Te caut din toata inima...

12 iunie 2009

Oare cat ne mai rabda Dumnezeu ???

Stiati ca in lume se fac in fiecare an aproximativ 60 de milioane de avorturi??? daca mai adaugam violurile,asasinatele,sinuciderile,abuzurile,drogurile si toate celelalte pacate,avem imaginea devastatoare a unei lumi decazute,lipsite de orice forma de iubire adevarata.....Si atunci ,oare n-ar putea Dumnezeu sa opreasca o secunda suflarea lui de viata pentru ca Universul intreg sa cada in haosul abominabil al sfarsitului sau? O va face oare doar ca sa ne pedepseasca,ca sa ne dovedeasca ca exista? NU! Caci Dumnezeu este indragostit de intreaga Sa Creatie,si in special de Creatura Sa,cea care il ignora cel mai mult,cea care il jigneste si il reneaga in fiecare zi,in fiecare clipa...Daca omul ar putea masura Iubirea Dumnezeului sau Unic si Adevarat,el ar fi strivit sub greutatea acestei descoperiri pentru ca Iubirea lui Dumnezeu este infinta...Dumnezeu se manifesta in noi cu iubirea Sa penetranta care ne readuce pe drumul Sau si ne da sarutarea pacii,luandu-ne, in inima Sa Sfanta, care nu stie decat sa iubeasca si sa ierte...acum,va invit sa urmariti filmul "STRIGATUL MUT" ,sa vedeti cum ne maltratam,cum ii torturam si cum ne ucidem copilasii in cel mai brutal mod cu putinta...si nici macar nu avem vreun regret,sau vreo mustrare de constiinta...RUSINE SA NE FIE !!!...daca doriti,dupa ce vizionati filmul, rostiti impreuna cu mine rugaciunea pentru acesti micuti copilasi:" ISUSE, MARIA, IOSIF, va iubesc mult ,si va implor sa crutati viata si puritatea copilasilor,care sunt in pericol sa fie : avortati,abuzati,accidentati, violati sau ucisi,pe care eu i-am adoptat in mod spiritual,in numele TATALUI,al FIULUI si al SFANTULUI DUH. ..AMIN...

8 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Nu am inteles niciodata de ce femeia recurge la avort cand ar trebuie sa apeleze la metode moderne de a se proteja. Aceste femei sunt iresponsabile fata de familie, fata de sanatatea lor. Este binevenita acesta postare, invatam tot ce putem din ea pentru ca neglijenta se plateste, uneori prea scump.O seara minunata suflet curat!

mmary spunea...

Eu cred ,draga mea Geanina,ca femeile sunt in primul rand dezinformate,ca nu sunt constiente de ceea ce se intampla in trupul lor cu adevarat...refuz sa cred,ca o femeie care va vedea filmuletul:STRIGATUL MUT, va mai dorii vreodata sa faca avort...eu inca am incredere in oameni,cred ca inca mai scanteieaza in noi focul CONSTIINTEI, sper sa fie asa...O noapte cu ploi de puritate ce se daruiesc inimii tale,frumoasa printesa a ploii...:)

elena marin-alexe spunea...

Sincer nu pot sa vad filmul si nici nu vreau sa-mi tulbur cugetul.Ma rog Domnului Isus, sa ierte si sa dea lumina din lumina Lui femeilor romance, iar pe copii care sunt tot ce avem mai frumos, ca natura umana, sa-i ocroteasca Dumnezeu de orice napasta.
Iti doresc un sfarsit de saptamana minunat si frumos ca sufletul tau.

Cristake1974 spunea...

Femeile nu sunt musai dezinformate cand fac avort. Noi ne pacalim constiinta cu toate prostiile posibile, cu argumente de 2 lei, cu sofisme, cu justificari pentru propria ticalosie. Am cunoscut persoane care cica nu se puteau uita la "Passion of the Christ" pentru ca avea scene prea dure. I-auzi! Sensibilitatea de salon versus sacrificiul Fiului. Atentie la expresie, apropos de avort: SACRIFICIUL (sacrificarea) FIULUI.
Nu e nevoie de filmulete si materiale promo pentru ca femeia (si barbatul cu care a conceput pruncul) sa stie ca il ofenseaza pe Dumnezeu alegand moartea [avortul], cand El iubeste viata. Iar asta e doar un aspect prin care Il jignim. Sunt nenumarate - de pilda opulenta prosteasca (trufie). Port un crucifix de aur la gat, de 25 de grame, ca sunt "cineva". Crucea Lui era de lemn. Mintim mereu, avem pofte de toate felurile etc.
Suntem RAI. INDRACITI. Mere mai mult sau mai putin viermanoase.

mmary spunea...

Ma rog si eu cu dumneavoastra,doamna Elena,dorindu-mi ca,parcurgand impreuna aceste drumuri tainice,sa traim impreuna intr-o smerita existenta ,ce e neincetat luminata si patrunsa de iubire...zile senine si binecuvantate va doresc...

mmary spunea...

Cuvintele tale contin adevaruri autentice care se ingemaneaza perfect cu gandurile ce-mi devasteaza fiinta,de fiecare data cand meditez la aceaste lucruri Cristake...sunt sfasiata de ipocrizia,fatarnicia,rautatea si ura in care se zbate existenta noastra golita de constiinta ,de bunatate,de iubire...sincer,imi e mila de noi oamenii, pentru ca din cauza multor fapte pe care le savarsim,nici macar nu mai meritam sa ne numim OAMENI...iti doresc ca soarele ce straluceste atat de minunat pe cerul inimii tale sa nu fie nicicand umbrit de norii nocivi ai pacatelor...

kis spunea...

ai descris acest subiect care ne arata dramele a mii de femei si copii;
ma gandesc la ,,privelistea ,, pe care o are Dumnezeu cand priveste ,,batranul pamant,,

mmary spunea...

exact aceeasi priveliste o aveam si eu in gand ,cand m-am intrebat:"Oare cat ne mai rabda Dumnezeu?"...o seara frumoasa kis...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...