spaima (intuneric nu numai al ochilor , ci si al spiritului ), m-a cuprins bucuria.Ochii mei si-au regasit stralucirea, frica si tristetea s-au transformat intr-o imensa bucurie, intr-o pace de nedescris.
Imi imaginez ca este la fel cu cineva care sufera pe patul mortii; cand sufletul paraseste trupul,acesta nu mai sufera, apoi deodata se gaseste in aceasta blandete, in aceasta Lumina spirituala, este transfigurat cu Isus.
Nu orbisem: de altfel cred ca am strigat catre Cer: Nu sunt oarba!
Tocmai am descoperit Lumina.Da, Lumina imi aparu in acelasi loc, in locul Ostensorului in forma de Cruce pe care se afla trupul Mantuitorului, mai frumoasa , mai luminoasa, mai limpede ca de obicei.
M-am asezat in genunchi pe locul unde ma aflam, aproape de iesirea din capela.Cred ca suradeam cu toata fiinta, atat eram de bucuroasa ca regasesc Lumina...din intuneric spre Lumina,si ce Lumina,cea mai minunata din cate exista!
Apoi Isus a aparut.
Isus este atat de Bun. Ar fi putut sa ma lase singura pana la sfarsitul zilelor mele.Eram insa in Mainile Lui ; cu totii suntem in Mainile Lui. El ne este Stapanul.Face din noi ce vrea.Sa-i multumim pentru toate darurile pe care ni le da.Daca vedem, auzim, mergem, avem sanatate, suntem fericiti, e doar datorita Lui, Puterii Lui. El poate sa ni le ia pe toate intr-o singura clipa...Iar daca suferim, daca avem necazuri zilnice, tot El este cel Care permite acestea ca sa ne castigam cerul.
Trebuie sa-I oferim totul lui Isus: bucuriile, ostenelile, 
caci prin El si cu El suportam totul.
De asta data, Isus avea mana dreapta pe Inima, iar bratul stang de-a lungul trupului.
Imi surase, apoi imi spuse:
"De ce te temi? De ce te indoiesti? Eu sunt aici."
I-am raspuns (cred ca am facut-o cu voce tare) :
"Doamne mi-a fost frica , am crezut ca voi orbi!"
El mi-a spus:
"Spune-le ca orice om de pe acest pamant se afla in intuneric"
Am repetat cu voce tare, apoi Isus a continuat:
"Saruta pamantul de trei ori si caieste-te pentru nelegiuire".
Am facut-o.Apoi, cu un gest lent , Isus si-a luat mana de pe Inima si a intins-o catre mine, facandu-mi semn sa ma apropii.In acelasi timp a spus:
"Apropie-te pana aici si bucura-te".
Am inaintat deci pana la altar.Eram foarte aproape de El.M-am inchinat, asa cum mi-a zis si am ramas in genunchi.
Isus si-a dus din nou mana la Inima si a spus:
"Ai bunatatea sa repeti acestea:
Ecce Dominus Noster cum virtute veniet et illuminabit oculos servorum Suorum. Laetamini, laetaemi in Domino, laetaemi cum Magdalena.Paratum cor ejus: "Speravi in Domino, ut se simplicitas prodit amabilis"

(Iata ca Domnul va veni cu putere si va lumina ochii servilor Sai.Bucurati-va, bucurati-va in Domnul,bucurati-va cu Madeleine.Inima ei este pregatita: "Am sperat in Domnul pentru ca minunata Lui simplitate sa se oglindeasca").
Isus mi-a spus acestea foarte incet, apoi a adaugat:
"De fiecare data cand vei reveni la locul tau dupa Impartasanie, pune mana ta stanga pe inima,iar dreapta deasupra , in cruce"
Isus facea acest gest pe masura ce imi explica.L-am imitat.
El a suras cateva clipe si a disparut.

In prima vineri din februarie  1974  Isus nu a aparut.


A 14 aparitie


1 Martie 1974 , ora 15 si 30

  (In capela sunt prezenti preotul , 3 calugarite si 4 doamne ).
Iata Lumina !
Isus mi s-a aratat in acelasi loc , cu mainile intinse spre mine.Imi surase, ridica ochii spre Cer cu privirea departe si imi spuse:
"Ai bunatatea sa repeti acestea:
A ridicat bratele in forma de cruce , dar ceva mai sus.Isus imi spuse incetisor fiecare fraza pe care o repetam dupa El.
"Ecce cujus imperii Nomen est in aeternum.Quae videt Me, videt et Patrem Meum.Magdalena!Annuntiate virtutes ejus qui vos de tenebris in admirable Lumen Suum vocavit.Nolite timere, Deum benedicite et cantate Illi"
(Iata Cel al Carui Nume are o Domnie Vesnica.Cea care Ma vede, Il vede si pe Tatal Meu,Magdalena!Anunta minunile Celui care te-a chemat  din intuneric in admirabila Sa Lumina.Nu va temeti, binecuvantati pe Domnul, si cantati pentru El".
Isus continua:
" Eu sunt Lumina Lumii, Lumina straluceste in intuneric si intunericul n-a cuprins-o".
"Pocainta, pocainta,pocainta, saruta pamantul de trei ori ca semn de pocainta, pentru lipsa de Credinta din lume".

Apoi a reluat pozitia obisnuita:
"Astazi  Isus din Nazaret, Fiul Omului Inviat, ma viziteaza pentru a 8 oara.Mainile  Sale, fata Sa, stralucesc ca soarele, vesmintele Sale sunt de un alb stralucitor, privirea Sa este Iubire si bunatate.iubeste-ti aproapele asa cum te iubesc Eu, privirea ta sa fie iubire si bunatate pentru fiecare dintre voi.Saruta o persoana prezenta din iubire si caritate."
Am sarutat prima persoana care se afla alaturi: era Maica Maria a Asumtiunii, superioara de la Blon.Isus a adaugat:
"Acest gest este semn de iubire si de impacare pentru lumea intreaga.Bucura-te , Marie, a spus Arhanghelul Gabriel la Intruparea  Fiului Omului".
Si  pe un ton foarte grav:
" In adevar va spun, astazi este la fel.Bucurati-va , caci timpul cand Fiul Omului  va veni in Glorie este foarte aproape.
Bucurati-va, bucurati-va fara incetare in Domnul, ca bucuria voastra sa fie cunoscuta de toti oamenii, datorita cuvintelor pe care le auziti acum , datorita cuvintelor pe care le auziti acum , datorita Numelui Meu".

Apoi dupa numai cateva clipe:
"Fiecare dintre voi , in linistea inimii sale, sa ceara lui Dumnezeu harul pe care il doreste;chiar azi ii va fi acordat".
Am ramas putin in tacere, apoi am ascultat Cuvintele grave pe care mi le-a spus Isus.N-am indraznit sa le repet din cauza gravitatii  lor.Gandeam ca numai preotul-sau preotii- trebuia sa-l  cunoasca pentru ca Isus imi spusese:
" Spune Bisericii sa reinnoiasca  mesajul sau de Pace catre lumea intreaga, caci ora este grava.Satana conduce lumea, el corupe spiritele, le face capabile  sa distruga omenirea in doar cateva minute.Daca omenirea nu se va opune, il voi  lasa sa actioneze si se va produce o catastrofa cum nu a mai fost de la potop-si aceasta inainte de sfarsitul secolului.
Toti aceia care vor veni sa se caiasca la picioarele Crucii Glorioase vor fi salvati.Satana  va fi distrus, nu va ramane decat Pace si Bucurie".

Apoi a disparut.

A 15  aparitie


Vineri 5 aprilie 1974 , ora 15 si 40


In capela Sfantul Iosif, se formeaza  nimbul de Lumina in locul Ostensorului, apoi Isus apare cu mainile intinse spre mine.L-am admirat indelung- era atat de minunat ! Imi suradea.Apoi i-am spus cu voce tare:

"Daca esti Cristos de ce nu vad niciodata ranile Tale?"
(Preotul ma insarcinase sa-i pun aceasta intrebare).
El continua sa-mi surada.Cata duiosie inexprimabila simteam in acel moment, nu ma mai simteam pe pamant...
Isus a ridicat mana dreapta spre mine si mi-a spus:

"Pace tie.Spune aceasta cu voce tare : (El nu mai suradea).

Isus intreba: De ce aceasta tulburare, de ce apar aceste ganduri in voi?
Voi, preoti , care aveti sarcina sa impliniti ceea ce Eu va cer, este mai usor sa strigati miracol vazand apa tasnind din munte, decat sa auziti pe slujitoarea Domnului pronuntand cuvintele pe care nu le cunoaste? Oameni fara credinta, amintiti-va Cuvantul Meu"
.
(Vocea lui Isus era severa).
  "Cei care vor veni in Numele Meu vor vorbi limbi necunoscute de ei"
Dupa un moment de tacere , si fara sa precizeze ca sa repet:

"Sa n-ai nici o indoiala, ridica-te si atinge mainile Mele".
M-am ridicat.Isus mi-a intins mai intai Mana stanga, apoi pe cea dreapta: i-am luat fiecare Mana, pe rand, in mainile mele.El mi-a zis:
"Nu mai avea nici o indoiala, un spirit nu are maini nici carne".
M-am intors la locul meu si m-am asezat in genunchi.El mi-a zis:
"Spune-le acestea (am repetat cu voce tare):
Sa nu aveti nici o indoiala, este cu adevarat Isus cel Inviat pe care eu il vad astazi pentru a saptea oara.Tocmai i-am atins Mainile".

Apoi l-am intrebat :
"Doamne, unde trebuie sapat ca sa avem apa?"
Isus mi-a raspuns:
"Crucea Glorioasa va  trebui sa fie inaltata pe colina Hote Butte, cel mai aproape de limita teritoriului Dozule, exact acolo unde se gaseste pomul fructifer, arborele pacatului, deoarece Crucea Glorioasa va va elibera de orice pacat.Bratele ei trebuie sa se intinda dinspre rasarit spre apus.Fiecare brat trebuie sa masoare 123 de metri, iar inaltimea ei sa fie de 6 ori mai mare.Pornind de la cei 123  metri, loc ocupat de Cruce, se vor masura 100 de metri.Apoi veti sapa un bazin de 2 metri  pe 1,50 metri , adanc de un metru.Imprejmuiti-l .Apa va iesi".
A mai adaugat:
"Daca inima voastra e stearpa, va fi putina apa si putini vor fi salvati".
A mai spus:
"Voi amicis Mei estis, si feceritis quae Ego praecipio vobis".
(Voi sunteti prietenii Mei, daca faceti ceea ce va cer).
Pentru mine a mai adaugat:
"Pune-ti mana stanga pe inima , iar pe cea dreapta deasupra".
Dupa aceea , Isus disparu, iar eu m-am intors la locul meu.
Daca ati sti cat eram de bucuroasa...Voiam sa strig tuturor bucuria mea.Am spus preotului si inca uneia care iesea din capela:
"Isus este cu adevarat viu; I-am atins Mainile Lui; sunt din carne ca si ale noastre , sunt caldute.A fost minunat! "
Isus Inviat este din carne.Plangeam de bucurie; o bucurie minunata care imi inunda spiritul.
Doream sa cant , de altfel am cerut sa cantam Osana lui Dumnezeu, asa de mare imi era bucuria.Trebuie sa spunem Preotilor si Episcopilor: am primit ordin sa nu spun nimic, acest fapt m-a retinut, altfel mi-as fi strigat bucuria intregii lumi in dorinta de a transmite bucuria Celui inviat tuturor celor care se indoiau.
Dupa amiaza , dupa intelegerea preliminara dintre Sora  Bruno si proprietarul , trei oameni au sapat bazinul.Era frig si pe o spitiera , in fundul bazinului in curs de sapare, sora B a incalzit cafea pentru voluntari...

A 16 aparitie


Vineri 3 mai 1974, ora 17 si 10


Lumina aparu, apoi Isus aparu cu mainile intinse spre mine...Imi surase.Eram atat de bucuroasa, incat as fi ramas pentru totdeauna in prezenta Sa.

Mi-a zis:
"Spune urmatoarele cu voce tare: Preotul n-a gresit , acest arbore este simbolul pacatului.Smulgeti-l inainte sa apara fructele si grabiti-va sa faceti sa se inalte , in locul lui , Crucea Glorioasa, caci Crucea Glorioasa va va elibera de orice pacat".

Detalii:



Preotul si Madeleine se urcasera pe Haute Butte ca sa localizeze locul Crucii.


S-au folosit lanterne indreptate spre cer.Madeleine a ramas la fereastra de unde vazuse Crucea de sase ori si il indrepta pe preot care se urcase pe Hote Butte.Acesta ajunse pe culmea care , delimitata de un sant, reprezenta teritoriul Dozule.Ramanea sa se precizeze exact locul pe care Isus a cerut sa se ridice Crucea Glorioasa.Preotul a gandit ca locul ar putea fi acolo unde se gasea marul inclinat.Dar nefiind sigur, n-a dormit toata noaptea.Isus confirma aici justetea alegerii sale.


"Pomul a fost smuls.Acolo se afla mica cruce pe care am pus-o cu Gerard.Proprietarii ne-au permis" - scrie mai tarziu Madeleine.

Bazinul a fost sapat  numarand 223 de metri pe o sfoara,infasurata pe o bucata de lemn si legata  cu un capat de trunchiul pomului.Venirea apei in bazin a devenit preocuparea esentiala.In acest scop s-a facut o novena dupa Rusalii.Intr-o noapte, Madeleine si sora 
 M. au visat ca aparuse apa in bazin.I-au spus preotului care le-a raspuns:" Ce vise frumoase , draga Sora !", caci el constatase personal cu o seara inainte ca in bazin nu era apa.Madeleine se urca pe Hote Butte si descopera ca apa aparuse intr-adevar  si inca destula : aproape 30 de cm.Intrebata, statiunea meteorologica a raspuns ca noaptea precedenta nu plouase si ca o asemenea cantitate de apa nu putea fi adusa de ploaie.
*Apa a aparut 77 de zile mai tarziu , pe 19 iulie 1974.

Dupa o clipa , Isus si-a pus mainile impreunate pe piept.M-a privit cu  tristete, am vazut doua lacrimi curgand din Ochii Sai .Am plans si eu, Isus era atat de trist.Mi-a spus:

"Va fi nenorocire pentru intreaga omenire daca nu va fi apa in bazin in urmatoarele  50 de zile de la construirea lui, caci satana impiedica purificarea multora.Amintiti-va de Cuvantul Meu, il voi lasa sa actioneze din cauza lipsei voastre de credinta".
Peste inca putin timp continua:
"Spuneti Bisericii  ca sa trimita Mesaje in lumea intreaga si sa se grabeasca sa ridice , pe locul indicat , Crucea Glorioasa si la piciorul ei un Sanctuar.Toti vor veni aici sa se caiasca si sa gaseasca Pacea si Bucuria.Crucea Glorioasa , sau Semnul Fiului Omului, este vestirea apropierea intoarceri in Slava a lui Isus Inviat.Cand aceasta cruce va fi inaltata de la pamant , voi atrage totul la Mine".

Si continua:

"Gasiti 11 persoane in acest oras binecuvantat si sfintit, ele vor fi discipolii Mei.Ele vor cere din usa in usa,in Numele Meu, pentru ridicarea Crucii glorioase.Si iata poruncile pe care trebuie sa le respecte fiecare discipol:
-sa munciti pana la ridicarea Crucii Glorioase;
-sa fiti umili, rabdatori, caritabili, ca sa puteti fi recunoscuti ca discipoli ai Mei;
-sa nu cautati nici un interes personal, ci numai pe acela al ridicarii Crucii Glorioase, caci orice om va veni sa se caiasca aici, va fi salvat"

Apoi Isus a spus, fara sa mai precizeze ca trebuia sa repet:

"Spune preotului ca va vizitez pentru a 17-a oara *, caci Crucea Glorioasa este de asemenea Isus Inviat".


Apoi a disparut.


* Presupunem ca Isus a numarat ca vizita si pe cea din 12 aprilie 1970.





Dumnezeu sa va binecuvanteze ! 



4 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Ce poate fi mai minunat decat ca Iisus sa ne vorbeasca prin oameni care sunt contemporani cu noi?
Cu adevarat este la usi... :)

Miriam spunea...

,,Bucurati-va, bucurati-va fara incetare in Domnul, ca bucuria voastra sa fie cunoscuta de toti oamenii, datorita cuvintelor pe care le auziti acum , datorita cuvintelor pe care le auziti acum , datorita Numelui Meu".

O bucurie mare ne face să pregustam Veşnicia, să uitam de trecut, sa nu ne gandim la viitor, ci doar la Prezentul ce e pentru o clipa , sua mai multe, Vesnicie...fara de timp, fara de amintiri, fara de doruri, doar de IUBIRE!

Te imbrătişez, Mary!

kis spunea...

Foarte frumos Mmary!
mi-am adus aminte de ce zicea Maica Tereza:
Am descoperit paradoxul ca, daca iubesti pana cand doare, acolo nu exista durere, ci si mai multa dragoste.

Orry spunea...

minunat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...