Te caut din toata inima...

30 aprilie 2009

Isus...il iubesc...ma iubeste...ne iubeste...

Poate va intrebati ,dragii mei prieteni,de ce aici,in "splendoarea iubirii"vorbesc atat de mult despre Dumnezeu...raspunsul e atat de simplu,atat de frumos: pentru ca Dumnezeu e "El insusi-Splendoarea iubirii"si toata splendoarea iubirii se afla in El...
...pentru ca Dumnezeu e totul pentru mine,e viata mea,bucuria mea,surasul meu,respiratia mea.
Il intalnesc in fiecare bataie a inimii mele,in toate fiintele si in tot ceea ce ma inconjoara.Il iubesc,chiar daca il ranesc in fiecare zi cu ganduri,cu cuvinte sau fapte...
Il ranesc fara a dori acest lucru insa il iubesc cu toata vointa,inima,mintea,cu tot ceea ce eu sunt si prin tot ceea ce imi apartine...

Il iubesc si ma iubeste...

Il iubesc,ma iubeste ... si pentru ca doresc sa va ofer si voua raze din splendoarea acestei frumoase iubiri,va voi povesti ce mi s-a intamplat acum aproximativ un an...

Era o frumoasa zi a lunii Iulie.
Fetita mea a primit in dar,un balon mare,alb-sidefat,in forma de inima.S-a jucat cu el incantata insa la un moment dat s-a spart inimioara si a ramas un alt balon,la fel de alb,care s-a ridicat si statea lipit de tavanul casei.

Am zambit deoarece am inteles ca era umplut ca heliu,l-am luat ,am chemat copilasii in curte spunandu-le:veniti repede sa va arat ceva frumos!

Apoi am dat drumul balonului care se inalta usor spre nori.Il priveam incantati,bucurosi si uimiti de hotararea cu care se urca spre cer.

In timp ce el ajungea la nori,mintea mi-a imbratisat inima si intr-o gingasa si tandra sincronizare cu ele spuneam:

"Doamne,Dumnezeul meu,iti trimit cu acest balon toata iubirea mea,surasul inimii mele,toata dragostea mea...te iubesc Doamne..."
Apoi au trecut doua luni in care nu m-am mai gandit la acest episod din viata mea...Intr-o superba dimineata de duminica am mers la Manastirea din localitatea in care locuiesc.Totul era ca de obicei,divin ,minunat,sufletul meu indragostit de Dumnezeu parca plutea in Paradis,sau poate ca Paradisul era in el,cine poate spune cu certitudine? cert e ca la iesire am vazut pe o masuta,un superb Rozariu(sau matanii-cum, vreti sa-i spuneti),care m-a fascinat din prima clipa.Era  mare , din fosfor. 

I-am intrebat pe calugarii care erau acolo daca era de vanzare,deoarece doream sa-l cumpar,iar ei mi-au raspuns ca nu era de vanzare.

Am plecat acasa cu gandul la el si cu speranta ca va fi al meu...Au mai trecut patru zile si ,in noaptea de joi spre vineri,am avut urmatorul vis:

"Ieseam din casa unei prietene,iar pe terasa din fata casei,indreptandu-mi privirile spre cer,am vazut,in apropierea norilor,un obiect argintiu,foarte sclipitor,care descria traiectorii interesante printre norii albi si pufosi.Fericita,mi-am indreptat mainile spre cer si-i spuneam:vino la mine,te rog vino la mine...

L-am vazut apropiindu-se...

Acum se indrepta spre mine un superb porumbel alb ce purta pe cap o minunata coroana imparateasca...mi s-a asezat in palme...eram uimita de frumusetea lui...coroana ii cazuse in mainile mele si am observat ca pe cap,in locul unde fusese coroana,avea o rana care se cicatrizase...eram fascinata de el,ii deschideam aripile studiindu-i penele imaculate ce revarsau asupra mea unde de puritate,pe care o simteam cu fiecare fibra a fiintei mele...

Si in timp ce il mangaiam el imi spunea: 

"Eu sunt mesagerul lui Dumnezeu si am venit sa-ti aduc iubirea Lui in dar,ca raspuns la iubirea pe care i-ai trimis-o tu,atunci ,cu balonul..."

....apoi m-am trezit.N-am sa va mai descriu acum starea euforica de care era invaluit sufletul meu,nici iubirea din inima mea,care se revarsa in fiecare picatura de sange pe care o pompa,insa ma voi spune ,ca in acea zi minunata,la ora 12,domnul care se ocupa cu lucrurile ce tin de administrarea Manastirii,a venit la mine acasa si mi-a spus:

"Staretul de la Manastire m-a trimis sa va aduc acest dar deoarece stie ca l-ati dorit foarte mult.Apoi mi-a oferit Rozariul..." 
(e cel din fotografia alaturata)

L-am primit stupefiata,l-am asezat pe peretele din dreapta patului,mi-am petrecut intreaga zi plutind printre torente de rugaciuni,lumina si iubire...seara m-am asezat in pat cu privirile atintite spre el si cu inima privind spre Cel care mi l-a daruit,si care acum ,cand scriu aceste randuri,ma mangaie cu iubirea Sa minunata inecandu-mi privirile in lacrimi calde,ce se revarsa pline de iubire...

Atunci ,in acea noapte plina de mister si iubire,intre pieptul meu si acel Rozariu minunat,era o legatura electrizanta,aproape palpabila...

Ieri in timp ce fotografiam Rozariul,in gradina casei mele,un porumbel alb,asemanator celui din visul meu,zbura fericit in jurul meu....sa fie o intamplare ? o coincidenta?...eu nu cred in coincidente...insa cred cu tarie in Prezenta lui Dumnezeu in tot ceea ce ne inconjoara,in Prezenta Sa in voi,in mine si in fiecare clipa a vietii mele...

ISUS,il iubesc,ma iubeste,ne iubeste...IUBITI-L si voi...

15 comentarii:

Cristian spunea...

Tu cu mine Una suntem...Suntem un Întreg.Partea nu poate sa fie separata de Întreg.Isus este iubire.Noi suntem tot iubire.Orice separare duce la suferinta.Adevar grăiesti cand spui:"Il iubesc....ma iubeste.....ne iubeste."Hugs!:)

mmary spunea...

Cat de frumos ar fi daca toti oamenii ar simtii ca tine,ca mine sau ca celelalte suflete frumoase pe care le-am intalnit in ultimele zile...cat de minunata ar fi planeta noastra daca noi toti am percepe si asimila extraordinarul inteles al cuvintelor:"ne iubeste"...cat de fericite ar fi sufletele noastre daca le-am reaprinde cu iubire pura si le-am lasa sa pluteasca senine in nesfarsirea Intregului.Lumina,pace si iubire doresc sa se reverse asupra ta,desi simt ca esti coplesit de ele...:)

Anonim spunea...

Mmary...m-a impresionat relatarea ta, acum sunt convins ca ai o mare putere de concentrare, de detasare de ce te inconjoara cand te rogi, lucru pe care-l caut si eu in rugaciunile mele si tare greu reusesc acest lucru. De multe ori plec neimpacat din casa Domnului la gandul ca nu am reusit sa ma detasez de cele pamantesti spre a-L cauta pe El, numai pe El. Da, ai de ce sa fi fericita pentru ca Dumnezeu aflandu-se in toate, ne da semne ale prezentei sale atunci cand il iubim din toata fiinta, cand pretuim si oferim dragoste aproapelui nostru.
Domnul sa te Binecuvinteze!

pescarusul argintiu spunea...

Minunat schimb de daruri s-a intamplat, MMary!
Istorisirea ta atat de sensibila si de profunda e marturia unei realitati tulburatoare: ca adeseori cerurile sunt deschise si ne primesc rugaciunile, gandurile incarcate de lumina si recunostinta, inaltate spre Creatorul divin.
Citind ce ai scris, o stare de bine si de liniste m-a cuprins, ca si cum ingerul pazitor mi s-a asezat bland pe umeri...
Un gand bun tie si fetitei tale!

mmary spunea...

Faptul ca-l cauti pe Dumnezeu,ca-ti doresti sa te detasezi de tot "restul" e primul pas care trebuie facut pentru a-L intalni.Fii sigur ca El vede toate eforturile tale,asculta toate dorintele inimii tale si cand va considera ca va veni momentul,iti va darui harurile necesare pentru ca tu,Paul,sa simti intreaga lui prezenta in sufletul tau.Chiar daca uneori nu simti,El este prezent...Cred ca ar fi bine ca atunci cand simti ca nu te poti detasa sa faci un act de credinta,sa-i marturisesti ca crezi ca e acolo cu tine...pe mine m-a ajutat acest lucru...Trebuie sa-ti mai spun ca exista si perioade de seceta spirituala,in care orice ai incerca pare ca nu da roade.Parca nu te poti ruga,simti ca nu te asculta nimeni,te simti parasit si tinzi sa te indepartezi.In acele momente trebuie sa speri,sa ai incredere,sa incerci sa ramai cu inima aproape de Dumnezeu chiar daca nu-i poti spune nimic.In general aceste perioade de seceta spirituala premerg o urmatoare perioada de intensa evolutie spirituala.Ma voi ruga pentru tine pentru ca sa primesti Harurile de care ai nevoie.Dumnezeu sa te binecuvanteze cu ele...:)

mmary spunea...

Bine ai venit in "splendoarea iubirii"superb pescarus argintiu.Ma bucur ca ma onorezi cu zborul tau diafan si trimiti asupra taramului meu cristale de frumusete pura.Trebuie sa-ti marturisesc ca plutirea ta ,prin blogosfera,revarsa asupra noastra miresmele incantatorului Paradis.Ma regasesc in tine si in toate persoanele minunate pe care le-am intalnit aici.Sunt tot mai convinsa,cu fiecare clipa care trece,cu fiecare persoana care paseste pe acest taram al "splendorii iubirii",ca Insusi Domnul si Dumnezeul nostru se exprima prin noi,ca El ne-a chemat la aceasta misterioasa intalnire cu iubirea pura...Eu sunt fericita,sper ca si voi sunteti...cerurile sunt mereu deschise atunci cand se indreapta spre ele suspine,surasuri sau priviri in care se oglindeste iubirea.Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea iubirii Sale...:)

Anonim spunea...

IIsus ne iubeste MEREU, altfel ar disparea creatia Lui intr-o clipa! Noi uitam mereu acest lucru, datorita socialului si grijei celor lumesti, a zilei de maine, cu toate ca El ne-a spus sa fim liberi de griji precum pasarile cerului! Este greu sa lasam grijile deoparte, socialul este devine o incatusare din ce in ce mai mult. Singura alinare este El, IIsus, Iubirea si Frumusetea desavarsita! Dumnezeu sa ne miluiasca pe toti si sa ne aminteasca mereu ca il El avem tot sprijinul si nu in cele lumesti.

mmary spunea...

Anonim, asa e:

"Singura alinare este El, IIsus, Iubirea si Frumusetea desavarsita! "asa e, inima mea rosteste aceleasi cuvinte.

Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Harul Rugaciunii sincere , cu Iubirea , Pacea si Bucuria Sa!

silvia spunea...

Draga mea Mmary este foarte adevarat cea ce spui ..il iubesc..ma iubeste... ne iubeste...eeste superb...este o splendoare a iubirii lui fata de noi si a iubirii noastre fata de el,eu sincera sa fiu cind ma rog cu toata fiinta mea si Isus se revarsa asupra mea in diferite feluri ma pierd in acea iubire,splendoare ,pentru mine nu mai exista nimic pe lume decit ISUSsi iar ISUS. Doamne cat ma bucur ca suntem o mina de fiinte aici,dar putem sa ne revarsam fiecare in felulu lui iubirea mare a lui ISUS. Sa dea Domnul Sfintul ca sa apara cit mai multe persoane sa ne spuna despre iubire,lumina ,armonie si sa putem transmite fiecarei fiinte de pe fata pamintului Isus exista Isus ne iubeste,Isus ma iubeste,draga Isuse eu chiar te iubesc tu stii asta te rog trimite-mi mai departe iubirea ta fata de mine si Isuse te rog revarsa asupra intregii lumi iubirea ta ,darurile si harurile tale.Mmary i-ti dores ca mai departe sa se reverse domnul asupra ta si a familiei tale cu darurile lui sfinte amin.

cornelia spunea...

forte frumos isus face minuni si ai dar dumnezeiesc atat de mult miam dorit un rozar cand lam vazut domne ce frumos este cumi pot sa ma rog cu iel dar an buna zi rozaru ajus an manile mele sa marog cu iel minunea afost prietena silvia mila dus sa marog ca dumnezeu sa ma taresca prin ce trec si iel ami da puterea majuta sa trec ce isus este o minunatie amin

silvia spunea...

Cornelia draga,ma bucur enorm pentru tine ca asa simnti in legatura cu acest Rozar,roagate,roagate si o sa vezi ce minuni o sa se reverse in viata ta,in primul rind sanatatea ta va fi o minune pentru tine insa-ti,o sa-l rog frumos pe ISUS sa reverse asupra ta lumina ,iubirea lui cea mare,armonia,pacea desi stiu ca deja simnti aceste revarsari tare as vrea sa le simnti mereu, mereu ,mereu amin.Un gind si un sincer La multi ani!!!tie tuturor celor dragi si intregii omeniri.

mmary spunea...

Dragele mele, si eu ma bucur ca Rozariul pe care i l-am trimis Silviei a ajuns la Cornelia.

Nu uitati ca suspinul inimii e cel care da valoare rugaciunii si face sa se reverse miracolele.
Iubirea, iubirea si inca o data iubirea : acesta e secretul !

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu infinita Sa Iubire si Milostivire!

silvia spunea...

Acum in prag de An Nou si peste tine draga mea Mmary sa se reverse binecuvintarile si marea splendoare de iubire a lui ISUS....si o tornada mare,mare,mare de iubire dumnezeiasca sa-ti umple sufletelul tau cu care reusesti de atite ori sa ni-l umpli si tu pe al nostru. Pacea sa vina peste tine ,peste mine,peste intreaga lume in aceasta noapte de cumpana intre ani. LA MULTI ANI!!!!

cornelia spunea...

doresc ca anu acesta sa va umple inimile cu dragostea de isus si sa va bine cuvanteze cu harurile lui si bine cuvatare pentru tota lumea amin

silvia spunea...

Mmary draga si nustiu daca voi putea vreodata sa te rasplatesc pentru implicarea in viata noastra cu Rozariul,este in rugamintea mea catre Isus cadoulcare va veni catre tine in scurt timp pe care sa fiu sincera nici eu nu-l cunosc inca,dar Isus ne va spune,si ne va indrepta....pina atunci i-ti multumim pentru Iubirea ta cea mare fata de semenii tai,si sa fii luminata frumos in continuare de iubirea lui ISUS si de Fecioara Maria pe care o asteptam,numai prin rugaciune si faptele noastre,noi sarmanii pacatosi. Te iubim mult,draga mea draga. A ta surioara.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...