Te caut din toata inima...

25 mai 2009

Plutesc...zbor...pentru ca...

Azi,plutesc...zbor...pentru ca: ceea ce a postat Sorin in "De vorba cu mine-Jurnal de zbor",mi-a redat aripile...mi-a inaltat sufletul pana in al 9 lea cer...daca vreti sa "cresteti in iubire" vizitati-l si voi ...si ascultati cu inima deschisa materialele video cu titlul :"sa crestem in Domnul."

12 comentarii:

Jack T spunea...

Hallo Marianna,

mä bucur cä iti place Blogul meu. Binenteles te-am visitat si am rämas surprins de FRumusetea Spiritualä al Blogului täu. Compliment.
Ca bärbat nu este normal , da eu recunosc cä sint un romantiker si de acea pot sä savuerz spiritual Postings ale tale. Si mie imi place mult Claydermann.
Cu Textele tale o sä am un pic de luptat pentru cä romineste este pentru mine nu asa usor, da ajunge in moment ca sä simt profunzimea Textelor.

salutäri din Nürnberg Jacob

mmary spunea...

Hallo Jacob si bine ai venit in "splendoarea iubirii"...iti multumesc pentru cuvintele frumoase si,desi eu nu inteleg germana,trebuie sa recunosc ca "vizual" am gustat din toate bunatatile pe care ni le-ai oferit pe blogul tau...iti doresc o zi frumoasa si binecuvantata...

Elena spunea...

Bine te-am gasit,Mary! Un salut din Brasov! Si mie imi plac Enya si Florin Chilian! E prima oara cand trec pe la tine,sigur am sa te mai caut!

mmary spunea...

Te astept cu mult drag in "splendoarea iubirii" Elena...ma bucur ca ai pasit pe taramul meu unde sper ca frumusetea iubirii ti-a imbratisat inima...o zi minunata sa zambeasca azi sufletului tau...:)

Sorin M. spunea...

Mulţumesc Mary, pentru cuvinte calde şi pline de seva dragostei de aproapele...
Aceasta carte "Să creştem în Domnul", a Părintelui este una de îndemn. Spre a ajunge la statura plinătăţii în Hristos (Efes 4, 13-15). «Falimentul creştinismului este o Biserică fără Hristos, iar culmea falimentului este o taină fără Hristos»
Nădăjduiesc să se retipărească, deocamdată în librăria Oastei Domnului, stocul este epuizat. Dacă am să o găsesc la vreun distribuitor voluntar, promit că am să ti-o dăruiesc cu aceeaş dragoste cu care ai scris tu despre blogul meu

Mihaela Petrescu spunea...

Mary, ma bucur ca esti fericita. Nu ti-a fost usor drumul pina aici.

Dumitru K. Negoita spunea...

Daca frumusetea iubirii
ti-a imbratisat inima
este un fapt exceptional
chiar si-n virtual.

mmary spunea...

Iti multumesc si eu,Sorin ,pentru frumusetea pe care ai revarsat-o in sufletul meu prin ceea ce ai postat pe blog si prin bunele intentii ce se nasc din cuvintele tale...iti marturisesc ca imi doresc cartea "Sa crestem in Domnul"...imi place mult sa citesc despre tot ceea ce ma ajuta sa-L cunosc si sa-L iubesc mai mult pe Iisus...Cred si eu,cu tarie,ca :"Falimentul crestinismului este o Biserica fara Hristos,iar culmea falimentului este o Taina fara Hristos"...

mmary spunea...

Doamna Mihaela,trebuie sa recunoastem ca nici o cale de evolutie spirituala nu este usoara,insa atunci cand ea este in iubire nu mai simti greutatile,ca fiind greutati,le percepi ca pe niste acte de iubire,iar calea iti pare mult mai usoara...Daca invatam sa ne purtam crucea vietii cu bucurie descoperim ca devine atat de usoara incat incepe sa pluteasca si sa ne poarte, ea pe noi,printre torente de lumina si iubire,pana in bratele lui Dumnezeu...va doresc cu drag sa faceti o astfel de calatorie...

mmary spunea...

Frumusetea iubirii cred ca a imbratisat si inima dumneavoastra,maestre,sper sa-mi dati voie sa va numesc si eu asa,...,si daca cumva,n-ati simtit-o pana acum,doresc ca EA sa se reverse cu intensitate ,chiar in aceste clipe,asupra dumneavoastra...m-as bucura sa stiu ca i-ati perceput fiecare nuanta,ca i-ati ascultat ecourile suave,ca ati lasat-o sa va incante inima...

Dumitru K. Negoita spunea...

De multe ori ma bucur ENORM, cand mai aud ori citesc si altceva decat reda TV.,ori ... olalaelile din viata cotidiana.
Ceea ce face-ti dv. in minunatul dv. blog, este cu adevarat FASCINANT.

mmary spunea...

Orice artist isi crede opera desavarsita atunci cand ea atinge scopul pentru care a fost creata...eu nu ma consider un artist insa acest blog e intr-adevar "opera" mea...scopul a fost acela de a revarsa in suflete lumina,credinta si frumusetea IUBIRII...daca ati gasit aici lucruri care v-au daruit frumusete sau v-au luminat sufletul,nu pot decat sa ma bucur....si chiar zambesc...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...