Te caut din toata inima...

11 octombrie 2009

Mica, mica si fragila...

Azi ma simt atat de mica...

mica, mica ....si fragila....

glasul mi se stinge-ncet
de teama de a nu fi
zdrobita de propriile soapte....

Simti adierea suava care-ti mangaie sufletul?

te indeamna sa pasesti cu incredere chiar AICI...

daca ai sufletul deschis , vei descoperii o nepretuita comoara ale carei nestemate stralucesc atat in postare cat si in comentarii...

Bucura-te de ea si de aceasta zi binecuvantata ...





Rugaciune

Vesnice Parinte,
Iti ofer Preasfanta inima a lui Isus,
cu toata iubirea Sa, cu toate suferintele si meritele Sale infinite:

Mai intai, pentru a ispasi pe deplin toate pacatele si greselile facute de mine, si de toti cei dragi,astazi, in acesti ani si in intreaga noastra viata.Marire Tatalui si Fiului si Spiritului Sfant , si acum si pururea si in vecii vecilor Amin.

Pentru a purifica tot binele rau facut de mine, si de toti cei dragi, astazi, in acesti ani si in intreaga noastra viata. Marire Tatalui si Fiului si Spiritului Sfant si acum si pururtea si in vecii vecilor Amin.

Pentru a suplini tot binele omis de mine si de cei dragi astazi, in acesti ani si in intreaga noastra viata.Marire Tatalui si Fiului si Spiritului Sfant si acum si pururea si in vecii vecilor Amin.

PREASFANTA INIMA A LUI ISUS, fiindca eu nu-L pot adora pe Dumnezeu in timpul somnului, Te rog ofera Tu Preasfintei Treimi :

-tot atatea acte de adoratie de cate ori voi respira,

-tot atatea scantei de dragoste de cate ori va bate inima mea. Amin.

22 de comentarii:

Carmen Gigartu spunea...

"Doamne, iartă-mă că te-am batjocorit în chipul slujitorilor tăi cei mici, umili şi fideli, că m-am lăudat cu ale mele şi nu întru crucea ta, că am dispreţuit atâta vreme bunătăţile tale cereşti… Şi pune în inima monahului Alexandru din muntele Athos iertarea faţă de purtarea mea nesăbuită şi rugăciunea smerită pentru păcătoasa de mine… Amin."

Mi-au dat lacrimile...........

Carmen Gigartu spunea...

"PREASFANTA INIMA A LUI ISUS, fiindca eu nu-L pot adora pe Dumnezeu in timpul somnului, Te rog ofera Tu Preasfintei Treimi :

-tot atatea acte de adoratie de cate ori voi respira,

-tot atatea scantei de dragoste de cate ori va bate inima mea. Amin."

Minunat!

mihaita spunea...

ceva care te va intari !
http://blogcatolic.blogspot.com/2008/10/rugaciunea-sfantului-patrick.html

mmary spunea...

Carmen imi unesc inima cu a ta pentru ca sa rostim impreuna:

""PREASFANTA INIMA A LUI ISUS, fiindca eu nu-L pot adora pe Dumnezeu in timpul somnului, Te rog ofera Tu Preasfintei Treimi :

-tot atatea acte de adoratie de cate ori voi respira,

-tot atatea scantei de dragoste de cate ori va bate inima mea. Amin."

Iti doresc o noapte plina de iubire pura...

mmary spunea...

Mihaita, multumesc, e frumoasa...insa credinta mea nu a avut de suferit ...eu sunt constienta cu tot ceea ce sunt, ca Dumnezeu e prezent peste tot,in mine si in tot ceea ce ma inconjoara, ca sun t mereu sub ocrotirea LUI...

Ma intristeaza insa neputinta mea de a-L iubi asa cum vrea sa fie iubit...

Pace si bine ,lumina, puritate si iubire pentru tine...

si un dar:

http://www.youtube.com/watch?v=CECd80OziGM

O noapte impreuna cu Isus !

mihaita spunea...

Senzatia asta au trait-o si altii ... este o ispita, cum ca nu esti in stare sa te ridici la "inaltimea" iubirii Lui !!! Pai e normal ... ce credeai ca esti turbo diesel ?! Tot ce avem, tot ce suntem ... de la El sunt ... cand a fost puterea ta ? cand a fost putinta ta ? Raspuns : niciodata !

Acum ... eu stiu ca stiai ... dar mai uita omul ! Tristetea nu e de la Dumnezeu !
Ei, cum e acum ? A fugit ispita ? Atunci ... Pace si Bine !

Dublu !

mmary spunea...

Mihaita , ar mai fi avut vreo sansa sa ramana(ispita sau tristetea) dupa ce au interactionat cu tine?
slabe sanse...

Multumesc frumos...:)

Un zambet permanent ajunge? :)

daca nu ajunge , trimit dublu :)...:)

elena marin-alexe spunea...

Lauda cinste glorie si onoare Sfintei Treimi, in veacul vecilor!
Noapte senina si protectia cerului sa ai draga mea prietena!

mihaita spunea...

Ce poate fi mai frumos decat un zambet ? raspuns : doua zambete ! sau dublu ! eeee, asa da, veselie, bucurie si multa dragoste in Cristos - Regele nostru drag !

Nu mihaita a fost ... mihaita e cu tigaita, vai si amar de el ! Dar Isus i-a soptit lui mihaita si el daca nu facea ... atata-i trebuia !!!

ce bine-ti sta surazatoare ...:)

mmary spunea...

Doamna Elena, rostesc impreuna cu dumneavostra:

"Lauda cinste glorie si onoare Sfintei Treimi, in veacul vecilor!" Amin.

In aceasta noapte va doresc sa simtiti dulceata iubirii lui Isus..

Va imbratisez cu drag...:)

mmary spunea...

Mihaita cu tigaita , e un fratior ascultator si de aceea dulcele Isus a fost rugat de inimioara mea , sa daruiasca sufletului tau surasul Sau divin si dulce ...

Sa straluceasca Fata Sa peste inima ta in aceasta noapte...

Ce face micuta Margareta? se pregateste sa te intalneasca?

Noaptea trecuta am visat cu o fosta vecina de blog pe care o cheama Margareta si locuia la apartamentul 13...gandul m-a dus la "binecuvantata ta Margareta" si la ziua de 13 care se apropie...:)

Dumnezeu sa binecuvanteze cu toate Harurile Spiritului Sfant familia ta si sa o pasteze mereu iubitoare si surazatoare...

Mihaita, nu uita sa le oferi zambete pe tigaita ! :)

Dublu! :) :)

mihaita spunea...

Suntem bine toti. Se pare ca momentul este 15 octombrie (cezariana, asa vrea doctora)... mai este putin ... si pe 16 este sf. Rita !

Mic jurnal al sf. Faustina : 1160, 1184 si 1191

Domnul sa-ti bucure inima cum numai El stie !
Si familia ta sa aibe Pace si Bine!

Tigaite duble ... aaa ... pardon ... zambete duble !!!

mmary spunea...

Mihaita, nu am Micul jurnal al sfintei Faustina...vrei te rog sa ma luminezi?

E vorba cumva in acele pagini de "Coronita Divinei Indurari"?

daca vrei , o rostesc cu mult , mult drag pentru voi...:)

Buna dimineata in Cristos !

Surazatoare :)

mihaita spunea...

Buna dimineata in Cristos ! ce frumos suna !

1160 : Cand, intr-o zi, L-am intrebat pe Domnul Isus cum poate sa suporte atatea faradelegi si crime fara sa le pedepseasca, Domnul mi-a raspuns : Am vesnicia ca sa le pedepsesc, acum prelungesc timpul milostivirii, dar vai lor daca nu vor recunoaste momentul cercetarii Mele.

1184 : Intr-o seara, L-am vazut pe Domnul Isus rastignit. Din mainile, picioarele si coata Sa, curgea preasfantul Sau sange. Peste o clipa, Isus mi-a spus : Toate acestea sunt pentru mantuirea sufletelor. Cerceteaza, fiica Mea, ce faci tu pentru mantuirea lor.- Am raspuns : Isuse, cand privesc la patimirea Ta, eu nu fac aproape nimic pentru salvarea sufletelor. - Iar Domnul mi-a spus: Sa stii, fiica Mea, ca tacutul tau martiriu zilnic, intr-o totala abandonare vointei Mele, conduce multe suflete la cer, iar cand ti se pare ca suferinta iti depaseste fortele, priveste la ranile Mele si te vei ridica atunci deasupra dispretului si a judecatilor omenesti. Gandul la patimirea Mea te va ajuta sa te ridici deasupra a toate.

1191 : Atata timp cat traim, iubirea lui Dumnezeu creste in noi. Ar trebui, pana la moarte, sa cautam iubirea lui Dumnezeu. Am invatat si am experimentat ca sufletele care traiesc in iubire se remarca printr-o mare lumina in cunoasterea lucrurilor Dumnezeiesti, atat in sufletul lor cat si in sufletele celorlalti. Iar sufletele simple, fara instruire, se remarca prin stiinta lor.

Nu il ai, dar l-ai citit ?

Pace si Bine ! ... si Lumina ! :)

mmary spunea...

Mihaita, meditatia la patimile Mantuitorului e cea mai dulce, si sincera sa fiu ,la aceste dulci si atat de infioratoare Patimi meditez cel mai mult....le iubesc ...asa cum pot cu fiinta mea neputincioasa si ma unesc cu fiecare dintre ele...

M-ai rascolit tare cu aceste cuvinte, de fapt El a facut-o , prin tine...se pare ca-i e dor tare ,tare de mine...si sa nu-mi spui sa zambesc acum ca nu mai pot...si nici nu mai vreau...

Nu am citit Jurnalul ,desi imi doresc de mult timp s-o fac...inca nu l-am gasit nicaieri ; am mai intalnit fragmente din el in cartile pe care le-am citit...

Stii, sambata noaptea am avut un vis frumos si printre altele mi s-a spus ca eu si copilul meu( nu stiu care dintre ei) suntem o aschie din Crucea lui Isus...m-am intristat tare ieri gandindu-ma ca poate chiar acea aschie pe care o reprezint a fost greutatea care a provocat caderile lui Isus pe Drumul Golgotei, pe Calea Crucii (care este si rugaciunea mea preferata)...

M-am tot intrebat pentru ce sa ma rog in aceasta saptamana...si era seceta mare in sufletul meu...acum Dumnezeu m-a luminat si am inteles ce isi doreste ...

Mihaita, ai adus multe daruri pe tigaita in aceasta dimineata...

Iti multumesc :)...

Fii binecuvantat!

mihaita spunea...

Cand o sa citesti jurnalul o sa te aprinzi de dragoste pentru Isus, retine, cum n-ai mai fost vreodata ! Mi-o spune El, in sufletul meu !
Jurnalul catre mmary : cauta-Ma ! ... din tot sufletul ! ... si-o sa ai si mai multe haruri ... CAUTA-MA !

mihaita spunea...

"Stii, sambata noaptea am avut un vis frumos si printre altele mi s-a spus ca eu si copilul meu( nu stiu care dintre ei) suntem o aschie din Crucea lui Isus...m-am intristat tare ieri gandindu-ma ca poate chiar acea aschie pe care o reprezint a fost greutatea care a provocat caderile lui Isus pe Drumul Golgotei, pe Calea Crucii (care este si rugaciunea mea preferata)..."

Uite explicatia :
Te binecuvantam Doamne, caci prin sfanta Ta Cruce ai rascumparat lumea !

Ei, acuma ai inteles mesajul visului ?
Vezi, ramai mica si smerita, adu-ti aminte de proverbul arab cu magarul !

Si mai alunga-l pe uratu' ala cu tristetea ! Impotriviti-va diavolului si el va fugi de la voi ... parca asa era !

Acuma, sa nu crezi ca-ti cer taxa !!! :) ... dar, roaga-te si pentru pacatosul de mine si familia mea !

mmary spunea...

Mihaita, zambeam deja, s-a trezit Lorin si in prezenta lui nu poti fi trist...poti doar sa zambesti si sa iubesti...sa te bucuri de dragalasenia si candoarea lui..:)

Crezi ca pot ignora vreun cuvant din cele pe care le-ai scris? cum as putea cand m-au trimis intr-o misiune care e insasi sensul vietii mele?

Ai spus:
"Cand o sa citesti jurnalul o sa te aprinzi de dragoste pentru Isus, retine, cum n-ai mai fost vreodata ! Mi-o spune El, in sufletul meu !"

Stii ceva ? TE CRED !!!
Si voi gasi Jurnalul cu ajutorul lui Isus ! Sunt convinsa!

Iti doresc , cu toata inimioara mea "sa te aprinzi de dragoste pentru Isus, retine,asa cum n-ai mai fost vreodata !!!"

Doamne Dumnezeul meu,imi ingenunghez inima si sufletul si te rog sa-mi implinesti aceasta dorinta...l-ai aprins Doamne, acuma fa-l sa arda in iubirea Ta !

Laudat sa fie Dumnezeu Tatal , Fiul si Spiritul Sfant in sufletele noastre, in fiecare suflet , in fiecare clipa ! :)

mmary spunea...

Mihaita:

"Acuma, sa nu crezi ca-ti cer taxa !!! :) ... dar, roaga-te si pentru pacatosul de mine si familia mea !"

De cand te-am cunoscut nu a trecut nici macar o zi in care sa nu o fac ...ce te face sa crezi ca ma voi opri??? cu atat mai mult in aceasta saptamana...

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toate harurile Spiritului Sfant, cu iubirea , pacea si indurarea Sa...:)

Stii tu : DUBLU !! :)...:)

mmary spunea...

Mihaita,cu ajutorul lui Dumnezeu , am ceva promisiuni ca maine voi primi Jurnalul ...

Doamne aminteste-le celor implicati ca am nevoie de el !

O seara frumoasa si surazatoare impreuna cu Isus ! :)

Mihai Zamfiroiu spunea...

nu vreau sa comentez ceea ce ai postat...
este ca de obicei frumos si linistitor ; nu se mai necesita comentarii !

as dori in schimb sa spun despre cei care au comentat la tine pe blog : oameni normali cu nevoi , probleme , dar in acelasi timp oameni "buni"...

sper sa li se indeplineasca toate visele si sa fie fericiti!
asemenea iti doresc si tie ...

numai fericire !!!

mmary spunea...

Mihaizzz, iti multumesc frumos...

Dumnezeu sa te binecuvanteze , sa-ti binecuvanteze familia,sa va daruiasca fericire deplina in El...

Pace si bine, lumina , bucurie , puritate si iubire pentru tine si familia ta...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...