Te caut din toata inima...

03 iunie 2009

Tchaikovsky - Waltz of the Flowers by the Berliner Philharmoniker




more about "Tchaikovsky - Waltz of the Flowers by...", posted with vodpod

6 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Te simt foarte aproape de inima mea.Avem atatea in comun....sunt uimita sa ma regasesc de multe ori in tine, si simt cum inima mea vibreaza ca si a ta, de dragostea Lui nemarginita, care arde efemerul firescului din noi.Suoerba muzica.Valsul florilor, te desprinde de tarana si te inalta parca spre albe sfere. Te binecuvantez cu dragoste si iti doresc somn adanc si plin de frumoase vise....

Mihaela Petrescu spunea...

Divina muzica!

kis spunea...

superb!!!!
oare se vom mai naste asemenea genii si in sec xxi care sa incante omenirea cu asa muzica??
greu de crezut cand totul este comercial si nu prea ne mai gandim la suflet!

mmary spunea...

Aveti dreptate doamna Elena,si eu va regasesc in inima mea,printre vibratiile ei suave,precum si in flacarile ei incandescente in care straluceste IUBIREA...asa ca ...va invit la vals...la valsul florilor ce infloresc in IUBIRE si pentru IUBIRE...:)

mmary spunea...

va invit si pe dumneavoastra la vals,doamna Mihaela...fie ca aceasta muzica divina si frumusetea florilor care vibreaza in sa va infrumuseteze ziua..

mmary spunea...

Kis,sa nu fim atat de pesimisti,cu siguranta ,si azi exista suflete minunate care creeaza lucruri minunate,muzica extraordinara...poate,din cauza "comercialului" noi inca nu le cunoastem...insa pana cand le vom descoperii sa ne bucuram de aceste genii ale muzicii,...,deci,...valsezi si tu cu noi printre aceste minunate flori ale sufletului?...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...