Te caut din toata inima...

01 septembrie 2009

Redescoperirea Euharistiei



"Atunci cand biserica celebreaza Euharistia,
memorialul mortii si reinvierea Domnului,acest eveniment central al mantuirii devine in adevar prezent si prin el
"se actualizeaza Rascumpararea noastra".
Aceasta jertfa este in asa masura hotaratoare pentru destinul si istoria omenirii incat Isus a adus-o si apoi s-a intors la Tatal, numai atunci cand ne-a lasat mijlocul de a participa la ea,asa incat sa fim in ea prezenti.In acest fel Euharistia devine izvor de contemplare sfintitoare si roditoare."(Ioan Paul al 2 lea:Enciclica despre Euharistie,11)



Cu ajutorul experientei mistice,notate de stigmatica boliviana Catalina Rivas, Domnul Isus si Maica Domnului doresc sa ne invete cum sa participam efectiv la cel mai mare eveniment al mantuirii noastre care devine prezent in timpul Sfintei Liturghii.Iata cateva fragmente notate de Catalina:
"In ziua de Buna Vestire cand am intrat in biserica la Sfanta Liturghie, arhiepiscopul si preotul tocmai iesisera din sacristie.Maica Domnului , mi-a spus cu glasul ei dulce, delicat, femeiesc :

"Astazi este o zi din care poti trage invataminte.Doresc sa te concentrezi , indiferent ce s-ar intampla ,pentru ca vei impartasi apoi din experienta ta intregii lumi."
Primul lucru pe care l-am retinut a fost corul de voci minunate, venite de undeva de departe.Uneori muzica se apropia ,
alteori se indeparta asemeni adierii vantului.Arhiepiscopul a inceput Sfanta Liturghie , iar cand a ajuns la actul pocaintei Maria a spus:
"Din adancul inimii roaga Domnul sa-ti ierte pacatele cu care l-ai ofensat.In acest fel vei putea sa iei parte cum se cuvine la sfanta slujba,care este un privilegiu.
Am zis :
"Sunt curata la suflet doar ieri m-am spovedit".
Maica Domnului a raspuns:"Gandesti ca de ieri nu ai suparat pe Domnul?Da-mi voie sa-ti amintesc cateva intamplari (...)
Iar tu spui ca nu l-ai ranit pe Domnul? Ai venit in ultima clipa atunci cand celebrantii ieseau in procesiunea de incepere a slujbei (...) si intentionezi sa participi la ea fara sa te pregatesti...
De ce voi toti veniti in ultima clipa?Ar trebui sa veniti mai devreme sa va rugati si sa cereti Domnului sa va trimita Duhul Sfant pentru a va darui liniste si sa va curete de nelinisti de probleme si de rataciri.El va face capabili sa traiti acest sfant moment.(...)
Doar aceasta este cea mai mare dintre minuni.



Ati venit sa traiti momentul in care Dumnezeu daruieste harul Sau cel mai mare si nu stiti sa-l apreciati?"
Pentru ca era zi de sarbatoare in biserica a rasunat imnul de slavire a Domnului."
Maica Sfanta a spus:" Adora si binecuvinteaza cu toata dragostea ta Sfanta Treime recunoscand ca esti una din creatiile Ei."
A venit momentul Liturghiei Cuvantului,
iar Maica Domnului mi-a cerut sa repet:

"Doamne astazi vreau sa ascult Cuvantul Tau si sa aduc prin el roade bogate.Te rog ca Duhul Tau Sfant sa-mi curete inima ,iar Cuvantul Tau sa creasca si sa se implineasca."
Apoi Sfanta Fecioara a spus:
"Vreau sa iei aminte la cititul omiliei.

Tine minte ce spune biblia despre Cuvantul Domnului care nu se intoarce pana nu da rod.
Daca vei asculta cu atentie ,o parte din ceea ce vei auzi va ramane in tine.Trebuie sa incerci sa-ti mintesti cuvintele care au facut impresie asupra ta.Uneori pot fi doar doua versuri, alteori lectura intregii Evanghelii sau numai un cuvant.
Savureaza-le tot restul zilei si vor deveni o parte din tine.Viata se schimba daca se permite Cuvantului Domnului sa schimbe persoana.

Apoi a avut loc oferirea darurilor iar Maica a spus :
"Roaga-te in acest fel: Doamne ma las deplin in voia ta asa cum sunt cu tot ce am si ce pot.Iti daruiesc totul,. Doamne atotputernic, pentru umilinta Patimirii Fiului Tau schimba-mi viata...

Te rog pentru familia mea,pentru binefacatorii mei,pentru toti oamenii care lupta impotriva noastra,pentru cei care mi-au cerut sa ma rog."


Dintr-o data din banci au inceput sa se ridice fiinte pe care inainte nu le-am vazut.Arata ca si cum din apropierea fiecarui om prezent in catedrala se ridica un altul si in curand biserica s-a umplut de oameni tineri si frumosi.
Acestia erau imbracati in haine albe stralucitoare.
Cu totii s-au indreptat spre altar.

Maica domnului a spus:"Priveste.Acestia sunt ingerii pazitori ai fiecarei persoana care se afla in biserica.
Chiar in momentul acesta ingerul tau pazitor duce darurile si rugaciunile tale la altarul Domnului.
Cu totii aveau trasaturile fetei extrem de frumoase,asemeni femeilor,inaltimea lor insa, corpul si mainile erau barbatesti; talpile lor goale nu atingeau pamantul.O parte dintre ei purtau parca vase din aur,iar in ele strlucea lumina ca aurul curat.Sfanta Fecioara a spus :
"Acestia sunt ingerii Pazitori ai oamenilor care considera Sfanta Liturghie plina de numeroase intentii bune si sunt constienti de ceea ce inseamna celebrarea ei.Acestia au ce oferi Domnului.Daruieste-te pe tine insuti in acest moment(...) Daruieste durerile tale ,
sperantele, tristetile ,rugaciunile. Tine minte ca valoarea Sfintei Liturghii este nemarginit de mare.
Din cauza asta fi generoasa in daruri si rugaciuni.In urma acestora veneau alti ingeri care aveau mainile goale.
Maica Domnului a spus:"Acestia sunt ingerii pazitori ai acelora care sunt aici dar niciodata nu ofera nimic.Nu sunt interesati sa traiasca intens fiecare moment al Sfintei Liturghii si nu au daruri sa aduca in fata altarului Domnului".
La sfarsitul procesiunii veneau ingerii care erau destul de tristi,cu mainile impreunate pentru rugaciune dar cu fata in pamant."Acestia sunt ingerii pazitori ai celor care au venit aici din obligatie, fara sa doreasca sa asiste la Sfanta Liturghie.Ingerii merg mai departe tristi pentru ca nu au nimic de oferit la altar,in afara de propriile rugaciuni.(...)
Nu-ti intrista ingerul pazitor.Roaga-l multe lucruri ,dar nu numai pentru tine, ci pentru toti.
Tine minte ca jertfa pe care Isus o pretuieste cel mai mult este cand te oferi tu insuti pentru ca Domnul sa te poata transforma prin meritele tale.

Ce-i poti oferi Domnului din partea ta?Nimicnicie si pacat.Lui Dumnezeu ii place jertfa impreunata cu meritele lui Isus".
A sosit momentul final al celebrarii primei Sfinte Liturghii(Primitiei)cand credinciosii pronuntau cuvintele "Sfant, Sfant,Sfant" dintr-o data tot ce se gasea in spatele celebrantilor a disparut.
Pe partea stanga a arhiepiscopului au aparut mii de ingeri.Acestia sunt imbracati in vesminte albe ca ale capelanilor sau ale ministrantilor.
Cu totii au ingenuncheat cu mainile impreunate pentru rugaciune si si-au aplecat capetele in semn de respect.Se auzea o muzica frumoasa ca si cand numeroase coruri cantau pe diferite voci, la unison cu oamenii:"Sfant,Sfant,Sfant"...
A sosit momentul consacrarii, moment al minunii minunilor.In spatele arhiepiscopului au aparut o multime de oameni.
Cu totii purtau aceleasi tunici dar in culori pastelate.Chipurile lor erau stralucitoare,pline de bucurie,s-ar putea spune(nu stiu sa va spun de ce) ca acesti oameni erau de diferite varste dar fetele lor erau fericite si fara riduri.Au ingenuncheat la fel ca la rugaciunea :
"Sfant,Sfant,Sfant"...
Maica Domnului a spus:"Acestia sunt toti sfintii si binecuvantatii.
Printre ei sunt sufletele rudelor tale care se bucura acum al privi pe Dumnezeu".
Apoi am vazut pe Maica Domnului exact pe partea dreapta a arhiepiscopului,la un pas de celebrant.
Se afla usor deasupra podelei,ingenuncheata intr-un vesmant transparent, stralucitor,ca o tesatura lichida ,cum este cristalul.
Maica Sfanta, cu mainile impreunate,se uita atent si plina de respect la celebrant.Imi vorbea de acolo, dar incet, direct in inima fara sa se uite la mine:"Te mira faptul ca ma vezi stand in spatele arhiepiscopului?Asa se cuvine sa fie(...)

Cu toata dragostea pe care Fiul Meu mi-o da ,nu m-a inzestrat niciodata cu puterea pe care o au preotii-darul duhovnicesc de a face zilnic prezent miracolul Euharistiei.Pentru aceasta nutresc adanc resprect fata de preoti si fata de minunea pe care Dumnezeu o face posibila prin intermediul lor.Lucrul acesta ma face sa ingenunchez aici in spatele lor."
In fata altarului si-au facut aparitia umbre de oameni ,in culori gri care tineau mainile ridicate.

Acestea sunt sufletele binecuvantate din purgatoriu,care asteapta rugaciunile voastre pentru a se indeplini spalarea lor de pacate.
Nu incetati sa va rugati pentru ei.
Ei se pot ruga pentru voi dar nu se pot ruga pentru ei insisi.
Pentru ei voi trebuie sa va rugati,pentru ca ei sa poata iesi din purgatoriu,pentru a ajunge la Dumnezeu si a se bucura de prezenta Sa vesnica." Dupa cum vezi sunt aici tot timpul.Oamenii merg in pelerinaj ,cauta locuri in care mi-am facut aparitia.

Acesta este un lucru bun pentru a primi harurile de care au nevoie,dar in timpul nici unei aparitii si in nici un loc nu sunt mai prezenta ca in timpul Sfintei Liturghii.
Intotdeauna ma voi gasi in fata altarului unde are loc Euharistia.La picioarele tabernacolului sunt impreuna cu ingerii pentru a fi mereu cu Isus.Vazand frumusetea imaginii Maicii Domnului si celelalte chipuri stralucitoare cu mainile impreunate pentru rugaciune,asteptand minunea care se repeta continuu, m-am simtit ca in rai."
Si gandeste-te ca in timpul acesta sunt oameni care isi pierd timpul in vorbarie.Imi pare rau sa vad ca multe persoane stau cu mainile incrucisate ca sicand ar aduce cinstire atat sie cat si Domnului.
Spune tuturor ca niciodata omul nu-si arata latura umana atunci cand cade in genunchi in fata Domnului" adauga Sfanta Maria.Celebrantul a pronuntat cuvintele consacrarii.
Cu toate ca era un om de inaltime obisnuita,dintr-o data a inceput sa creasca si sa se umple de lumina supranaturala care-l inconjoara si care s-a intensificat in jurul fetei Sale.
Din pricina aceasta nu am putut sa-i vad trasaturile.Cand a ridicat ostia i-am remarcat mainile.In partea lor exterioara aveau semne care emanau lumina.Era insusi Isus!
In acest moment ostia a inceput sa creasca si a devenit uriasa.Pe ea a aparut minunatul Chip al lui Isus privind toata suflarea adunata.Din instinct am vrut sa aplec capul ,dar Maica Domnului a spus:
"Nu-ti cobora privirea ,ridica-ti ochii si contempla-L.Priveste-L si repeta rugaciunea de la Fatima:
Doamne cred, te ador ,am incredere in Tine si te iubesc.Te rog sa-i ierti pe cei care nu cred ,nu au incredere in Tine si nu te iubesc(...)
Apoi spune-i cat de mult il iubesti si adu-i cinstire Regelui Regilor".
Aveam impresia ca eram singura persoana la care se uita din ostia uriasa,dar am inteles ca in acest fel , cu o iubire nemasurata se uita la fiecare om
.Celebrantul a depus pe altar ostia si imediat a revenit la dimensiunea normala.
Cand a rostit cuvintele consacrarii vinului s-a facut lumina iar peretii si tavanul bisericii au disparut.
Dintr-o data l-am vazut in aer pe Isus rastignit.Eram in stare sa-i contemplu Chipul, umerii, trupul acoperit de rani.
In partea dreapta a pieptului avea o rana din care tasnea inspre partea stanga sange,iar inspre partea dreapta ceva asemanator apei,dar foarte stralucitoare.
Arata ca razele de lumina coborandu-se asupra credinciosilor.In acest moment Maica Domnului a spus:
"Aceasta este minunea minunilor.
Spuneam ceva mai devreme ca Domnul nu este limitat de timp si loc.In momentul consacrarii toate adunarea este luata la poalele Calvariei pentru rastignirea lui Isus."

Cand spunem Tatal nostru pentru prima oara pe durata celebrarii mi s-a adresat Isus:"Asteapta ,vreau sa te rogi din adancul fiintei tale.Aminteste-ti persoana sau persoanele care te-au ranit cel mai tare in viata in asa fel incat sa le aduci in inima ta si sa le spui:
In numele lui Isus Cristos va iert si va doresc pace.
In numele lui Isus Cristos va rog sa ma iertati si sa doriti pace.
Daca persoana merita pacea o primeste si se va simti mai bine.
Daca nu este in stare sa-si deschida inima pacea se va intoarce la tine.
Dar nu vreau sa primesti sau sa oferi pacea atunci cand nu esti in stare sa ierti si sa simti acea pace mai intai in inima ta.

Fii atenta ce faci ,a spus Domnul Isus,in Tatal nostru repeti:si iarta noua pacatele noastre precum si noi iertam gresitilor nostri.Daca poti ierta dar nu poti uita ,cum spun multe persoane inseamna ca pui conditii in iertarea divina.
Spui : Iarta-mi numai atat cat sunt eu in stare sa iert dar nu mai mult."

Cand arhiepiscopul a spus:
"Daruieste-ne noua pace si unire",
iar apoi "Pacea Domnului sa fie cu voi"
deodata am vazut cum printre unii oameni care isi daruiau semnul pacii ,stralucea o lumina puternica.
El a fost cel care m-a atins dandu-mi pacea Sa deoarece in acel moment eram in stare sa iert si sa alung din inima mea toate ranile pricinuite de alti oameni.

Isus dorea sa impartaseasca cu noi acel moment de bucurie sa ne imbratiseze si sa ne ureze pacea Sa.


A sosit si momentul celebrarii sfintei comuniuni.Cand arhiepiscopul a primit sfanta comuniune Maica Domnului a spus:
"Repeta cu mine:
Doamne binecuvinteaza-i pe preoti, ajuta-i ,curata-i de pacate, iubeste-i,ai grija de ei si sustine-i cu dragostea Ta."

Oamenii au inceput sa paraseasca bancile pentru a primi Sfanta Comuniune.
Si iata marea clipa a intalnirii.
Domnul mi-a spus:"Asteapta ,vreau sa-ti arat ceva." Impulsul interior imi spunea sa-mi arunc privirea la o anumita persoana care s-a spovedit inainte de Sfanta Liturghie.
Cand preotul a depus Sfanta Ostie pe limba acestei persoane o lumina stralucitoare asemanatoare aurului curat,a trecut direct prin aceasta persoana, mai intai prin spatele ei, apoi a inconjurat-o din spate, apoi imprejurul umerilor iar la sfarsit capul.

Domnul a spus :" Iata cum ma bucur imbratisand sufletele care vin sa ma primeasca cu inima curata."
Vocea Domnului Isus era cea a unui om fericit.Cand mi-a venit randul sa primesc Comuniunea, Isus mi-a spus:"Cina cea de Taina a fost momentul celei mai mari apropieri de Mine.In acea ora de iubire am decis ceva ce in ochii oamenilor poate fi considereat ca un act de nebunie-am acceptat sa devin sluga iubirii, am hotarat Euharistia.In felul acesta am vrut sa raman cu voi pana la sfarsitul lumii,pentru ca dragostea Mea nu putea suporta sa va las orfani, pe voi pe care va iubesc mai mult decat propria mea viata."

Cand am revenit la locul meu si am ingenuncheat Domnul a spus:
"Asculta"

O clipa m-ai tarziu am ascultat rugaciunea femeii care era asezata in fata mea si care tocmai primise Sfanta Comuniune.
Isus a spus cu voce trista:"Ai retinut rugaciunea ei?
Nici macar o data nu a spus ca ma iubeste.
Niciodata nu mi-a multumit pentru darul pe care i l-am dat aplecandu-mi Divinitatea la conditia ei umana , pentru a o atrage la mine.
Niciodata nu a spus :multumesc, Doamne.
A fost numai o lista de rugaciuni si astfel fac aproape toti cei care vin sa ma primeasca
.Am murit din iubire si am inviat.Din iubire v-am asteptat pe fiecare dintre voi si din iubire raman cu voi.(...)
Dar voi nu realizati ca am nevoie de iubirea voastra.Retineti ca sunt cersetorul iubirii in aceasta ora importanta pentru suflete."
In clipa in care celebrantul trebuia sa acorde binecuvantarea Maica Domnului a spus:
"Fii sarguincioasa si atenta.(...)
Faci un semn invechit in loc de semnul crucii.
Retine ca .aceasta binecuvantare e ultima pe care o obtii de la preot.Cand iesi din biserica nu stii daca vei murii sau nu.
Nu stii daca vei mai avea ocazia sa obtii binecuvantarea de la alt preot.
Aceste maini consacrate iti acorda binecuvantarea in numele Sfintei Treimi.De aceea fa semnul crucii cu respect ,ca si cum ar fi ultima din viata ta."



Isus m-a rugat sa raman cu el cateva minute dupa sfarsitul slujbei si mi-a spus:"Nu te grabi sa iesi din biserica dupa terminarea slujbei.Ramai o clipa in tovarasia Mea, bucura-te de ea si da-mi voie sa ma bucur de a ta."


L-am intrebat:" Doamne, cat timp ramai cu noi dupa comuniune?"
Si mi-a raspuns : "Atata timp cat tu vrei sa ramai cu Mine. Daca vrei sa-mi vorbesti toata ziua in timp ce-ti indeplinesti sarcinile te voi asculta.Sunt intotdeauna cu tine.

Tu esti cea care ma parasesti.
Iesi de la slujba crezand ca sarcinile din acea zi s-au terminat.
Nu te gandi ca vreau sa impart viata ta de familie cu tine, dar macar in ziua Domnului(...).
Stiu totul.
Citesc cele mai mari secrete din inima si mintea oamenilor.Dar ma bucur cand imi vorbesti de viata ta, cand imi dai voie sa iau parte la ea ca membru al familiei sau prieten apropiat.
Cat de mult pierde omul atunci cand nu-mi lasa loc in viata sa."Isus a mai spus:"
Ar trebui sa fiti mai virtuosi decat ingerii si arhanghelii deoarece ei nu au bucuria de a maprimi ca hrana, asa cum este in cazul vostru.
Ei beau picaturi de la sursa in timp ce voi aveti tot la dispozitie ,tot oceanul."
Un alt lucru pe care mi l-a spus, cu durere,se referea la oamenii care se intalnesc cu El din obisnuinta.
Aceasta rutina face ca unii oameni sa fie atat de indiferenti,incat nu au de spus nimic Domnului,atunci cand il primesc in Sfanta Comuniune.
Mi-a spus ca sunt asa de multe suflete consacrate care si-au pierdut entuziasmul de a fi indragostit de Isus si considera vocatia lor ca o meserie.
Apoi Isus a vorbit despre roadele care trebuie sa apara dupa fiecare primire a Sfintei Comuniuni.

Sunt si oameni care-l primesc zilnic pe Domnul, isi petrec multe ore la rugaciune si fac multe lucruri bune dar cu toate acestea viata lor nu se schimba.
Darurile pe care le primiti in timpul Euharistiei
trebuie sa aduca roadele reconvertirii, exprimandu-se in fapte de milostivire fata de frati si surori.

Catalina, misionara laica a Inimii Euharistice a lui Isus"


Intregul articol a fost preluat din numarul trei al revistei :"Iubiti-va" prin bunavointa unui "orasean" caruia ii multumesc cu tot sufletul si cu toata inima mea care acum ii spune:
Dumnezeu sa te binecuvanteze ,si sa-ti binecuvanteze familia, cu toata splendoarea Harurilor Sale.




Doamne Dumnezeul meu
Te rog binecuvanteaza-i pe toti cei care au citit aceste randuri, pe cei care le vor trai si pe toti ceilalti oameni care au mai mare nevoie de Tine.









Te iubesc !



14 comentarii:

Miriam spunea...

Aşa de tare mă emoţionează relaţia pe care Hristos vrea să o aibă cu noi!!!

Îi iubesc iubirea Lui !
Şi mă topesc de drag în iubirea Lui...

Mulţumesc, Mary, de hrana aceasta excepţională!

Vasile Andreica spunea...

frumos de tot si adanc.

mmary spunea...

Mariana,draga mea,hrana vine de le EL...

Lui, minunatului Domn si Mantuitor , trebuie sa-i multumim pentru ea...

Ai vazut cat tanjeste dupa un sincer "Te iubesc" spus cu inima calda?

Te iubesc Isuse, cu toata inima mea,cu toata fiinta mea,chiar daca uneori faptele, gandurile sau dorintele mele contrazic aceasta iubire...

Te iubesc...

mmary spunea...

Vasy,sincer,m-au infiorat aceste cuvinte venind de la tine...si tu stii de ce:)

Tot asa de frumos si adanc as vrea sa patrunda Isus in inima , mintea ,si fiinta ta...

Isus sa te binecuvinteze cu toata splendoarea fiintei Sale...:)

Cristian Lisandru spunea...

Impresionant, Mmary, impresionant...

mmary spunea...

Cristian Lisandru ,nu-i asa?

O zi binecuvantata de Dumnezeu iti doresc!

silvia spunea...

doamne mmary,cit e de frumoasa aceasta iubire catre ISUS. ISUSE al meu te iubesc,isuse al meu te rog primeste-ma in inima ta,isuse ai meu te rog tine-ma in iubirea ta pe veci,pe mine si pe toti semenii mei.isuse draga i-ti spun din toata inima te iubesc,te iubesc,te iubesc....te rog tine-ma in aceasta iubire de tine,ca atunci eu voi putea urma si chiar faptui faptele tale.multumesc mmary pentru aceasta hranire spirituala.

cornelia spunea...

odomne terog eliberezane de cel rau si adune pe drumu cel bun te iubesc domne ai grija de to lumea ca avem nevoie de tine amin

mmary spunea...

Draga Silvia iti doresc ca dumnezeu sa te binecuvanteze cut toata splendoarea iubirii Sale si sa te tina mereu in gingasia si tandretea imbratisarii Sale!

mmary spunea...

Draga Cornelia , iti ofer o rugaciune de vindecare si eliberare:

" Isuse, adorăm puterea Ta dumnezeiască, cu care ai vindecat bolnavii, cu care ai alungat spiritele rele, cu care ai înviat morţii, cu care ai liniştit marea agitată.

Isuse, Te adorăm. Credem, că eşti prezent în Euharistie. Te rugăm să ieşi spiritual şi să mergi alături de bolnavii noştrii, să-i atingi cu iubirea Ta vindecătoare, eliberatoare.

Isuse, atinge fraţii noştrii bolnavi şi legaţi: trupul lor, sufletul lor, limba lor, inima lor, părţile lor bolnave,… ca acestea să se vindece.

Isuse, dă copiilor tăi bolnavi, legaţi, să Te privească ca pe Dumnezeu vindecător şi eliberator, care mergi printre noi, care pentru mântuirea noastră eşti capabil de orice bine.

Isuse binecuvântează-ne problemele, ca acestea să se rezolve după voia Ta.

Prin scumpul Tău Spirit Sfânt revarsă vindecarea Ta, eliberarea Ta.

Amin."

Cu blandul Isus sa te binecuvanteze Fecioara de Sus!

silvia spunea...

mmary,ce pot sa zicca am inceput sa ma invat cu aceasta iubire a lui ISUS si este asa de bine ...si atunci cind ai simti prezenta mereu si mereu ce poti sa zici decit ISUSE TE IUBESC neconditionat. te las in aceasta noapte in calauza si paza ingerilor pe tine,intreaga familie,intreaga omenire....pe maine.

mmary spunea...

Draga Silvia, iti multumesc frumos si-ti doresc sa ramai si tu o eternitate in iubirea dulcelui Isus.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu infinita Sa Iubire si Milostivire!

cornelia spunea...

mari dumnezeu sa te bine cuvantezen pentru rugaciune forte frumosa sa lumineze pe tota lumea
amin

mmary spunea...

Draga Cornelia fie ca lumina , armonia si splendoarea iubirii , adica Sfanta Treime, sa te binecuvanteze, sa te ocroteasca si sa te imbratiseze.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...