Te caut din toata inima...

20 mai 2009

Rugaciunea mea de dimineata...

Inca de la trezire,inainte ca grijile zilei sa ma copleseasca,gandul meu se indreapta catre Tine, Dumnezeul meu.Iti incredintez toate actiunile acestei zile,iti incredintez pe toti aceia pe care ii iubesc,pe aceia pe care ii voi intalni,pe aceia pentru care poate voi suferi,pe aceia care s-au incredintat rugaciunilor mele,pe toti aceia pentru care nu se mai roaga nimeni...Fereste-i de orice rau. Tie ma adresez la inceputul acestei zile:in Tine imi pun toata increderea.Serveste-te asadar de mine pentru ca sa se implineasca binele. Aceasta zi este a Ta. Fa ca ea sa se scurga dupa vointa Ta. Amin.

6 comentarii:

Dumitru K. Negoita spunea...

Superbe ganduri in rugaciune ..." pentru care
nu se mai roaga nimeni".
Va urez !... ca simpatia, ce trebuie sa se acorde
caracterelor alese, sa nu se termine niciodata.

mmary spunea...

Daca va plac aceste ganduri va rog sa vi le insusiti si sa le rostiti de cate ori simtiti nevoia;nu au drept de autor,pot fi folosite de oricine doreste...chiar rog toate persoanele care le vor citi sa le astearna in inima si sa-si lase inima sa le rosteasca cu fiecare bataie,cu fiecare respiratie...eu va doresc ca toate visele sa vi se implineasca cat mai curand...:)

kis spunea...

Rugaciunea este respiratia sufletului, cand nu ne mai rugam murim spiritual;
Foarte frumos mmary, ;cand ne rugam vorbim cu Dumnezeu,ii multumim sau ii cerem ceva, ne rugam pentru noi sau pentru cei de langa noi;

mmary spunea...

Cineva spunea:"Atunci cand vrei sa distrugi un suflet nu-l mai lasa sa se roage"....si cum ar mai putea trai sufletul fara "Respiratia" lui? fara rugaciune ?...iti doresc sa te poti ruga cu fiecare respiratie,cu fiecare bataie a inimii...o zi binecuvantata Kis...:)

Carmen Pastiu spunea...

Am ramas uimita...acum cateva minute am descoperit acest site....e asa de ciudat, eu de fapt cautam sa citesc ceva despre Medalia Miraculoasa...si am descoperit aceste rugaciuni minunate care iti usureaza sufletul si te umple de pace!!!
Va multumesc pt ca existati!!
Sunteti o oaza de pace in acest desert al rautatilor!!!

Cu admiratie, Carmen

mmary spunea...

Draga Carmen, bine ai venit. Nici nu stii cat ma bucur atunci cand intalnesc suflete care-L cauta pe Isus.:)
Despre "Medalia Miraculoasa" poti sa citesti aici:

http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.com/2010/09/istoria-medaliei-miraculoase.html

In bara laterala din dreapta , la sectiunea "Categorii" vei gasi multe lucruri interesante.Iar cand doresti sa vezi ultimele postari da clik pe titlul blogului , pe "mmary-splendoarea-iubirii".

Fie ca sufletul tau sa se bucure citind aceste cuvinte, sa se inflacareze si sa se inalte pana in bratele Domnului.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu acele haruri care vor face ca Pacea , Iubirea , Indurarea si Bucuria Domnului sa fie asternut , continut si mangaiere inimii tale.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...