Te caut din toata inima...

27 august 2013

Siria !!! E nevoie urgenta de inima noastra: copiii sunt ucisi fara mila !!!

Va rog sa priviti cu atentie aceaste fotografii !

Mie mi-au sfasiat sufletul , l-au devastat si l-au determinat sa ia o decizie .

Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa facem acest lucru : 

sa ne dovedim noua insine ca suntem „Creştini autentici, nu pe etichetă" dupa cum spunea Papa Francisc.
 
Cred cu tarie ca nu mai putem ramane in comoditatea preocuparilor noastre si ca trebuie sa ne unim cu totii inimile in rugaciune si jertfa , jertfa adevarata , concreta si imediata pentru ca Milostivirea Divina sa se reverse asupra Siriei , Egiptului si asupra tuturor zonelor aflate in conflicte care distrug oameni , vieti , locuri ,pentru ca aceste razboaie sa inceteze.
 
De azi , din aceasta clipa , tot ceea ce vom face sa oferim Domnului cu aceasta intentie, sa renuntam macar la cateva lucruri care ne plac , la cateva mese , la cateva ore de somn, de internet sau de televizor,la convorbiri cu prietenii , la barfa, la pacate, la orice ne face placere si ne produce bucurie , sa ne intensificam rugaciunile , sa le rostim cu toata inima , sa facem milostenie , sa rabdam cu smerenie lucrurile nedrepte care poate ne vor coplesi sau suferintele care poate ne revolta,sa fim mai buni, din ce in ce mai buni , mai umili , mai caritabili doar pentru ca aceste masacre sa inceteze.

Veniti in constiintele si inimile voastre si fiti Oameni , Frati , Fii ai lui Dumnezeu traind asemeni LUI, daruindu-va asemeni LUI.

 
Fiti eroi salvand vieti cu jertfa voastra !

 
"Dumnezeu daruieste celor care daruiesc,Dumnezeu se daruieste celor care se daruiesc."
Monseniorul Vladimir GhikaO ,Doamne , Dumnezeul nostru , te rugam revarsa asupra intregii lumi comorile nesfarsitei Tale Milostiviri, Iubirea , Pacea si Bucuria Ta!


  Doamne , Dumnezeul nostru, te rog cu toata inima mea ingenuncheaza inimile noastre si binecuvanteaza-le cu Spiritul Tau Sfant ,uneste-le cu meritele Sfintelor Tale Patimi si cu rugaciunile Sfintei Fecioare pentru a deveni jertfe vii de iubire cu fiecare bataie a lor, cu fiecare picatura de sange care le vor strabate.
 

Fie ca suferintele si jertfele acestor copii sa Te determine sa reversi asupra ucigasilor Harurile de care au mai mare nevoie pentru a se opri aceste atrocitati.
 
Isuse , am INCREDERE in TINE !


Dumnezeu sa va binecuvanteze cu acele Haruri de care aveti mai mare nevoie!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...