Te caut din toata inima...

22 iunie 2009

Miroase a Dumnezeu...

15 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Interesant... o fi caz real? Hm.... pana si pe soti ii chema intr-un anume fel... "Blessing"... Oricum, slava Domnului ca mai sunt si minuni de astea, ca de alea gen "s-a taiat acest copac si inauntru am gasit chipul Maicii Domnului, format din rasini" (sau nu stiu din ce) - de se calca apoi oamenii in picioare, adunandu-se ca la urs, imbrancindu-se etc... Gen "publicul OTV pe teren".
Slavit fie numele lui Hristos, pururi. Si basta.

mmary spunea...

Eu cred ca e un caz real...personal cunosc o domnisoara care a fost nascuta la 5 luni si avea 900 de grame...la 15 ani era suparponderala...o persoana normala, inteligenta si foarte draguta, in viata careia s-au intamplat nenumarate miracole...printre ele si acela ca mama ei a supravietuit dupa ce a fost muscata de 5 caini ciobanesti, a fost sfartecata pur si simplu...medicii nu i-au mai acordat nici o sansa...insa..A SUPRAVIETUIT...
...oricum in aceste lucruri putem crede sau nu...important insa este sa credem in Dumnezeu, in prezenta si iubirea Lui...si mai important este :sa-L iubim cu toata fiinta noastra...Slavit fie numele lui Hristos, pururi....:)

Geanina Codita spunea...

Sa fiti siguri ca este caz real. M-a impresionat fantastic acest caz.

Lisandru Cristian spunea...

Mi-a plăcut titlul... Îmi place ideea că Dumnezeu ar putea fi perceput şi olfactiv...

mmary spunea...

Geanina si pe mine m-a impresionat povestea acestei micute,desi,atunci cand crezi cu adevarat in Dumnezeu,aceste miracole nu-ti mai par extraordinare,ci lucruri naturale,"perfect normale" in aceasta lume care devine din ce in ce mai "anormala"...zile frumoase in care sa-ti miroase a Dumnezeu ,iti doresc draga mea...

mmary spunea...

Cristian...si pe mine m-a atras tot titlul atunci cand am descoperit acest clip...pe urma m-a cucerit si povestea...Dumnezeu poate fi perceput cu toate simturile noastre, trebuie doar sa fim atenti si sa ne dorim sa-L descoperim...iti doresc ,sa simti si tu "cum miroase a Dumnezeu"...

Paul spunea...

Mare este puterea Lui si ferice de cei ce cred in ea!
p.s.
Dunarea albastra, minunatie a acestei lumi!

Cristake1974 spunea...

Miroase a Dumnezeu tot timpul. Cand scoti painea din cuptor. Cand rasare soarele dimineata sau seara, cand apune. Cand ploua, cand copilul rade, cand cineva iti intinde mana pentru a te ajuta sa urci, cand te miri ca "io-te, creste un cires aici!" dupa ce asta primavara azvarlisesi niste samburi, asa, intr-o doara. Pentru ca Dumnezeu exista in firesc, ca amprenta si uneori ca si prezenta (la miracolele cele mari).
PS - Am un clip pe blog, videoclip cu un storyline foarte nimerit cu topicul acesta: miracolul rodului, perpetuarea credintei... Quicksand Jesus se numeste... si intr-adevar, credinta slaba ne face ca El sa fie nisip miscator pentru noi, desi ca absolut El este ca stanca.

mmary spunea...

...in cazul acesta sunt o persoana fericita,si chiar asa ma simt Paul,cum altfel m-as putea simti in bratele lui Dumnezeu?

Anonim spunea...

frumos....
povestea lui Elliot este si ea o dovada a frumusetii lui Christos.
Eliot s-a nascut cu un plaman nedezvoltat, o inima fisurata si cu un ADN ce trimitea informatii gresite in fiecare celula din trupul sau. Totusi, acest fapt nu a impiedicat ca Dumnezeu sa se slaveasca pe Sine prin acest copilas care nu a scos vreodata vre-un cuvant.
http://mariuszarnescu.wordpress.com/2009/05/26/99-ballons-igniter-media/

Anonim spunea...

Si, Mary, lupta este a Lui. Tot ce poti sa faci este sa intri in biruinta Sa.

mmary spunea...

Cristake , am vizionat videoclipul de cateva ori in ultimele doua zile...in comentariu ai exprimat adevaruri extrem de frumoase prin simplitatea si firescul lor,realitati autentice in care chiar miroase a Dumnezeu...fie ca tu sa simti mereu parfumul LUI...

mmary spunea...

Marius,ai dreptate"lupta este a LUI"...EL e cel care sufera in fiecare dintre noi si tot EL e cel care iubeste in inimile noastre...sufera ,iubeste, traieste in fiintele noastre,trebuie doar sa-L chemam,sa-L asteptam, sa-L primim , sa-L invitam s-o faca...uneori alege cai misterioase si de neinteles pentru a-si arata slava sau iubirea,insa intotdeauna asculta soaptele inimilor sincere care-l cheama cu iubire...povestea micutului Elliot este ,intr-adevar, o alta dovada a frumusetii lui Isus..Dumnezeu sa te binecuvanteze Marius..

Geanina Codita spunea...

Trezireeeeeaaaaaaa! Sânzienele vă urează o zi divină!

mmary spunea...

Multumesc "sanziana-nrourata" cu zambete divine...sa plutesti printre surasuri senine intrea zi suflet drag...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...